כ אתה אני ונטלי בעיר ששברה את ליבי........ - דף 3 - סקס אדיר

אתה אני ונטלי בעיר ששברה את ליבי........

21
לאף אחד כבר לא משנה איך נראים הפנים של הבחורות? לא מתייחסים לזה בדיווחים בכלל...

את הפנים של מוניקה ראיתי בתמונה ולא התלהבתי. יכול להיות שזאת לא התמונה שלה בכלל כמו שהרבה מהן עושות אבל אם זאת התמונה המזוייפת שהיא בחרה כנראה במציאות המצב עוד פחות טוב.

אשמח לשמוע על מראה הפנים של נטלי.

23
גשר,
תודה על הנסיון לעזור.
לא פספסתי את הדיווח של רוני.
רוני נוהג לפרק את התאור שלו לפרטים קטנים, גבות, שיניים, שפתיים אבל בדרך כלל לא נותן התרשמות כללית של הפנים ככה שאי אפשר באמת לדעת. בנוסף, לרוני יש לב רחום והוא מוצא כמעט בכל בחורה משהו שהוא אוהב והוא בדרך כלל נמנע מביקורת על מראה מתוך כבוד ואהבה לבנות. עם כל ההערכה הרבה שלי אליו, אני לא יכול ללמוד הרבה על המראה שלה ובמיוחד מראה פניה מהדיווח הזה.

25
[QUOTE=סופר מתוק]
מאז מלני החסודה עבר שבוע ויומיים הזיין והבצים בוערים , האביב והקיץ מגיעים ומגבירים החשק לזיונים בחורף הקר מזג האוויר מדכא את החשק לצאת , , נזכר בדיווח של מורי ורבי מתקשר וקובע עם נטאשה / נטלי . מגיע לדירה ומארחת לה חברה חברתה שבסוף הדיווח אכתוב עלייה .. אני נשכב על הגב ונטאשה מיד שופכת עלי גל לזיין ומתחילה לעשות לי ביד , מייד עצרתי אותה , הסברתי לה שאני גומר מאוד מהר בפעם הראשונה , סקס תנוחה רגילה והופ שתי דקות גומר בקונדום . יוצא מהמקלחת מבקש מסז , נטאשה מסכימה מייד אך המסז שלה לא משהו . עובר 10 דקות ומבקש לעשות לה מסז ומתחיל לשחק בחלקי גופה , יאמר לזכותה שפותחת רגליים ונותנת לשחק בה , בית כנסת עם משקופים קטנים , כוס לא צר ולא רחב . בפעם השנייה שוב מרוב חרמנות נטלי לא צריכה לעשות כלום עומד ומבקש קונדום , הפעם 7 דקות בדוגי ומדמיין שמזיין את אישתי וגומר , אני נמצא כאן כי אישתי נותנת לי לזיין אותה רק בדימיון . לא יודע על טיב השירות ואיך מוצצת והאם מלקקת ביצים לא היה לי צורך לבקש . יאמר שאולי באשמתי ואולי בגלל אופייה לא דיברתי איתה כלל למעט בהחלפת הזוזים ששאלה לשמי . מלני יותר יפה ויותר חברותית . ביציאה נמצאת החברה , נטלי במקלחת והיא עושה לי עניים , אמרתי נשאל אותה האם בתחום ? ענתה שכן כאילו שלא היה ברור , שאלתי לשמה ענתה מוניקה ושהיא מפרסמת בישרא , שאלתי האם זה אותו מחיר 500 לשעה ? ענתה 600 , רצתה לתת לי הטלפון שלה , אמרתי לה שזה יקר מידי .. לא מוכן לשלם 600 לאף אחת .
לסיכום יצאתי מרוצה גמרתי פעמיים , נטלי פותחת רגליים אך לא אחזור כי באופן חריג ואולי בגלל שהייתי עייף ואולי בגלל אופייה לא החלפנו ולו מילה ואולי זה בגלל מוניקה החברה שמפטפטת עימה בלי הפסקה !!!
לילה טוב ומזל שיש את הפורם ואת עמוד התווך שלו כבוד הרב שנותן השראה לכולם

[/QUOTE]
מוניקה בחדר כל הזמן כשהייתם ביחד?

26
חיימקה מוניקה מחכה מחוץ לחדר. בתוך החדר יש מקלחת.
לי ממש לא הפריע שמונחקה בדירה. אגב שיצאתי להתלבש היא ראתה אותי ערום ואפילו לא דרשתי תשלום:).
כל עוד שאיןן גבר בדירה לא מפריע לי נוכחות נשית. מוניקה רק באה לבקר

27
עכשיו אני מבין למה התכוון הרב...
את דבריו של הרב יש דעת איך לקרוא. בחכמה. בחכימא. ודי לחכימא ברמיזה. בין השיטין.
את דבריו של הרב יש לקרוא, כמו את ספר הזוהר, רק לאחר שנים של הכנה והתעמקות.
נ.ב,
אם מוניקה לא נמצאת בדירה בזמן המעשה, היא דופקת על דלת הדירה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

29
לי הייתה חוויה פחות מוצלות עם נטלי
סירבה לנשיקות המציצות היו סבירות מינוס
ובאופן כללי הייתה די פאסיבית
לא בא לאף אחד בטענות רק לעצמי
הסתפקתי בחוות הדעת הטובות שהיו אליה
לא תשאלתי אותה לפני ולא שמתי לב לתחושה הכללית שהייתה
לי לפני
מסקנה תמיד לתשאל את הבחורה לפני ולשים לב לתמרורי אזהרה
אוסיף רק שמדובר בבחורה בעלת גוף נאה מאוד רזה מאוד (אך לא בצורה אנורקסית)
חזה גדול יפה אומנם סיליקון אך רך 7נעים למגע
הפנים שלה משדרות מראה מבוגר משהו אך לא מכוערת
כנראה בהכוונה מתאימה או בהינתן מצב רוח טוב מצידה או כימיה
ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר

30
[QUOTE=roni golan]

...לעולם לא יהיה ניצחון של האדם על היצר כל
עוד היצר שולט באדם...

...אהבה זה בראש לא בלב... זונה זה בזין לא בלב
ולא בראש...

...החינוך- הוא הדרך. האדם- הוא המטרה. הזונה-
היא מעידת האדם בדרך אל המטרה...

"אדם מועד לעולם: בין שוגג, בין מזיד,
בין ער, בין ישן"

ריגשת אותי רבינו

חייב לציין שגם השיר של ברי סחרוף מתאים ושובה לב . שאפו מר שגלוס