כ משטרה - דף 6 - סקס אדיר

משטרה

51
תרגיעו. אי אפשר להלחם בזה מעבר לדרגה מסוימת. יהיה קצת רעש איפה שיש תושבים, והדירות יעברו לאזורים פחות מאוכלסים. הנראות תהיה יותר קטנה במרחב הציבורי, מי שייפגע אילו בעיקר עובדות המין שיצטרכו להתחבא יותר.

חבר שלי היה בשבדיה לפני חודש, המדינה שהמציאה את חוק ההפללה והכי קיצונית ביחס לזנות. הזנות שם למרבה ההפתעה גם במצב סביר מאוד, אפילו בחורף הקפוא... חיוך גדול

הוא הזמין בלי בעיה פצצה ב-2000 קורונות לחדר. יש גם ב-1500 (600 ש"ח). אתה יכול ללכת לדירה שלה "לעיסוי" ואז זה קצת יותר זול.

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

משטרה

52
מעניין מאד. ורד לי כפי שציין אחד החברים פה, עשתה מטעמים מהפוסט הזה וציטטה חלקים נרחבים ממנו, תוך הגחכת והלעגת המשתתפים.

השאלה שלי היא אחרת - אם אני אשנה את שם המשתמש שלי ל"ורד-לי-את-על-הזין-שלי" ואגיב תגובות מהסוג שהיא נוטה לצטט, אתם חושבים שהיא תציין את תגובתיי על אף שהן משפילות כלפיה?

משטרה

53
כפי שכתבו כמה חברים פה, בתור צרכנים, כל עוד לא עבר החוק עדיין, הם לא יכולים לעשות לנו כלום, מקסימום לזמן לתחנה לצורך לקיחת עדות.
אבל תשימו לב העדות יכולה להזיק לבנות עובדות ו/או לעוזרים/ות שלהן, לכן חשוב להגיד שסתם באתם לבקר מישהו או במקרה הכי גרוע שבאתם לעיסוי מקצועי.

משטרה

54
בשביל עירייה דירה דיסקרטית זה רווח נטו.
זונה משלמת ארנונה מלאה ומה היא מקבלת מהעיריה כלום.
אם במקום זונה תיהיה בדירה משפחה זה עולה לעיריה חינוך תרבות רווחה עובדות סוציאליות ים בהוצאות. לדעתי אם הדירות יהיו שקטות ולא יהיו הרבה תלונות מהתושבים העיריות יעלימו עין.
חוץ מזה שהלקוחות גם משלמים חניה קונים משהו לאכול אחרי ועוד.
תעשה טוב תרגיש טוב

משטרה

55
ערב טוב

לדעתי אתם מתרגשים יתר על המידה מאירוע חד פעמי . בהיותי צרכן מין שנים רבות נתקלתי לא אחת בבדיקות של המשטרה במכונים או בדירות וגם כאשר הייתי נשוי לא חששתי . נכון , המצב לא נעים אבל צריך לנהוג בשיקול דעת בעת הבדיקה . לכאן מתאים המשפט אל תהיה צודק , היה חכם . השוטר לא מחפש את הצרכן , ולכן שתפו פעולה מצד אחד וגלו אסרטיביות מצד שני כלפיו . תראו שהוא יירד מכם במהרה .

האם הליכה למקומות האלה שווה את הסיכון ? ברור . מבחינתי כאשר המפגש היה טוב , אני יוצא מאושר ומרגיש שהחיים הם דבר נפלא.

ולסיום , יש כאלה הסבורים שהתסריט הגרוע שעכשיו תהיה אכיפה יותר מוגברת ויותר בדיקות . מניסיוני , הגוף המשטרתי כמרבית עובדי ציבור אינו עקבי לאורך זמן . העבודה נעשית בהתאם לשינויי הרגע ולא על פי תכנית מובנית של לחימה בתופעה . כך , שגם אם כעת מעוניינים להפחית את ההצע , אני בטוח שהדבר יימשך חודש עד 3 חודשים גג , ואחר כך ימצאו הגאונים במשהו אחר להתעסק איתו .
הפוך כל חסרון ליתרון

משטרה

56
היום בארץ כל כוכבי הפוסט הזה אצל ורד לי בכתבה
לא יאומן איך בנתה תיאוריה שלמה מהפוסט הזה
בכלל היא לא עובדת קשה ..מרבית הכתבות זה ציצוטים טובים של הפורום

