נפתח פה פוסט בעבר אבל לדעתי מחייב עוד פוסט ברוח נפילה.
אז ככה, מצאתי את המספר מחיפוש זריז ביד 2 אחרי שביקשתי פה ולא שלחו או שההודעה לא אושרה משום מה.
לקח לי בערך שבועיים לקבוע איתה כי חצי שבוע היא לא עונה ושהיא עונה היא מאוד מוזרה ולא תמיד נותנת תחושה של רוצה לעבוד, בקיצור בגלל שאני חובב מסאז'ים ומעדיף את זה על פינוקים מלאים ומשתדל לדגום כמה שיותר אמרתי שאני חייב להמשיך לנסות, בסוף הצלחתי לקבוע איתה הגעתי לדירה בכניסה לכרמליה כפי שסופר פה, דירה קטנה חשוכה ולא הכי נקייה , כשראיתי את הבחורה מיד התאכזבתי שונה לגמרי מהתאורים של החבר'ה לפני פה, לא יודע מי אמר שהיא מגי אזרזר בקטן ושהיא נראית צעירה, לדעתי היא בגילאי ה50 וגם נראית ומרגישה ככה, משתדלת להיות מאוד נחמדה אבל קלטתי עליה שהיא קצת לא בסדר בראש, איך שנכנסתי היא דיברה עם עצמה במשך 10 דק' ואמרה לעצמה הכל בסדר הכל בסדר, קצת קריפית אבל מצד שני גם מנסה להיות מאוד נחמדה ומאוד לרצות, הובילה אותי למיטת טיפולים הורדתי בגדים והיא התחילה ב"עיסוי" אם אפשר לקרוא לזה ככה, העיסוי הכי לא מקצועי שקיבלתי בחיים היא רק ליטפה לי את הגב עם שמן במשך חצי שעה ופלרטטה איתי מלא, אני חושב שהיא קצת נדלקה עלי לא הפסיקה להחמיא אולי לא רגילה לצעירים (אני 24) , כל הזמן שאלה אותי אם אני יודע לפנק גם ואם אני יכול לעשות לה מסאז, אחרי מסע של ליטופים משעממים ולא מחרמנים אמרה לי להתהפך הורידה בגדים , נשארה עם תחתון סטנגה שאבא שלי לובש, ועם חזה חשוף, באמת יש לה סיליקון כמו שאמרו , אבל גדול מדי לטעמי ולא מרגיש נעים, יש לה גם כרס לא קטנה, עלתה עלי התחילה להגיד שזה הזמן שלי לפינוקים (שוב מדגיש מנסה להיות מאוד נחמדה למי שהולך שווה לדבר איתה ולתת לה הרגשה טובה) לקקה לי את הביצים הכי משעמם שלקקו לי בחיים הגעתי למצב שכמעט ולא עמד לי מרוב שהיא לא סקסית ולא מדליקה, בסוף עשתה קצת עיסוי לחבר וגמרתי.
מניסיון אישי שלי במכונים יש יותר עניין בחורות צעירות שנראות הרבה יותר טוב וגם יותר פעילות במסאז ובפינוקים, אני אישית לא ממליץ ללכת, אלה למי שחובב מבוגרות מוזרות.
מחיר - 200 סביר כמו כל העיסויים
זמן - כמעט שעה כולל מקלחת אחרי
עיסוי - 3 מתוך 10
הרפייה - 4 מתוך 10
מראה - למי שאוהב מבוגרות אולי סבבה לדעתי נראית 2 מ 10
אמשיך לעדכן אוהב מלא ותהנו
דיווח - סיון עיסוי בחיפה - כרמליה
2כל מילה בסלע חבר אתה אולי צעיר בגיל אבל מדבר מאוד ענייני גם אני חוויתי את אותה חוויה ואני לא בן 24 אלה 42 בהחלט אחת השרוטות
3לא הכי מיקצועית זה כן.להגיד שהיא שרוטה ולא שווה קצת מוגזם לדעתי.מילפית בשנות הארבעים די חמודה איתי הייתה כימיה טובה.אין ספק שאפשר להיתקדם איתה לדברים אחרים עם קצת שיחה טובה ויחס טוב.מי שמחפש עיסוי רציני אז זה לא זה.
4היתי גם איתה פעם אחת,שאלה שאלות מוזרות וכל הזמן צחקה מכל שטות שהיא אמרה,באמת נראה שחסר לה איזה בורג אבל
כן היא באמת מנסה לרצות ולהיות נחמדה.
לא באתי בשביל עיסוי אלא שתעשה לי ביד וחשבתי שאולי יצא איזה סקס טוב,לא רצתה ואמרה שרק מוכנה לאונן לי.
5יפה יפה
לא יודעת לעשות מסאג׳ לא רוצה לעשות סקס, מעדיפה לעשות ביד.
