כ משטרה - דף 2 - סקס אדיר

משטרה

11
השוטרים לא דפארים כפי שחושבים. ייתכן וחלקם מכירים ויודעים את קיום הפורום ומשתמשים בשירותיו. במעברי הגבול בטוח מכירים את תופעת הזנות, הרי לא ייתכן שרק אנחנו משתמשי הפורום מכירים את עיר הזונות בת ים. יכול להיות גם שאחד השכנים באותו הבנין הלשין על הימצאה של דירה פרטית. אני מתאר לעצי שאם בבנין שלי הייתה דירה פרטית הייתי מזהה את זה מאוד מהר. בקיצור לא חסר אלף ואחת סיבות אבל אין ספק שזה מפחיד ומקווה שהתופעה לא מתפשטת.

משטרה

14
איני מבין למה שולחים לי הודעות בפרטי אנה מכם שתפו את חברי הפורום כנראה היו עוד מקרים בתקופה האחרונה הפורום נועד כדי לשתף מה עוזר שאתם שולחים לי בפרטי אנה שתפו

משטרה

16
הרי המשטרה פועלת רק שיש לחץ ציבורי וחברות הכנסת בוחשות עושות רעש אני לא מבין למה לא הופכים הכל לחוקיכמו בכל מדינה מתוקנת סך הכל רוצים לזיין בכיף ולהינות

משטרה

17
מפחיד ומאוד מלחיץ..
אבל רוב הסיכויים שהשכנים התלוננו ועקב זאת שלחו סמוי..

דבר כזה מה אומרים לשוטר בשביל לצאת נקי ללא תיק פלילי?

משטרה

18
[QUOTE=gta3]דבר כזה מה אומרים לשוטר בשביל לצאת נקי ללא תיק פלילי?[/QUOTE]

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה. זאת משטרת ישראל לא משטרת הצניעות של הדוסים או של אירן. אתה יכול גם להגיד שהלכת לזונה אם בא לך כי אין חוק שאוסר על זה. מותר ללכת לזונה ומותר להיות זונה. רק אסור לסרסר בזנות ויש עוד דברים אסורים באופן כללי כמו להחזיק עסק ללא רשיון בבניין מגורים אבל זה לא עסק שלך תרתי משמע.

משטרה

19
הסיבה היא שהגברים בישראל פחדנים מאוד ולא מדברים, ואז רק למי שמתנגד למין ולמין תשלום יש קול שנשמע בציבור.
אם כולנו נתחיל לדבר בלי לפחד, יהיה שינוי.

[QUOTE=harison]הרי המשטרה פועלת רק שיש לחץ ציבורי וחברות הכנסת בוחשות עושות רעש אני לא מבין למה לא הופכים הכל לחוקיכמו בכל מדינה מתוקנת סך הכל רוצים לזיין בכיף ולהינות [/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

משטרה

20
כרגע אין מה להילחץ. אין כרגע שום חוק שאוסר על הליכה לזונה. גם אם קורה הדבר הזה למישהו אחר (וזו פעם ראשונה שמישהו מספר משהו כזה) להביט בשוטר בשקט. להגיד לו שאתה לא עושה שום דבר שמנוגד לחוק. לשאול אותו אם יש לו איזושהיא סיבה שהוא פונה דווקא אליך. לשמור על קור רוח. לשמור על יחס מכבד. ישחרר אותך תוך שתי דקות.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”