כ הלן (תא) - סקס אדיר

הלן (תא)

1
שלום חברים, בדיוק יצאתי מהלן בצפון דיזנגוף. אחרי הרבה נפילות, לשמחתי סוף סוף בשורות טובות .

הלן מגיעה, איך לא, מהממלכה האדומה. קיבלה את פניי צעירה מגונדרת ומתוקתקת. נושקת (מלמטה) ל-30 להערכתי. מתנשאת לגובה של כ-1.7 לאחר שחולצת את עקביה. לבנה כשלג. עיניים כחולות. שיער בלונד פלטינה צבוע (גבות שחורות). התיישבה איתי על הספה וסיפרה על קורותיה (באנגלית). היא בדיוק נחתה ואכן קצת התפקשש לה התיאור (מה שהביא אותי להמתין במקום הלא נכון למשך כמה דקות טובות, אבל נסלח לה). סיפרה שהגיעה לשבועיים בעיקרון. הציעה שתיה וכיבוד, עוד קצת הא ו-דא ומשם למקלחת.

מילה או שתיים על הדירה: מחולקת כמובן (כלומר צריך לעבור שתי דלתות). לא גדולה במיוחד, לא חדשה במיוחד, עם תאורה לא הכי "רומנטית" (אלא אם התאורה בבי"ח עושה לכם את זה). המקלחת דווקא על הכיפאק.

שאלתי אותה אם היא צריכה להתקלח. אמרה שבדיוק התקלחה (ושזו הסיבה שהמתנתי בחוץ ללא מענה; אגב קבעתי איתה מעכשיו לעוד 5 דקות כי הייתי בסביבה).

סיכמתי איתה על המסלול המקוצר (300, מסלול רגיל ב-500) מכיוון שאיבדתי שם זמן מקודם. היא שאלה אם אני מעוניין ב-"משהו מיוחד" (לא הייתי מעוניין, אבל לאוהבי הפטישים למיניהם, וודאי לאוהבי הרוורס, יכולים להיות אופטימים; לשאלתכם, לא שאלתי על תוספי חלבונים). השארתי לה את ה-לאה-גולדברג-יות על הספה, נכנסתי למקלחת (האמת שלקחתי את הזמן) וכשיצאתי היא המתינה בכניסה לחדר השינה בלבניה.

מיזמוזים עמוקים, מתנשקת מכל הלב, ואט אט גופה נגלה לעיני. שדיה, לא גדולים לצערי, אך רכים ונעימים. B להערכתי. עור מתוח ומוצק. אין גרם של שומן עודף (לא הירואין שיק - לא להיבהל). ישבן נהדר.

רגע לפני שעברנו למיטה, ניגשה לכבות את האור. מדליק נורה אדומה, אני יודע, אבל בדיעבד הכל בסדר. הדלת פתוחה כך שמגיע אור מהסלון/מטבח.

השתמשתי באצבעותיי על מנת לענג את הנסיכה. בתחילה רק "באיזור" ולאט לאט, תוך שאני בוחן את גבולותיה, הכנסתי פנימה בעדינות. הרטיבות לא איחרה להגיע מה שהקל על המשימה להביא אותה לשיא.

תוך כדי שהודתה לי, היא יורדת למטה. מפעילה את קסמיה על השרביט. אחת הטובות שהיו לי. הייתי צריך לחשוב על השואה כדי לא להתפרץ.

בשלב מסויים שאלתי אם מעוניינת גם. שמחה והתמקמה על המזל של חודש אדר. בפוזיציה הזו השואה כבר לא הספיקה אז כיוונתי את מחשבותיי לרשימת ההפסדים המפוארת של מכבי חיפה.

טעמה היה נהדר. היא נהנתה מכל רגע ולעיתים איבדה קצת ריכוז, מה שהקל עליי עם המחשבות, אך חזרה לסורה מייד. רגע לפני שאיבדתי עשתונותיי, היא הגיעה לשיא שוב, ומשם התזמורת לקחה הפסקה קלה והביאה את העזר הפלסטי להמשך הקונצרט.

