כ לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב - דף 6 - סקס אדיר

לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב

52
שלום חברים!!!
אז ככה אתמול חזרתי מביקור סוער אצל ורה ואני פשוט יגדיר את זה בשתי מילים: "חתולת מין פראית".
אני אישית כבר פגשתי נשים בסגנון שלה, אבל ורה היא משהו מיוחד מאוד.
בוא נתחיל מזה שהבחורה לא יפה בכלל, וגם אם נאמר שהיופי בעיני המתבונן, אז במקרה דנן זה לא המקרה בכלל,
אם היא תלך ברחוב, אין סיכוי שמישהו יסובב את הראש אליה, יותר נראית כמו פקידת סופר, אז מי שמחפש יופי
היא לא הכתובת, ומי שמחפש פינוק אמיתי, מכל הלב והנשמה, היא בהחלט יכולה להתאים ובגדול.
ורה בת 30 לערך רזה שדופה ללא טיפה אחת של גרם שומן, חזה טיבעי ( נבדק היטב ) קטן אך עדיין יש מה לתפוס,
טוסיק קטן וחמוד מאוד, וקעקוע על הבטן בצד ימין למי שזה עושה לו את זה.
אני למדתי דבר אחד מבנות עובדות תשלם מה שהיא מבקשת בדרך כלל אתה יוצא מרוצה, תנסה להוריד במחיר
אל תבוא להתלונן אחר כך על רמת השירות, כי בחורה רואה שאתה מנסה להוריד אותה כמו שוק הכרמל אז
למה שתשקיע בך, לכן שילמתי טבין ותקילין 600 ש"ח ועוד 50 ש"ח טיפ, שמסתבר אחר כך שעזר מאוד.
ורה מעדיפה בחורים מגולחים למטה ואומרת את זה גם, זה פשוט כנראה עושה לה את זה, אז באתי מגולח כמו
שצריך, מקבל מגבת נקייה והופה מקלחת חמה זריזה, שיש לציין עם מים רותחים ודי נקייה יחסית.
אחרי המקלחת עברו לקטע המעשי, ואז התגלתה לפני בחורה שלא בוחלת בשום אמצעי, קטן וגדול שלא יהיה,
רק שתצא מרוצה ממנה.
מציצה ללא גומי כמובן, שבהתחלה מצצה עם עבודת ידיים שאני אישית לא כל כך אוהב, ולאחר הכוונה שלי,
הורידה את הידיים ושאבה את כולו לתוך פיה בשקקנות מקסימלית, ומשם המשיכה השאיבה אל הביצים,
שאיך אנחנו קוראים לזה? שליקת ביצים? אצלי זה היה יותר טיפול אינטנסיבי של כל ביצה בנפרד.
ואז היא הגיעה לחלק העיקרי שאהוב עלי במיוחד, החלק הדרומי דרום מערבי, רימינג מטורף כזה בחיים לא קיבלתי,
עם הלשון שלה היא חופרת וחופרת כאילו ממש עוד דקה והיהלומים יצאו לה החוצה.
ירדתי לה למטה והיא פשוט נרטבה כולה, רבותי הבחורה צורחת וצועקת מילים לא מובנות ברוסית כאשר
היא גומרת, תנוחת 6*9 האהובה עלי, יש לציין שיש לה כוס נקי וחלק שממש דורש ליקוק ועיסוי, מקבלת
חופשי אצבעות בשני החורים.
מתנשקת ממש כמו חברה, צרפתיות אמיתיות, עם לשון ללשון, ממש בלי הפסקה, ולא מתייאשת אפילו לשניה.
ואז הולבשה חליפת האיומים האמתנית, וקדיחה בשני החורים עם מקדח 25 מ"מ ללא שום תלונה מצידה, אלא
להיפך רק תענוג צרוף שממש נותן לך את החשק להמשיך לזיין אותה בכל תנוחה שרק תרצה, ובאיזה חור שרק
תבחר, בסוף גמרתי לה בתוך התחת היפה שלה ( כמובן עם החליפה ) בקול תרועה רמה.
לאחר בגמירה הגיעה עוד קטע יפה והיא ביקשה ממני לשכב על הבטן, הוציאה שמן ומרחה את כולי, את הגב
ואת המרעום הדרומי, והתחילה לעסות את כולי, כזה מסג' לא קיבלתי הרבה זמן, ממש פירקה לי עצם עצם,
ושהגיעה למרעום הדרומי ביקשה אם היא יכולה לזיין אותי כי היא נהינת מזה, אמרתי לה בכיף, הוציאה גומי
מרחה אותו בשמן והכניסה שתי אצבעות עמוק לתוך החור, ותוך כדי שהאצבעות בפנים, היא פשוט נשכבה עלי,
שכולי מרוח עדיין בשמן ועם החזה שלה הלכה הלוך ושוב על הגב שלי פשוט מחזה מדהים.
הייתי שם שעה ורבע ללא שום לחץ ותקתוק של זמן מבחינתה, אלא להיפך אני מיהרתי לפגישת עסקים דחופה
בירושלים, ופשוט אמרתי לה שאני אבוא פעם אחרת בלי לחץ של זמן אבל הפעם אני חיייב להפסיק, פשוט לא
רצתה שאני אלך, אמרתי לה שאני חייב, קמתי התלבשתי נפרדו בנשיקה עמוקה וטובה ויצאתי לדרכי מפורק
שמח וטוב לב, שסוף סוף יצא לי זיון כמו שצריך ועוד אנאלי משובח במיוחד.

