כ זהירות עוקץ - דף 2 - סקס אדיר

זהירות עוקץ

12
אם נפגשים לתת כסף לבחור/בחורה לא מוכרים, רק בבית שלהם! אפילו אם רק קניתים טלפון ביד 2 זה מומלץ בחום, ובטח בקטע של סקס. מספר טלפון זה דבר שאפשר לקנות בגרושים ולהחליף.

זה לא 100% בטוח, אבל בהחלט עדיף על מתן כסף ברחוב.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

זהירות עוקץ

17
הייתי אומר תםנה למשטרה אבל רק מהבושה זה לא נעים. הדרך היחידה לצערנו זה לקחת את החוק לדיים להביא כמה חבר'ה טובים פעם אחת להעמיד את הזוג במצב לא נעים,כמובן בלי להרים ידיים או לעבור על החוק אלה פשוט לבייש אותם ואז אולי יפסיקו.
אני נעקצתי ככה עם 2 בנות בתל אביב ליפני כמה שנים עם 700 שקל כאשר האחת נישארה איתי ברכב והשניה יצאה לקנות סמים כמובן שהיא השאירה חלק מהכסף אצל הנערה שנישטרה איתי ברכב ואז שיחקה אותה הולכת להביא לה את שאר הכסף והן נעלמו כלא היו

זהירות עוקץ

18
אני אתרום את הגרוש שלי ללירת ההצעות:
אני הייתי עוזב את האפשרות לקחת את הכסף חזרה, כי נדמה לי שאתה עלול למצוא את עצמך בסיפור יותר גדול של אלימות ולוקח את המקרה לאיך זה לא קורה לי יותר.
אומנם שהזין עומד, השכל יורד לתחת, אבל גם מהסיפור, ולמרות שכתבת שהיה לך משהו דומה- אם אמורים לשלם מחוץ לדירה כי (סמים, שכירות)- לוקחים את הרגליים והולכים.
כנ"ל עם בקשות ל-תקנה לי סים וכיו"ב.
או בקיצור, כמו שעם זונות רחוב לא משאירים ארנק גלוי ברכב, כך עם זונות בית- לא משלמים ברחוב.
תמצא נחמה (שאולי לא כ"כ מנחמת) בכך שניצלת מהמקרה הבא והיצלת את החברים האחרים ממקרה דומה

זהירות עוקץ

20
אחי 1400 ש"ח זה עוקץ רציני אתה בקלות יכול לעשות לה כיפה אדומה בלי שהיא תראה אותך בכלל אלא החבר שלךל יתפוס אותה ותנסה להוציא ממנה מה שיש לה בכיס שאותה רגע וכבר צימצמת מה1400 קצת זה הפיתרון הכי טוב לפי דעתי
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”