כ תמונות אמיתיות ברמת גן - סקס אדיר

תמונות אמיתיות ברמת גן

1
אני מהדרום. מגיע אחת ל... למרכז ודוגם.

מגוון.

לפני שבועיים בוטל לי מפגש מקצועי שכבר הגעתי לתל אביב אז הלכתי על 'תמונות אמיתיות' בזמן שהתפנה ועד לפגישה הבאה.

רמת גן. רחוב ז'בוטינסקי. https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9129

מפנים לכניסה צדדית לעקיפת הבניין וסוג של דירת 2 חד' בקומת קרקע. נכנסתי.

נקישה בדלת. 1.71 מ' בלונדינית עם שפתיים עבות ובשרניות (בוטוקס וודאי).מקועקעת בסקסיות לרוחב כל הבטן. פצצה. 500 ש"ח לשעה, 2 אקטים, אין נשיקות ולא שאלתי על אנאלי.

בקושי מדברת אנגלית, התקשיתי לתקשר, ואז היא אמרה 'שעברית חלש'. מתברר שעברית חלש זה שם קוד לדוברת עברית ומבינה כל מילה...
עפה על עצמה. גוף מדהים באמת. חזה ללא איזמל ועומד. היתה חשדנית. כששאלתי על מין אוראלי היא השיבה 'אתה גם'..

תבינו, כמקובל לעיתים - יש מראה על הקיר והיא ממזמזת את עצמה ומייללת מול המראה.

ירדתי לה. ריח נעים. רגישות ראוייה לציון. הגב שלח התקמר כשנגעתי עם הלשון במקום הנכון.
20 דק'. כן, 20 דק' היא לא ויתרה לי עד שגמרה. ואי אפשר היה לטעות. מודה שהתאמצתי וזה היה אתגר להגיע לשם...

תוך כדי שאלה אם אני אוהב לרדת לה, אם אני אוהב את החזה שלה ובעיקר אם 'אני אוהב'..

הזיון הראשון היה כ"כ קצר שלא היה אכפת לי כלום. קרעתי אותה מחוב שהייתי חרמן.

השני שילב מין אוראלי (שלה בי..), מיסיונרי דוגי- וגמירה בפה שלה. שאלה אחרי למה לא רציתי בלי גומי

שעה ורבע, כולל מקלחות. קיבלתי רושם שאחרי ההשקעה שלי - לא דקדקה בזמן עד שגמרתי פעמיים.

טענה ששמה 'שני'

נהניתי

תמונות אמיתיות ברמת גן

3
אם זה הביניין שצמוד לתחנת "דלק" שבו יורדים במדרגות משמאל לביניין - אז זו לא תמונה אמיתית של הבחורה .
אומנם הבחורה ניראית מרשימה ברגע הראשון , היא רוסיה גבוהה צבועה לבלונד ופותחת את הדלת עם חלוק פתוח שרואים מתחת את התחתונים והחזייה . אבל כשאני מגיע לדירות חשוכות עם אורות כחולים ואדומים אני תמיד חושד שהאפילה מסתירה משהו ואני מבקש להדליק את האור כדי לראות איך היא נראית באמת . אז הבדיקה שלי העלתה שהגברת לא ניראית מי יודע מה טוב, והיא גם מאוד התעצבנה שאני לא רוצה להיכנס, וכשהיא התעצבנה היא הפכה לממש מכוערת . כשהסתובבתי והלכתי היא צרחה אחריי במבטא רוסי " אל תבוא לדירה זאת יותר " צחוק
זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”