לסיכום:
בחורה לא הכי יפה במיוחד אבל שירותית ברמה מפחידה ממש, שפשוט מחפה על הכיעור.
gfe ברמה מאוד גבוהה
ניקיון 10
שירות 10
אנאלי 10
מתאימה לקבלי הריסות = לפי דעתי בהחלט ובגדול.
דיסקרטיות = הייתי מגדיר די טובה, למרות שהכניסה בין חנויות לתוך בניין שנמצא בפנים, ככה שאף אחד לא
יודע באמת לאן פניך מועדות.
לשאלת האם אחזור אליה = אז התשובה בגוף הדיווח = בריצה מהירה
בקשר ליצירת קשר עם הבחורה אז היא מפרסת בלבן מס' שמסתיים ב 8847
תשלחו אליה וואצפ והיא חוזרת או מי שמדבר רוסית או אנגלית ברמה טובה יוכל להתקשר אליה
היא מתקשרת טוב מאוד בשני השפות, היא שולחת לשם שינוי תמונות שלה, ללא פוטושופ, ללא פנים
מוסתרות, עומדת בכמה תנוחות, מי שיאהב יזמין ומי שלא שיהיה לו בהצלחה, אהבתי ממש גם את הקטע הזה.
נ.ב שמתי לב שאנשים כאן צוחקים על כך שהיא לא יפה ומבקשת מחיר מופרז של 600 ש"ח
אז אני אומר שהיא שווה כל שקל ואפילו יותר מזה, לפעמים לא הכל יופי בחיים, אם אין לך שירות נורמלי.

אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

54
לפי הציונים שנתן החבר חולה חזה עומד לבחורה,
נראה שהיא אכן שווה את הכסף ואף הוסיף לה טיפ.
כנראה שהיא רעבה לכסף ותיתן את עצמה.
העניין שמי שישלם לה פחות ממה שרוצה, 500 כולל אנאלי,
השאלה איך השירות יהיה אז.
אולי נשאר שם שעה ורבע כי שילם לה טיפ.
בכל מקרה, התיאור נראה גרדיוזי, מהלל מאוד,
צריך עוד חיזוקים בשביל לקבוע.

58
עניין של טעם אישי
אבל להגיד על לרה (Lera באתר הלבן) שהיא מכוערת זו ממש לא הוגן.
לדעתי הבחורה נאה מאד.
ולהגיד שאף אחד לא יסובב אחריה את הראש ברחוב ? גם זה לא נכון. היא 190 ס"מ על עקבים עם גוף יפה. איך אפשר שלא להסתכל ולסובב את הראש אחריה ברחוב!
לגבי השאר. כבר נאמר הכל. חתולת מין. יחס של חברה אמיתית. חמודה. נהנית וצוחקת כל הזמן.
למי שחשוב לו - מבינה אנגלית ומדברת אנגלית בסיסית.
אחת הטובות שהיכרתי.

59
סוף סוף הצלחתי לתאם עם ולרייה.
אכן, גבוהה, לפחות 1.8 , אכן גוף מדהים, יכולה להיות דוגמנית של sports illustrated במהדורת בגדי הים
אמנם, ממש, אבל ממש, מרתיעה בפנים, (יש יתרון לגולגולת ענקית ואני אפרט בהמשך)
ו...אוהבת להזדיין שבאמת לא הייתה כזאת, אין גבול לפתיחות שלה, שואלת ומדברת על מה היא אוהבת לעשות ולקבל

אחת מהחווות הזיונים העוצמתיות אי פעם.
מוצצת בחסד, לא רק מכניסה לגרון (יש מקום בגולגולת לזיין של כושי כוכב פורנו) עד הסוף אפילו מועכת לעצמה את האף על עצם האגן שלי, נחנקת, מגרגרת, נשנקת וממשיכה למצוץ.
מי שמתגבר על הפרצוף ונותן צאנס להקשיב לה ולפתח איתה שיחה, מוצא אישה מאד מרשימה, עם המון ניסיון חיים
ותאווה בלתי ניתן להשביע לזרע

שווה כל ש"ח

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”