אזיזה הבת של עזיזה הנכדה של חזיזה...
44[QUOTE=Colombo] מה שעות קבלת קהל של הגברת למישהו המושג? [/QUOTE]
[QUOTE=ron1976] נסיתי כמה פעמיים לקראת 1200 1300 .עונה מענה קולי....[/QUOTE]
כן: שעות קבלת זרגים הן 14:00-01:00.
גם אני קבעתי עם אזיזה (שם לא סקסי בעליל
)
לטלפון עונה הפקידה שהיא האחות הצעירה של הפקידה הדיכאונית.
*במסגרת חזרתי לפעילות האפלה שלנו, אנסה למפות שוב את התאגידים לפי הפקידות. אז האחות הצעירה של הדיכאונית היתה מחליפה אותה מדי פעם בעבר. עכשיו אולי היא מחליפה אותה קבוע. נעדרתי תקופה, לא יודע מה קרה. אולי לבסוף היא חתכה לעצמה את הוורידים
ואם לשפוט על פי קולה של אחותה הצעירה, הדיכאון גנטי.
קבעתי איתה שעתיים פלוס מראש, אבל לא הסכימה לומר לי לאן לבוא."כשתצא לכיוון בת ים תתקשר ואני אתן לך כתובת"
התקשרתי כשיצאתי לכיוון בת ים. אין מענה. התקשרתי שוב. חשבתי שאולי היא הלכה בעקבות אחותה. במקום ללכת לזונה - נלך להלוויה
הדיכאונית הצעירה ענתה חצי שעה אחרי השעה שקבענו. היא הכחישה שהתקשרתי והיא לא ענתה, ואמרה שכבר אי אפשר לבוא

[QUOTE=ron1976] נסיתי כמה פעמיים לקראת 1200 1300 .עונה מענה קולי....[/QUOTE]
כן: שעות קבלת זרגים הן 14:00-01:00.
גם אני קבעתי עם אזיזה (שם לא סקסי בעליל

לטלפון עונה הפקידה שהיא האחות הצעירה של הפקידה הדיכאונית.
*במסגרת חזרתי לפעילות האפלה שלנו, אנסה למפות שוב את התאגידים לפי הפקידות. אז האחות הצעירה של הדיכאונית היתה מחליפה אותה מדי פעם בעבר. עכשיו אולי היא מחליפה אותה קבוע. נעדרתי תקופה, לא יודע מה קרה. אולי לבסוף היא חתכה לעצמה את הוורידים

קבעתי איתה שעתיים פלוס מראש, אבל לא הסכימה לומר לי לאן לבוא."כשתצא לכיוון בת ים תתקשר ואני אתן לך כתובת"

התקשרתי כשיצאתי לכיוון בת ים. אין מענה. התקשרתי שוב. חשבתי שאולי היא הלכה בעקבות אחותה. במקום ללכת לזונה - נלך להלוויה

הדיכאונית הצעירה ענתה חצי שעה אחרי השעה שקבענו. היא הכחישה שהתקשרתי והיא לא ענתה, ואמרה שכבר אי אפשר לבוא

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
45ניסיתי לתאם יומיים מראש, הפקידה לא הסכימה. אמרה להתקשר באותו יום. תאמתי כארבע שעות לפני, כיוונה אותי
לרחוב על שם הברון הידוע. קיבלה אותי אזיזה בחוטיני מחרמן וחזיה. אישה גסה משהו, לא עדינה, לא בדיוק הכוס תה שלי,
אבל נשארתי בגלל ההמלצות ובגלל החרמנות למסלול הארוך ללא נסיעה ברוורס. אכן זורמת לכל הכיוונים מתנקשת כאילו אין מחר, לאחר מקלחת קצרה קיבלה אותי בפוזה מחרמנת עם התחת למעלה(גדול מדי לטעמי). מציצה טובה ומושקעת החדרת אצבעות
בכייף לכל החורים האפשריים גמירה ראשונה ללוע, גמירה שניה עם פלג אנלי וויברטור מסייע מקדימה.
לסיכום, חוויה מהנה בסך הכל תמורה נאה אך לא אחזור.
חיה את היום, מחר לא יחזור.
46אחת האכזבות...מראה ממש לא מושך....גם החזה כבר עשה את שלו.
נשארתי בגלל חרמנות....ודקה אחרי הגמירה הראשונה הצטערתי על כך.אכן משתדלת מאד ,מציצה מאד מושקעת, כולל טיפול בביצים ועבודת יד...אבל לצערי המראה לא מעודד להתנשק איתה.
מסאז מושקע ומאד מרגיע ...נראה לי שצריכה להתמקד בתחום הזה.
אכן תחת מפואר למי שזה הקטע שלו....לא שלי...
למי שבקטע כפות הרגליים לא מטופחות ולא מושכות....גם הוריד לי.
לסיכום ההיתי צריך לסמוך על חוות הדעת הראשונית של הרב שסיכם שהיא לא נאה כל כך ולא לסמוך על אלה שאחריו .....
למחפשי ביצועי בלבד שמוכנים להתפשר על מראה.
48הייתי ויצאתי ברגשות חצויים. מצד אחד מכונת סקס משומנת. אין משהו שהיא לא עושה. מוצצת עד הסוף, מקבלת בכל חור, מלקקת גם מאחור והתחת שלה דבר שלא רואים.
מצד שני, מכונת סקס משומנת. שום רגש (ואני באמת לא מצפה מזונה להתאהב בי), שום שיחה, הכל עבודה, עבודה, עבודה. המראה שלה מטעטע. מצד אחד היא נראית טוב. מצד שני יש בה משהו דוחה.
הקיצור, חוויה חד פעמית, כי באמת לא אחזור ומנצל אם בלבלתי מישהו.
49מהתמונות התחת שלה מטורף אבל התיאור של ron1976 הוציא לי את הרוח מהמפרשים, למי עוד יש תחת מפואר כמו שלה?
50מסכים עם חוות הדעת הכללית
סקסית בטירוף אבל גסה בפנים
מתלבשת פרובקטיבי, מחכה על ארבע
עם ישבן מובלט. הסקס מכני ומשעמם
הייתי בביקור הקודם שלה.
מצד שני, חברותית ושירותית
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!
העם דורש זרע איכותי!!
העם דורש זרע איכותי!!