התחלנו כמו הצלבנים. הגמישות שלה איפשרה לי למתוח רגליה אל מעל כתפיי ועלתה לה בעומק מקסימלי. התחלתי לאט ועם הזמן הגברתי קצב כשראיתי את תגובותיה ואת שיתוף הפעולה שלה. הרוח של ג'ק ראביט נכנסה בי לפתע והיא נהנתה מכל רגע וכמובן שהציפה את חלליה.

עברנו לסשן קצר מאחור. כאמור, הישבן המוצק והחטוב שלה עושה פלאים. משם למערב הפרוע וזו הייתה הרכיבה הטובה ביותר שהייתה לי מזה זמן רב. מוכרח לומר שלא הרבה בנות משקיעות כשהן בעמדה הזו ולרוב מתמקדות בעצמן. הלן ידעה איך לזוז וגם בדקה את תגובותיי עד שקלעה בול למטרה. התפוצצתי בתוכה.

מקלחת קצרה, עוד קצת דיבורים, נישנושים ושתיה, והחוצה, מאושר ומסופק.

עברתי בהרבה את הזמן. הייתי שם נטו (האקט עצמו) קצת יותר מחצי שעה.

כאמור, מפרסמת בלבן. מס' מסתיים ב-5997. אין צורך לפנות אלי למס', זה מופיע שם (איסרה נקודה קום -> דייטינ' -> היא מחפשת אותו, ותשתמשו בטרנסלייט למי שלא דובר רוסית, אין צורך במנוי, זה בסה"כ לוח מודעות)

הלן (תא)

7
אני רוצה להגיד שזה נהפך לנוהל אצליהם .. המחיר כבר עלה ל600 שח .. ואם אתם שואלים על התוספת אז כנראה שזה עבור גמירה בפה או משהו בסגנון .. כי אנאלי היא לא עושה . ובכללי נראת לא רע בתמונות שהיא שולחת . כמובן בהתאם לגילה הלא כל כך צעיר ...
כשהזין עומד השכל בתחת !

הלן (תא)

8
מצער לשמוע על עליית המחיר.
מעניין מה גרם ל-ישור קו הזה (600 נהיה סטנדרט בלבן ובאמת ה-500 שהציעה היה קצת מפתיע).

אני רוצה לנצל את ההזדמנות לבקש שלא לשלוח עוד בקשות למס' של העלמה בפרטי. חילקתי כבר לא מעט (אולי יש לזה קשר לעליית המחיר) למרות שנתתי כאן הוראות די מפורטות איך לתפעל את הלבן ובדיוק בדקתי והיא אכן עדיין מופיעה שם. חברים, קצת תושיה ועצמאות, זה לא מדע טילים.

בנוגע להערה על הגיל שלה, ביחס ל-*כל* הבנות המופיעות ברגעים אלו ממש בלבן, היא הכי צעירה, גם מבחינה "פורמלית" (טוענת ל-25) וגם דה-פאקטו.

*אם כי שמתי לב לפרסום חדש מהיום על בחורה בשם מוניקה שלפי התמונה נראית מבטיח ואולי אף צעירה יותר (כתבתי לה, לא קיבלתי תשובה בינתיים לצערי)

הלן (תא)

9
סיכום פגישה אצל הלן.
משוחחת באנגלית. פטפטנית לא קטנה. עושה רושם שלנערת ליווי אירופאית מקצועית. המון דיבור... המון...
בחורה אינטליגנטית. גוף טוב. לא מדהים. חזה לא גדול. תחת שיש מה לתפוס. זזה מהר מידי במיטה,זה עניין של טעם אני מניח. מזיעה מרוב תזוזות. מציצה חלשה. היא פשוט לא טובה בזה. למרות שמאוד ניסתה והכניסה הכי עמוק שיכולה (שזה לא הספיק...).
דירה קצת ג'יפה
מאוד סבלנית אבל בשניה שהגיע הזמן מעיפה אותך מייד.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”