כ לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב - דף 5 - סקס אדיר

לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב

42
הייתה כבר שבוע בבנק המטרות שלי, אתמול דגמתי אותה. כל מילה מיותרת... לדעתי, אפילו לומר "דגמתי" -זו מילה לא מתאימה. בחורה לבבית, סגנון GFE אמיתי. ממש מתלהבת מהסקס, חושנית ומוכנה לכל דבר בגבולותיה. נכנסתי, קבלתי נשיקות צרפתית (ואני מת על זה). אוהבת לדבר (אני דובר רוסית, אז לא היו לנו מגבלות השפה), ויש על מה לשוחח איתה. מאוד מקפידה על היגיינה. כמו שאמרו לפניי, תבואו מגולחים.. .יופי הפנים... כל אחד והטעם שלו... אני אישית אהבתי את מה שראיתי. בחורה גבוהה מאוד (הייתה לי תסבוכת בהתחלה, אך במיטה לא מרגישים את ההפרש בגובה), חושנית ומתחשבת. מקרה נדיר כאשר בחורה עובדת אוהבת את מה שהיא עושה. שילמתי 500 לשעה ו200 תוספת לכניסה האחורית. יקר, אך היה שווה וחצי. מקבלת הכל בלי תלונות, עם הנאה, גונחת.. גוף אתלטי, בלי שומנים (היא הרבה זמן מבלה בחדר כושר לדבריה).
לסיכום-אני בטוח חוזר. מתכננת להישאר עוד מעל חודשיים. ממליץ בחום. תמונות שלה אמיתיות ב100 אחוז ללא פוטושופ.

43
חברה מישהו פה מוכן להאיר את עיני כולם אני עכשיו חיפשתי באתר הלבן ואין טלפון כזה במסתיים בספרות 8847
אז בבקשה בואו ננסה קצת יותר להתקדם לעבר המטרה כדי שעוד אנשים יהנו ממנה
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

46
בחודשים האחרונים מוחקים באתר הלבן כל ערב את המודעות של הנשים העובדות, חוץ מהמודעות בתשלום. למחרת כשהן מתעוררות הן שמות את המודעות מחדש. אם בדקת מוקדם כמו שכתבת את ההודעה שלך כאן אז כנראה הקדמת אותה. אבל לפעמים הן לא שמות את המודעה שלהן כל יום.
אני הסתכלתי כשהיא קראה לעצמה Lera. קבלתי ממנה תמונות שנראו אמיתיות - ראיתי גוף יפה ופנים שלא מצאו חן בעיני אז המשכתי הלאה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”