כ זהירות עוקץ - דף 3 - סקס אדיר

זהירות עוקץ

23
היא גם לא תענה הכלבה הזאת לי יש 2 מסםרי טלפול אחד רק ווצאפ אחד שיחות והודעות ובצאט נתתי לה את המס ווצאפ כשניסיתי להתקשר מהסמפר השני עוד ליפני שבכלל הבנתי שזה עקיצה היא לא ענתה וסיננה או שענת ולא דיברה עד שהיא הבינה שזה אני אז היא דיברה צריך לתפוס אותה שוב בצאט ולתת מס אחר

זהירות עוקץ

25
אני מאמין שכמו שרוצח חוזר לזירת הפשע תמיד,
ככה גם הנוכלות המסריחות האלו יחזרו
על אותו דפוס פעולה ... אמן שמישהו ימצא
אותן ויעניש אותן על המעשה השפל הזה.
אין דבר יותר מתוק מנקמה במי שמגיע לו העונש.
משתתף בצערך על הכסף . אין דבר יותר מבאס מזה
בפרט ההרגשה שאתה כביכול "טיפש" (כמי שנכווה
בעבר אני מכיר את זה). אבל תתנחם בזה שהצלת
המון אנשים (חוץ מאלה שהגיבו). כל הכבוד על
השיתוף האמיץ !
זיונים כמו חול ואין מה לאכול

זהירות עוקץ

27
ייצא לי לשוחח עם הגברת הזאת בטוטאל צאט, קודם כל היא דורשת את הטלפון שלך, ואז שולחת הודעה עם תמונות, שלה ושל חברתה. משום מה מבקשת גם שתישלח תמונה שלך, שלחתי. דורשת 1200 שקל לשעתיים, כולל אנאלי וגמירה בפה. אמרתי לה יקר, סגרנו על 600 שקל לשעה. לא באתי כי רחוק לי הוד השרון, אמרתי לה שאהיה באיזור אתקשר. כמה פעמים שלחה לי הודעה, נו מתיי אתה מגיע? לא עניתי לה יותר. חייב לציין שבטלפון ששמעת מאוד נחמדה וסימפטית. תמונת פנים לא שלחה שביקשתי, אבל טענה שהן ניראות טוב ואני לא אתאכזב. עוד דבר מוזר שאלתי אם הן פנויות תמיד? אמרה זמינה קבוע עד כניסת השבת, טוענת שהן שומרות שבת.חבר פה בפורום בקש ממני מספר טלפון של בחורות מטוטאל צאט, נתתי לו את המספר שלהן גם, ואמרתי לו שלא דגמתי אותן כי רחוק לי המרחק. שהוא ייצא איתן קשר הן נלחצו ונכנסו לפאניקה, מאיפה יש לו את המספר טלפון? הוא סיפר לי שהיא התחליה לחקור אותו, והייתה בלחץ אטומי מי מחלק את המספר שלה? והתחליה לשגע את החבר שלנו בפורום, ובסוף הוא חסם אותה. ואמר לי היא משוגעת לגמרי. אחי היקר אדריאן גם נפילות יש, לפני כמה שנים הייתי עם התימניה המפורסמת, שכחתי את השם שלה. היה לך חזה סיליקון שיער מתולתל, עבדה בפינסקר ובבן יהודה. הייתי איתה בבן יהודה, ולא היה הכי מוצלח. בקיצר פעם הלכתי לפרטית, באתי אליה הבית, ומי פותחת את הדלת? נכון התימניה שלנו. לא רציתי להיכנס אך היא שכנעה אותי, ואני לבסוף נכנסתי, אחרי 15 דקות אומרת לי יאלל תגמור המשטרה למטה, עושים פשיטה. ואז התלבשה וקמה והלכה. ואני המום בדירה עם החברה שלה, בלונדינית מלאה, שכינראה לא עובדת בתחום. הייתי בשוק, ואחר כך גם גיליתי שבזמן שהתרחצתי היא גלחה לי מהארנק 200 שקל.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”