כ מחליפה לליקה/אווה? - סקס אדיר

מחליפה לליקה/אווה?

1
הרבה זמן לא הייתי פעיל בפורום ,מטעם העבודה שלחו אותי הלוך חזור כל כמה חודשים לגרמניה (פרנקפורט בעיקר )
וזה עולם אחר לגמרי ,עד שלפני חודש עברתי עבודה וכבר אין טיסות חופשי על הבוס .
וועכשיו אני בשוק של לחזור לשוק הסקס החלש של הארץ .
אין בתי זונות חוקיים ,אין רובע אדום,אין FKK ובשביל כוס בירה צריך למשכן את הדירה .
פעם אחרונה שחיפשתי באזור חיפה לפני שנתיים בערך היה את אווה וליקה ,מישהי החליפה אותם ? יש בכלל GFE בחיפה ?

או שהשוק נותר יבש כמו הנגב ?><

מחליפה לליקה/אווה?

3
יבש כמו הנגב.
ומי שכבר הצליח למצוא מפנקת מהסרטים חס על שבלולה ולא משתף את הפנינה הנפלאה שנמצאת בידיו.
וכך לאחר תקופה ממושכת כשהיא תיעלם לו הוא יצוץ ומחפש את הנשמה הטובה , המאהבת האלמותית שנעלמה לו לבלי שוב.
ואז יגיבו לו אותם זאבים רעבים ותשושים -"אם היית משתף ולא שומר אותה לעצמך היינו עוזרים לך".
ועולם כמנהגו נוהג.

פרקתי תסכול. סליחה ותודה.
טוב שם משמן טוב

מחליפה לליקה/אווה?

4
Gfe צפון דירוג

1 ויקי מוצקין לשעבר אתא
2 סשה מחניים
3 לנה אם מישהו ימצא אותה וייתן לה לעבוד
4 דנה גושן
5 אדל מהתל ביאליק עיסוי בלבד
6 מריה חשמל

דירוג לא מחייב רק מי שאני מכיר

העם דורש סקס להמונים

מחליפה לליקה/אווה?

9
[QUOTE=North92]אין מצב שעבר כל כך הרבה זמן מיוליה ולרה, ולא הגיעה אף אחת אחרת להחליף אותן... בדוק יש משהו ואנחנו מפספסים.[/QUOTE]

הגיעו להן כל מני טפטופים לדירה המדוברת שידעה את לרה ויוליה, אך זה מתחת לכל ביקורת. ברגע שתיהיה שם מחליפה ראויה מבטיח להציף לכאן

מחליפה לליקה/אווה?

10
כל הבנות/נשים "הטובות" שהזכרתם הגיעו למיטב ידיעתי דרך חברנו vesna, שמשום מה ירד למחתרת או פרש לגמרי מהתחום...
באשר לבנות:
ליקה - פרשה מהתחום, חזרה לארץ מולדת ובונה את חייה מחדש.
אווה - לגביה יש שמועות סוטרות. חלק אומרים שהיא בארץ עם חבר, חלק שחזרה לביתה...
אלינה - חזרה לרוסיה, מתגעגעת לארץ, אך לא ידוע אם תחזור אי פעם.
יוליה / לרה - חזרו לרוסיה, משם המשיכו לסיבוב בתורכיה... תעקבו אחר אינסטגרם שלהם ותגלו היכן הן היום.

קיצר, נמשיך לחפש את הכוכבת הבאה... לבנתיים תזדיינו בסבלנות, תרתי משמע
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”