כ מרינה...קארינה...ומארי.שלוש צדיקות בעיר הזונות.... - דף 3 - סקס אדיר

מרינה...קארינה...ומארי.שלוש צדיקות בעיר הזונות....

22
לאחר קריאת הדיווח של האדמו"ר גולן נכנסתי לאתר הכתום לראות את מארי.
מיד נזכרתי שהיא הופיע "בפייסבוק" של המאמא מבת ים, הלא היא דפנה היכרויות שתיווכה במילפיות לבנות, והמשטרה סגרה אותה לפני מספר חודשים.

יצרתי איתה קשר דרך הממבה, ושלחה תמונות נחמדות ותפריט 300/30 600/60. מציצה ללא - ללא אנאל.
קצת מו"מ והסכימה לשעה, אקט אחד ב- 400.

התלבטתי לאור הדיווח של אבי הגדול והתכתבתי איתו ועם רוני. הפור נפל על סיבוב קצר.

המיקום בגבול יפו - ת"א. בנייני רכבת מוזנחים, דירה מחולקת וקומפקטית. לא בדקתי את המקלחת היות שבאתי נקי, והתקלחתי אחרי בבית.

הגברת נראית כמו בתמונות. בשלה בצד החיובי של התיאור.
פיטפטנו מספר דקות ואז התחלנו להתמזמז ולהפשיט אחד את השניה.
מראש כתבתי לה שאני מחפש GFE, ואכן מארי הייתה בחירה טובה. נשיקות עמוקות, ליקוקי פיטמות והרגשה של התמזמזות עם חברה.
מציצה ארוכה ומענגת. הלבשת חליפה ורכיבה הפוכה כשאני ממזמז וצובט לה את הפיטמות (מה שדי הטריף אותה), דוגי ומסיונרי בכול מיני פוזות. הזדיינו זמן ארוך כשמארי נראית כמי שנהנית ואין שום רמז או סימן שהגיע הזמן לגמור (תרתי משמע).
לאחר שסיימנו פיטפטנו עוד דקות ארוכות וכשיצאתי ראיתי שחלפה כמעט שעה.

אז מה היה לנו:
מילפית נאה בעיני. נקיה, לא מקצועית. (אבל אל תדמיינו שהיא מגבילה את כמות המבקרים)
מיקום לא מלהיב אבל סביר לאיזור.
שירות מצויין. אין תקתוק, נהפוך הוא. מפרגנת ביקור נעים הן בזמן והן בתחושה.
סקס - מציצה מעולה. סקס בסדר + . לי היה סבבה. לקבלנים מקצועיים לא יהיה מאתגר מספיק.
תמורה - לגבי הסה"כ המחיר גבוה. לו הייתה מורידה את המחיר ל-400 לשעה 2 אקטים - כמו ניקה הזכורה לטוב, הייתי פוקד אותה שוב, אבל במחיר שהיא מבקשת יש אופציות טובות יותר.

*** את הטלפון תשיגו דרך ממבה mb924752374 ***
תיהנו ופרגנו,
הצדיק

מרינה...קארינה...ומארי.שלוש צדיקות בעיר הזונות....

23
ביקרתי את הגברת הנ"ל. תיאום שעתיים לפני והופ אני אצלה בדירה הקטנה בגבול יפו - בת ים. קיבלה אותי בחלוק בלבד ונשיקה. שיחה קצרה, שמה מוזיקת sex lounge והתחילה לרקוד ולהתפשט לאט לאט לאור הצלילים, מין ריקוד סטרפטיז.
נתנה לי את אחת המציצות הכי טובות שהיו לי (והיו לי הרבה) ועלתה עליי כשהכוס שלה ממש מעל הלשון שלי, המשכתי לרדת לה עד שגמרה. רכבה על חבריקו בתנוחת reversed cowgirl כמה דקות, המשכנו לדוגי, רכבה עליי ולקראת הגמירה הפכתי אותה למיסיונרית כשהיא גונחת וגומרת בשנית.
שעה וקצת, 500 ש"ח.
מילפית במלוא מובן המילה. ישבן מוצק ועסיסי, חזה בינוני רך ונעים. מתחרמנת מהפיטמות שלה, מתמסרת מבצעת פקודות נשמעת להוראות. ממליץ בחום לאוהבי ז'אנר המילפיות.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”