כ סברינה מTS DATING - סקס אדיר

סברינה מTS DATING

1
כבר זמן רב אני מחפש אחר גברת מצוידת בצורה מאתגרת, אקטיבית , יפה ושירותית. בעבר ביקרתי אצל רומי, איילין/מנדי , דומיניק,
אמבר/נעומי (תיירת שחורה שהייתה מסתובבת פה). אמבר הייתי טובה מאוד אבל לא מאוד מאתגרת, דומיניק שירותית ונעימה אבל דירה ודרגת ניקיון ברמה הכי נמוכה שאפשר לתאר, ברמה של הוציאה את הזין מחור תחת של אחד, לפה של אחר, רומי שהייתה פצצה ומאתגרת ביותר ומנדי/ איילין שהייתה עם כלי די טוב אבל נתנה לי אחלה שירות ועד לאותו רגע הייתה הכי טובה מבחינתי.

חשבתי לנסות את ליאור, סיוון , אוריאן או אמסטפית אבל אז הגיעה הגברת SABRINA HOT מהאתר TS DATING.
קבעתי איתה פגישה 20 דקות מראש, הגעתי למלון בו אירחה והייתי מופתע, חדר מלון מאור חלקית, מוזיקה נעימה ועומדת מולי פצצה מטורפת, גוף נשי נהדר עם אגן רחב וחטוב , על חטוני חוטיני יפים ונעלי עקב כאשר הדבר שפוגע בשלמות הוא רק הציצי שמורגש שהתאמצו מאוד להכניס שם סיליקון אך הוא רך ונעים למגע. הגברת מנומסת וחמימה ומאוד חייכנית, דוברת אנגלית שוטפת לוקחת כסף ומתחילה למזמז... מלקקת ומלטפת ומורידה תחתון וחופשת טיל יפה מאוד מהגדולים שראיתי ולדעתי רק במעט קטן משל רומי, מפה לשם היא הייתה אקטיבית למרות שהיא מעדיף להיות פסיבית, החדירה בעדינות אך מרגע שהתרגלתי החלה לנעוץ חזק ועמוק עד כדי שרחבה עלי וכאשר קרסתי המשיכה כאשר אני על הבטן. הוציאה ניקתה דחפה לי לפה ולאחר מכן חזרה למיסיונרית, תוך כדי שהיא ממקמת את עצמה החלה מוצצת תוך כדי שהיא נועצת.... מה אגיד לכם, רעדתי מהנאה , אמרתי לי שאני גומר והיא לא שחררה את השפתיים וינקה , לא שמתי לב עם בלעה אבל לאחר כמה שניות רכנה מעליי וגמרה על הפנים. נשארנו שוכבים על המיטה מקשקשים קצת ומלטפים אחד את השנייה.
החוויה נמשכה בערך שעה ורבע ועלתה במקור 500 וגמירה בתוספת 200? נשמע יקר? שווה כל שקל! פשוט סצנת פורנו מהלכת. אני נוט94 שלא להתווכח כדי לא לפגו באפשרות של לתת שירות טוב ומי שאומר שזה חלק מהנוהל צודק אך זה גם משפיע על חלק מהנותנות שירות לרעה.
עדיף אחת כזאת בחודשיים שלושה מאשר אחת אנטי חברתית פעם בחודש...
ממליץ בחום, הגברת באה לעבוד ואוהבת את העבודה שלה... מומלצת מאוד גם לאקטיבים שיתענגו על התחת שלה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”