משטרה

58
מה שורד לי ויתר הפמיניסטיות עושות זה תכונה קוגניטיבית טבעית של המח, לכל בני האדם נטיה לעשות את זה. זה נקרא הטית אישור. הנטיה שלנו לירות חץ ואז לסמן מטרה. יש לנו תיאוריה ומשהו שאנחנו רוצים להאמין בו ואז אנחנו מחפשים עובדות. אבל לא מחפשים עובדות כדי לגלות משהי האמת ומתוך מחשבה אוביקטיבית אלא מחפשים "עובדות" את מה ש"מוכיח" את מה שאנחנו רוצים לחשוב. כלומר ,מתעלמים מראיות שסותרות את מה שאנחנו רוצים לחשוב, מנפחים חשיבות של ראיות שתומכות ומחזקות את מה שאנחנו רוצים לחשוב ואיפה שיש משהו שמשתמע לשתי פנים וניתן לפרש אותו כך או כך בוחרים בפרשנות שמתאימה לנו גם אם זו פרשנות מגוחכת.
כך גם ורד לי ויתר הפמיניסטיות, רוצות להאמין שכל הזונות עברו גילוי עריות, התחילו בגיל 11, נאנסות באלימות כל יום, סובלות מטראומות קשות ומתות בגיל 40 וחקיקה להפללת הלקוח עובדת
... היא כבר תפרש את המציאות ותמצא הוכחות לזה.
ליתר דיוק היא תבחר בפינצטה מתוך המציאות "הוכחות" לזה ותתעלם מכל מה שלא מתאים לזה.
אם היא לא עושה את זה בחוסר מודעות אז היא פשוט תועמלנית אידאולוגית.
המציאות הרי מורכבת, אינה שחור לבן ותמיד אפשר לבחור מה שנח לך.
מי שרוצה להעמק בזה יותר שיקליד בגוגל:
כשל מחשבה הטית אישור.
כשל מחשבה קטיף דובדבנים
כשל מחשבה ראיה אנקדוטלית.

ככה אנשים בונים תמונת עולם שנוחה להם.

היא היתה מוצאת דרך "להוכיח" את זה גם בלי שהיו מספקים לה תחמושת. כשרוצים אפשר להוכיח כל דבר. גם שהשמש זורחת במערב. אם ורד לי תרצה יום אחד להוכיח שמי הים התיכון מתוקים וללא מלח, בשיטות שלה למצוא" הוכחות" לכל מה שהיא רוצה להוכיח, היא תמצא כבר הוכחות לזה.

למה הן כאלו ? הן עברו שטיפת מח, זה העולם החברתי שלהן כולו חושב כך, הן לא יכולות לחשוב אחרת בלי לשלם מחיר חברתי כבד ,זה חלק מתרבות לוחמי הצדק החברתי, זה נותן הרגשה של צחה וזכה וטהורה, נלחמת למען הצדק בעולם, יש את הקטע של סימון הרעים וההתרגשות שאני נלחמת ברעים, לחלק הפמיניזם הרדיקלי הפך לפרנסה ומשכורת, מכל הסיבות האלו ואחרות הן חייבות ליישר קו עם הגירסה הפמיניסטית של העובדות, לחיות בעולם הדמיוני הזה, במציאות כביכול שבראו. הן מוקפות שקרים. יש את הדף בפייסובק WHEN SHE WORKS בו בחורות שעובדות בזה עונות להן. היה קטע לפני כמה חודשים כשכמה בחורות עובדות נפגשו עם ח"כ עליזה לביא ,גדולת הצדקניות מאז ומעולם, בכנסת בנסיון לשכנע אותה שחוק ההפללה רע לבחורות לביא כמי ששייכת לשני העולם שמביאים למוסרנות הצבועה, היא גם גדלה כדתיה וגם אימצה את "הליברליזם" בגרסתו ה"פרוגרסיבית" , הצבועה ,שמעה אותן ולא יכלה להגיד עליהן שכל הבולשיט על פוסט טראומה וכד' נכון, אמרה בתום הפגישה, גם אם הן ספיציפית לא נפגעות, כשיש מהפכה חברתית יש מי שנפגע והן עצמן לא מבינות את זה אבל בעוד כמה שנים הן תודנה לי שהוצאתי אותן מזה. כלומר ,הודאה שזה לא משנה ולא אכפת לה אם הבחורות עצמן באמת כאלו קורבנות ובטח לא מה הן רוצות. הן תכפנה על החברה את המוסריות הצבועה והמזויפת שלהן. חלקן נורא שמרניות, חלק עם פובית מין קשה, נגעלות מהמחשבה על מין והפילוסופיה שלהן היא אם אני לא אשכב אף פעם עם אף אחד אז אף בחורה לא תשכב אף פעם עם אף אחד, חלק שונאות ממש גברים, לעיתים על רקע חוויה טראומטית בעברן. ויש את הסיסמה הדבלית ,כל עוד יש בחורה אחת למכירה, כולנו למכירה.

משטרה

59
[QUOTE=sexlover69]היום בארץ כל כוכבי הפוסט הזה אצל ורד לי בכתבה
לא יאומן איך בנתה תיאוריה שלמה מהפוסט הזה
בכלל היא לא עובדת קשה ..מרבית הכתבות זה ציצוטים טובים של הפורום
[/QUOTE]

ראה למעטה מה שכתבתי על כשלי מחשבה, הטית אישור, קטיף דובדבנים וראיות אנרקדוטליות.
כשמבינים את הנושא הזה אז נורא קל להבין איך המח שלה בנה תיאוריה שלמה מחלקיקי עובדות.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”