כ משטרה - דף 3 - סקס אדיר

משטרה

21
קל להגיד את זה פה..
כשזה קורה למישהו בפועל במיוחד אם זה פעם ראשונה הבן אדם מתחיל לגמגם ותופס רגלים קרות..די מפחיד
ואם ירצו לקחת אותו לתת עדות ? הוא יכול להתנגד מבלי להיעצר?

משטרה

22
חברים,
המשטרה מכירה טוב את הפורום!!!
חוקרי המשטרה קוראים ומתעדכנים גם דרך הפורום.
יש יסוד סביר מאוד להניח שאחד החברים בפורום הוא חוקר משטרה.

המשטרה פועלת בדר"כ כשמישהו מגיש תלונה במשטרה.
זה יכול להיות דייר, עירייה, לקוח לא מרוצה ועוד...
כפי שנכתב פה, למשטרה, כרגע אין עניין בנו מקבלי השירות (יתכן שבעתיד היא תגלה גם בנו עניין)
המטרה לאסוף מיידע ועדויות ממקבלי השירות על נותנות השירות וכך לתפור להן תיק על מתן שירותי זנות ועוד.

המפגש עם בלשי המשטרה מאוד לא נעים, מביך ומעליב.
המפגש מעמיד את הנשואים שבנינו בסיטואציה מביכה ומסוכנת.
גם את זה הבלשים יודעים. במסגרת החוק והמותר להם, הם ינסו לדלות את מרב הפרטים והעדויות.
עדות לא חוקית מהווה עבורם בעיה ולא יוכלו להשתמש בה.

לכן זכרו,
כשאנחנו נכנסים לדירה, יש בהחלט מצב שמישהו עוקב אחרינו.
כשנכנסים לבניין מגורים "תמים", יש מצב שאחד השכנים הגיש תלונה במשטרה.
ו... אפשר להבין אותו.
פין חס - מזיין ולא חס

משטרה

23
אני בטוח שיש לא מעט שוטרים, שגם הם צרכני מין בתשלום, ומשתמשים באתר הזה. אני בטוח שלפחות חבר אחד בפורום, הוא שוטר. לפני שנים רבות הייתי בבוגרשוב 10, ובאצע הפעילות שלי, הייתה פשיטה של המשטרה, איך הם נכנסו בדפיקות. וכמובן שוטר על אזרחי התפרץ לחדר, שאני בחדר עם נותנת השרות. התלבשתי ונדרשתי לתת תעודת זהות, נתתי תעודת זהות, בקשו גם מכל הבחורות תעודות. ואז השוטר שלקח ממני את התעודה, שאל את מפקדו מה לעשות איתי, ומפקדו השיב לו, מה יש לך לעשות איתו? איזה פשע הוא בדיוק עשה? שחרר אותו מה יש לך לעשות איתו. ושוחררתי לדרכי. אני רווק אז קל לי לדבר, אבל הנשואים אוליי קשה להם.

משטרה

24
[QUOTE=דביר 40]אני בטוח שיש לא מעט שוטרים, שגם הם צרכני מין בתשלום, ומשתמשים באתר הזה. אני בטוח שלפחות חבר אחד בפורום, הוא שוטר. לפני שנים רבות הייתי בבוגרשוב 10, ובאצע הפעילות שלי, הייתה פשיטה של המשטרה, איך הם נכנסו בדפיקות. וכמובן שוטר על אזרחי התפרץ לחדר, שאני בחדר עם נותנת השרות. התלבשתי ונדרשתי לתת תעודת זהות, נתתי תעודת זהות, בקשו גם מכל הבחורות תעודות. ואז השוטר שלקח ממני את התעודה, שאל את מפקדו מה לעשות איתי, ומפקדו השיב לו, מה יש לך לעשות איתו? איזה פשע הוא בדיוק עשה? שחרר אותו מה יש לך לעשות איתו. ושוחררתי לדרכי. אני רווק אז קל לי לדבר, אבל הנשואים אוליי קשה להם. [/QUOTE]

דביר אתה צודק מאוד,
לפני מס' שנים מרבית הפעילות המינית הייתה בתל-אביב, וותיקי הפורום יעידו על כך.
בעקבות תלונות רבות ותופעת כרטיסי הביקור, שפוזרו בכל העיר, עיריית תל-אביב דאגה לסגור את מרבית הדירות בעזרתה של המשטרה. (המקרה שציינת מעיד על כך)
התופעה עברה לבת ים ועכשיו עיריית בת ים, מפעילה את המשטרה לסגירת הדירות הנ"ל.

נכון, למשטרה כרגע אין מה לעשות כנגד צורכי השירות. אבל יעיד כל מי שהתבקש ע"י שוטר בדירת סקס כלשהי, למסור ת"ז או לתת עדות, שמדובר ברגעים מאוד לא נעימים ומביכים, גם אם בסופו של דבר לא יעשה כנגדך כלום.
במיוחד אם אתה נשוי או בזוגיות כזו או אחרת.
פין חס - מזיין ולא חס

משטרה

26
האמת שלא היה קורה יותר מידי .
קרה לי מקרה דומה ואפילו משעשע .
נכנסתי לדירה , הבחורה לקחה את הכסף ןהלכה לפקידה , ותוך כדי אני שומע שנכנסו אנשים עם מכשירי קשר וישר הבנתי שזו פשיטה של המשטרה , אפילו לא הספקתי להתפשט , שוטר נכנס אליי לחדר ושאל אותי אם כבר קיבלתי שירות , עניתי שלא , והוא הלך להביא לי את ה 200 שח. איזה תותח . מוחא כפייה
לקחו את כולנו לתחנה , ישבתי שם האמת דיי בפחד וראו את זה עליי , השוטרים הרגיעו אותי ואמרו שאני רק מוסר עדות ומשחררים אותי .
התיישבתי מול שוטר חוקר , שאל אותי " באת לזיין?" , עניתי שכן, "כמה שילמת ?" , עניתי ש 200 . אמר לי דרך צלחה וזהו חיוך גדול

משטרה

27
העניין הוא שכדי לבסס תיק הם צריכים עדויות ולכן הם יכולים לשחק בצרכני המין ללחוץ עליהם לקחת תעודת זהות ובבוא העת לזמן למתן עדות השורה התחתונה היא שכנראה יש לחץ ציבורי מתושבים בבת ים ששמו לב להצפה של זונות מחבר העמים בתוך העיר מה עוד שהיה כתבה על התופעה במקומון כשיש כתבות ולחץ ציבורי אז המשטרה ניכנסת לתמונה הרי היו אין ספור מעצרים של רשתות של דירות בתל אביב בשנה האחרונה מה שמצביע על כך שהם עוקבים יודעים אוספים מידע ולכו תדעו פתאום יום אחד יקחו ת.ז ואחרי תקופה יבקשו למסור עדות בבית משפט נגד אותה דירה או מפעיל מי צריל את זה

משטרה

30
[QUOTE=yellow-horny]לדעתי צריך להיות פוסט זהירות שוטרים!!! וככה נזהיר את אחד השני איפה שאנחנו רואים שוטרים...[/QUOTE]

נו... ו...
מה יעזור לך פוסט כזה????
הפשיטה של המשטרה עורכת מקסימום חצי שעה!
עד שתכתוב פוסט הם כבר בדירה הבאה
פין חס - מזיין ולא חס

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”