כ פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים ! - דף 7 - סקס אדיר

פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים !

61
הם עוד לא נחתו בארץ הם כבר רוצות 700 שח לשעה
לפי דעתי צריך לתת להם טבלת מחירים כבר בביקורת הגבולות כי בקצב הזה הם יגיעו ל1000 שח תוך חודשיים
או שר האוצר יתערב בנושה
לא יכול להיות שרק מחיר למשתכן יעניין אותו
ומה עם כל החרמנים שעושקים אותנו ואין לנו ברירה

62
לא רק זה. בתקופה האחרונה נחתו כאן לא מעט זקנות שמפרסמות עם תמונות אמיתיות אבל מחפני 10 ואפילו 20 שנה אחורה. וגם הן דורשות לא פחות מ-600 לשעה. זה פשוט אבסורדי. כנראה שהצעירות לטףא מקבלוץ אשרת כניסה, או מראש מוותרת כי הן שמעו על מקרים של גירוש מהארץ.
מצער מאוד.

63
מנסה להעלות את העצבים והכעסים על כתב וכל מה שאני מצליח לרכז לכדי מילים שיצרו משפטים בעלי הסבר סביר זה הפינה במועדון לילה שנראה לי שזה יעשה טוב אם נעלה כאן אחת כזאת קבועה מוצמדת למעלה לגבי מה שמכעיס אותנו במקומות שבהם אנו מבקרים בלילות של חרמנות יתר ושליטה מלאה של איבר המין באיבר החשיבה שלנו.

אז אני אתחיל בזה שאני אגיד שהדבר שמעצבן אותי עד לאין שיעור הוא רמת האמינות שבמודעות הסקס המתפרסמות,
אם מישהו כאן ואני מאמין שרוב חברי הפורום שהיו בחו''ל ומשיחה קצרה עם נהג המונית קלטו את כתובת אתר ההזמנות של הנערות העובדות נכנס לאתר והתמונות יצגו את המציאות באופן של 90 אחוז עד 100 אחוז ומה שהיה כתוב כך היה! אני זוכר שהזמנו 5 נערות ליווי בהונגריה וכל החמישה הגיעו כמו שהיה באתר ברמה של קעקועים אוקיי? כ''כ הופתענו שבערב האחרון החלטנו להביא נערה אחת אני ועוד חבר שבתיאור שלה היה כתוב כוכבת פורנו מקומית וכך היה. אז למה זה לא יכול להיות ככה בארץ?! הרי כבר קיימים כמה וכמה אתרים שמפרסמים מסז'ים ודירות ונערות ואת תעשית שלב ושגול, אז למה לא מפרסמים תמונות אמינות של הנערות?! זה לא כלכלי לכל טווח אוקיי? לי קרה שעד שכבר הייתה 1000% אמינות אז זה היה טרנסג'נדר שיצאתי מהדירה לאחר 20 דק בתשלום של שעה, פראייר או לא כפי שאמרתי היה מספיק משכנע בטירוף יצר החרמנות!
אתם יודעים מה עוד מעצבן אותי?! המחירים המופקעים שדופקים אותנו כשאנחנו רוצים לתת דפיקה אחד טובה של פורקן מיני, אני רואה כאן בפורום ומשיחות עם נערות פקינג 400 שקל למסג' עם הרפיה בלבד? מה אנחנו גרים בארמון עם בארות של נפט בחצר?! איפה הימים של 250 עם מכונים מלאים ב5-10 בנות שנראות טוב יותר וטוב פחות שוב עניין של טעם וריח!? כמו מנחם בגין, יצחק שדה, סעדיה גאון קרליבך פלטין לזרוב שגם בהם היו נפילות והחלקות אבל עוד היה ניתן לספוג את זה בסכום של 250 ש''ח רק שתבינו ש120$ למסג' עם הרפיה זה בית משוגעים! שלא נדבר על 300$ ומעלה שמציפות את השוק
אתם יודים מה עוד מעצבן אותי?! חוסר הדיווחים כאן של אנשים לגבי המקומות הטובים הרעים ובכללי אנשים פה מבקשים דורשים מספרים של מקומות ונשים ולא טורחים לתת דיווח והכי מטריף זה כשנעלמות להן מציאות טובות הם נכנסים לכאן כדי אולי במקרה למצוא אותם.

בקיצור מוזמנים להמשיך אותי וחברים תתחילו לתת ברקסים במחירים לא שפויים ומציאות לא תואמת תמונות ולדווח!!!!!!!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”