מחירון חדש
200 ש״ח לעשות ביד
6אני כן יכול להגיד שלקבועים שלה ( אני) יש יחס שונה
מדובר על 200 שקל נכון והיא חופרת תראש,
אבל הפינוק מושקע יותר והיא לא מסתירה את זה.
7תודה רבה גבר! ירדתי מימנה בזכותך!! ניסיתי לתפוס אותה כמה פעמים והייתה ממש מוזרה בטלפון....
כל פעם טענה - אני לחוצה, סיימתי לעבוד להיום וכו׳... יצא לטובה ;)
כל פעם טענה - אני לחוצה, סיימתי לעבוד להיום וכו׳... יצא לטובה ;)
8לא יודע מה אתם רוצים ממנה, אז נכון היא לא תתאים לתפקיד של מהנדסת העיר חיפה ונכון לא יהיה שייך לראות אותה יושבת בבניין אולמן בטכניון ומייעצת לנרשמים לאיזו פקולטה הכי כדאי להם להגיע אבל הי זו בסך הכל מעסה.
אמורה להיות נחמדה אדיבה מדברת בנימוס ולא יקרנית.
המחיר נפלא, מקלחת לפני ואחרי נפלא עם מישהי שזכתה להדליק בוילה לכבודכם, נותנת למזמז ציצים סבבה , מגבת נקיה עבורכם ולא כזו שהתנגדו בה עשר גברים לפניכם ורק נתלתה בין לבין לייבוש.
אני הולך אליה פעם בחודש ומקבלת אותי בסבר פנים יפות.
קחו בחשבון שחלק מהאנשים לא למדו כללי נימוס בסיסיים באינטראקציה עם אנשים - שימו מסטיק מנטה מרענן בפה נגד ריח רע או סתם בשביל הכיף.
התיזו על עצמכם מעט בושם רענן וקיצי.
שדרו קלילות וניחוחות, תשתדלו לחייך .
ואז גם מי שהגעתם אליה בסוף היום כשהיא עייפה מתה תקבל אנרגיות חדשות ממכם ותפנק אתכם.
שכל אחד ידמיין את ההרגשה של לשבת באוטובוס לתל אביב ליד בן אדם לא נעים , מיוזע וכו לבין בן אדם נקי מריח סביר וחייכן .
יופי עניתם לעצמכם.
טוב שם משמן טוב
9לקוח די קבוע שלה
מגיע לחיפה פעם בשבוע ומשתדל לנצל את זה לפינוק קטן
יכול להזדהות עם רוב מה שנאמר כאן למעלה.
נראית בסדר גמור,חזה סיליקון גדול ונעים,נראית באזור ה45 ( ממש לא זקנה...)
עיסוי לא רע,עם קצת הכוונה הופך לסביר פלוס.
אכן חופרת לא מעט אבל תלויה ברמת שיתוף הפעולה...
לא עונה,מפסיקה לחפור...
סיום טוב בעיניי כולל מציצה מושקעת ועבודה ידנית לא רעה
תמורה לכסף 8.5
אני חוזר מפעם לפעם
מגיע לחיפה פעם בשבוע ומשתדל לנצל את זה לפינוק קטן
יכול להזדהות עם רוב מה שנאמר כאן למעלה.
נראית בסדר גמור,חזה סיליקון גדול ונעים,נראית באזור ה45 ( ממש לא זקנה...)
עיסוי לא רע,עם קצת הכוונה הופך לסביר פלוס.
אכן חופרת לא מעט אבל תלויה ברמת שיתוף הפעולה...
לא עונה,מפסיקה לחפור...
סיום טוב בעיניי כולל מציצה מושקעת ועבודה ידנית לא רעה
תמורה לכסף 8.5
אני חוזר מפעם לפעם
10אחי לקחת את זה למקום אחר לגמרי, לא אמרתי שאני לא מנומס , בא לא נקי או לא עם מסטיק וריח רע, תאמין לי שכל הבנות שהגעתי אליהן (ואני הולך רק למסאזים) התרשמו מאיך שאני נראה, מתנהג ומשדר.
אני פשוט חושב שבעקבות הפוסט הקודם שהיה עליה ואחרי שדגמתי רציתי לתת את הדעה האובייקטיבית שלי לחברים פה ולדעתי היא לא מומלצת כי עוד לפני המראה והגיל שלה שאת זה אפשר להניח בצד, המסאז וההרפיה שניהם ברמה מאוד מאוד נמוכה וזו מהות הביקור לדעתי, תקן אותי אם אני טועה.
אני פשוט חושב שבעקבות הפוסט הקודם שהיה עליה ואחרי שדגמתי רציתי לתת את הדעה האובייקטיבית שלי לחברים פה ולדעתי היא לא מומלצת כי עוד לפני המראה והגיל שלה שאת זה אפשר להניח בצד, המסאז וההרפיה שניהם ברמה מאוד מאוד נמוכה וזו מהות הביקור לדעתי, תקן אותי אם אני טועה.