כ חזה ענק - שרשור חדש 2018 - דף 3 - סקס אדיר

חזה ענק - שרשור חדש 2018

22
היתה גם אניה הקומפקטית מגורדון ת"א , אוייי היא הייתה שאין כדוגמתא
חזה גדול יפה עומד + GFE , היה חלום , עזבה חזרה לחבר העמים ולפעמים היא באה לביקור בארץ בתקופת הקיץ.

אם למישהו יש המלצות בח"ול לגבי חזה גדול , חברים בבקשה לדווח

חזה ענק - שרשור חדש 2018

23
[QUOTE=admonymouse]היתה גם אניה הקומפקטית מגורדון ת"א , אוייי היא הייתה שאין כדוגמתא

חזה גדול יפה עומד + GFE , היה חלום , עזבה חזרה לחבר העמים ולפעמים היא באה לביקור בארץ בתקופת הקיץ.

אם למישהו יש המלצות בח"ול לגבי חזה גדול , חברים בבקשה לדווח[/QUOTE]
אתה מתכוון לאניה מבנות יוליה?

אכן פצצה ושירות מעולה
חייה ותן לחיות

חזה ענק - שרשור חדש 2018

27
[QUOTE=ראש כחול]קיש ערב טוב .הצעתי לך בזמנו לדבר איתי בטלפון הפרטי לצורך הבהרות וחבל שלא מצאת לנכון לעשות את זה עד היום ורק ל"ארוב" לי .אשמח לדבר איתך .
תודה מראש .
[/QUOTE]
בלי להכיר אותך אני מתעב אותך
אין לי שום צורך להתכתב עם שכמותך בפרטי.
אפס מאופס.
אתה גנב שגוזל מאנשים את כספם.
לא פחות - זה מה שאתה עושה עם ההטעיה שלך ששולח אותם 'נטע מרמת גן' שלך.
אתה אפס, גנב קטן ומגעיל Dead
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזה ענק - שרשור חדש 2018

28
להלן הסיבוב היומי שעשיתי היום:
אתמול בלילה נסעתי לראשלצ, המקום הישן אחרי בית המאפה. היו תפוסות. הלכתי משם למכון איפה ששרי עבדה. סגרו נראה לי
משם המשכתי לרחוב בקר, שנים לא ביקרתי. עשו עוד דלת חיצונית. 4 בחורות. לקחתי את ניקול 220 למסאד עם אבנים חמות. לא מכיר עוד ידיים כאלה, פשוט יודעת בדיוק איפה לגעת. אחד הטובים שהייתי.

בבוקר קמתי חרמן שוב,
תחנה ראשונה תח"מ - הכל אותו דבר, אמרתי נחפש משהו שונה

תחנה שניה - תובל ר"ג, 12 בצהריים. הורידו את השלט של אפורידטה, והתריס סגור כמעט עד למטה. היה פה איזה המלצה למילפית חזה ענק שנמצאת בבקרים על עקבים. חבל סתם בזבזתי זמן המשכתי לטרופיקנה. שרוטה אחת בשם אמילי, הציעה ב200 רגיל וב300 את כל העולם, אבל לא הייתי מעז.

תחנה שלישית חזרה להר ציון, תחנת מוניות. ערביה מכוערת (נאדיה?) ועוד כמה עלובות (דווקא נהנה שם לפעמים לקחת ב4 ידיים להיט בשבילי ומהנה)

תחנה אחרונה - חזרתי לגדוד העברי, דלת אפורה. אשת העסקים עם החליפה
נתנה לי כמה תנוחות ואמרה שאני היחיד שקיבלתי. אפילו הוצאתי חיוך. אבל עדין קרה כמו קרח. לא מורידה חזייה
וגם בעמידה לא יורדת מהעקבים. ואני צריך לתמרן עם הגובה הנמוך שלי. אבל שווה כל שקל. כאלה שדיים אני צריך כל יום.

וזהו, אני מתייבש בפורום. אין מציאות. ותודה לXX (השם שמור במערכת) שזורק לי בוואטסאפ מציאות אחרות
אשמח מהחברים גם לקישורים לבחורות סתם מהרשת או אפליקציות היכרויות אבל רק חזה ענק. לפעמים אפשר לנסות ומצליחים
אז תסדרו לי איזה דייט,

חזה ענק - שרשור חדש 2018

30
[QUOTE=רקציציגדול]
להלן הסיבוב היומי שעשיתי היום:
אתמול בלילה נסעתי לראשלצ, המקום הישן אחרי בית המאפה. היו תפוסות. הלכתי משם למכון איפה ששרי עבדה. סגרו נראה לי
משם המשכתי לרחוב בקר, שנים לא ביקרתי. עשו עוד דלת חיצונית. 4 בחורות. לקחתי את ניקול 220 למסאד עם אבנים חמות. לא מכיר עוד ידיים כאלה, פשוט יודעת בדיוק איפה לגעת. אחד הטובים שהייתי.

בבוקר קמתי חרמן שוב,
תחנה ראשונה תח"מ - הכל אותו דבר, אמרתי נחפש משהו שונה

תחנה שניה - תובל ר"ג, 12 בצהריים. הורידו את השלט של אפורידטה, והתריס סגור כמעט עד למטה. היה פה איזה המלצה למילפית חזה ענק שנמצאת בבקרים על עקבים. חבל סתם בזבזתי זמן המשכתי לטרופיקנה. שרוטה אחת בשם אמילי, הציעה ב200 רגיל וב300 את כל העולם, אבל לא הייתי מעז.

תחנה שלישית חזרה להר ציון, תחנת מוניות. ערביה מכוערת (נאדיה?) ועוד כמה עלובות (דווקא נהנה שם לפעמים לקחת ב4 ידיים להיט בשבילי ומהנה)

תחנה אחרונה - חזרתי לגדוד העברי, דלת אפורה. אשת העסקים עם החליפה
נתנה לי כמה תנוחות ואמרה שאני היחיד שקיבלתי. אפילו הוצאתי חיוך. אבל עדין קרה כמו קרח. לא מורידה חזייה
וגם בעמידה לא יורדת מהעקבים. ואני צריך לתמרן עם הגובה הנמוך שלי. אבל שווה כל שקל. כאלה שדיים אני צריך כל יום.

וזהו, אני מתייבש בפורום. אין מציאות. ותודה לXX (השם שמור במערכת) שזורק לי בוואטסאפ מציאות אחרות
אשמח מהחברים גם לקישורים לבחורות סתם מהרשת או אפליקציות היכרויות אבל רק חזה ענק. לפעמים אפשר לנסות ומצליחים
אז תסדרו לי איזה דייט,

[/QUOTE]

חבר יקר
אין מה להתבייש בפורום
הבעיה היא האופציות הקיימות בשוק החופשי
יש מחסור בנשים שירותיות עם חזה גדול
ולכן קשה למצא/לתת/לקבל המלצות מעניינות

כול טיפש מתגעגע לטיפש גדול יותר אותו הוא מעריץ.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”