כ דיווח חיובי - חיפה - סקס אדיר

דיווח חיובי - חיפה

1
ערב טוב לכולם! לאחר תקופה לא הכי מבטיחה בחיפה, אחרי שעזבו אותנו העלמות המוצלחות למיניהן משפרינצק ובת גלים, אדווח לכם מהכיוון ההפוך, שמהבט מהחלון מסתכל על זוג מגדלים של בתי זיקוק אך בדירה יש זוג בז'ז'ים איכותיים שמסתכלים על זיקוק אחר לגמרי.

הקדמה: אני יודע מה דעת הרוב פה לגבי מחירים מופקעים, צודקים בהחלט, אך מכיוון שאני מבקר בחורות עובדות אחת לתקופה ארוכה, זו אחת הסיבות היחידות שבגללן שאני מרשה לעצמי להוציא 600-700. (לא נתווכח, שיקול שלכם)

תמצית: מפרסמת באתר הכתום. 1757263341 מענה מהיר ותיאום קל לרחוב חשמל. תמונות אמיתיות. בת 19 ורואים. מחיר 700. לא חובב חריגים אז לא שאלתי, אנאלי אמרה בעצמה שאין. עקרונית מציצה מקונדמת, הסכימה בלי, עשתה את העבודה לא רע בכלל. GFE ברמה גבוהה, מחבקת, מלטפת, מתנשקת, יודעת היכן לגעת ומחרמנת ממש. עדינה בהתחלה אך משתוללת בהמשך. יזמה את עניין החלפת התנוחות בעצמה, משקיעה בכל התהליך, שאלה אותי לפחות פעמיים אם אני נהנה והכל בסדר, קשה לומר את זה על בחורה שעובדת אך הרגשתי שבאמת נהנתה, היא גם החמיאה לי ואני לא חושב שזייפה בגניחות. הפסקת סיגריה, ברגע שסיימנו לעשן גררה אותי בהתלהבות למספר השני, קיבלה אותו כמו שצריך פעם נוספת. לא מלחיצה בזמן, להרגשתי אפילו חרגנו משעה עגולה...

סיכום:
גוף 9
פנים 9
מציצה 8
ביצועים 10
שירותיות כללית: 12
רואים שחדשה במקצוע, די תמימה ונשארת איתנו לעוד שבועיים.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”