כ דיווח ראשון-הבטחה שאכזבה - סקס אדיר

דיווח ראשון-הבטחה שאכזבה

1
רוצה לדווח על ביקור שהתחיל כהבטחה ונגמר באכזבה.
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11320
מדובר במי שמפרסמת את עצמה בקישור הזה. בקישור היא הנוכחי היא נמצאת בקריות אך אני ביקרתי אותה באשקלון, לפעמים ניתן למצוא אותה גם בבאר שבע. (בכלל יש להן קטע לנדוד ברחבי הארץ, מעניין מה עומד מאחורי זה)
אז ככה, התקשרתי וביקשתי פרטים וסכמנו להיפגש.
הגעתי לבניין דירות גדול שהיה נראה לי כמו בית מלון מול הים אך הבנתי מאוחר יותר שמדובר בבניין דירות רגיל.
המקום דיסקרטי, התמונות אמיתיות אך ניכר שנעשתה עבודת פוטושופ קלה.
נראית סקסית מאוד, גבוהה, אני 1.80 והיא טיפה יותר גבוהה ממני, שדיים ענקיים, הבעות פנים נוטפות סקס.
הדירה נקייה מאוד.
הולכים לחדר נותן לה כסף, שואלת אותי מה אני רוצה ולמה אני מצפה.
אני עונה לה שאני רוצה להיות הזונה שלה.
היא נותנת לי סטירה ואומרת שזה בדיוק מה שאני יהיה בשבילה. אני נדלק ומבין שמצאתי משהו טוב, היא שולפת את החזה מהחזייה, יש לה חזה סיליקון גדול ואני ניגש לגעת בו, היא הודפת אותי ואומרת "חכה שאני ייתן לך רשות", היא זורקת אותי על המיטה מורידה תחתונים ואני רואה זין גדול, עומד כמו טיל, אני ניגש למצוץ אותו והיא הודפת אותי ונותנת לי סטירה.
דוחפת לי את הזין לפה ומזיינת אותי חזק (יש לי גרון עמוק מאוד) אולי חצי דקה. אני נרגש וחרמן רצח ואני מנסה לגעת בה, ללטף לה את הישבן בזמן שהיא מזיינת לי את הגרון, היא מרחיקה לי את הידיים ואומרת "בלי ידיים", ואז אחרי אולי דקה של זיון פה, לא יותר מדקה בוודאות, היא מפסיקה אומרת לי "תעשה ביד", עוזבת אותי לבד בחדר והולכת לסלון. אני שומע אותה עונה לטלפונים, מדברת עם חברות בטלפון, מדי פעם צועקת לי "תעשה ביד". קראתי לה לבוא והיא מתעלמת, רק צועקת "תעשה ביד".
קמתי וניגשתי לסלון ואמרתי לה שאני מוותר ושאני צריך מקלחת, אתם יודעים כדי לחזור הביתה בלי ריח.
אמרה לי אין מקלחת.
התלבשתי ויצאתי, מבואס.

דיווח ראשון-הבטחה שאכזבה

2
כשחיפשתי מישהי לביקור התקשרתי גם אליה.
שאלתי איזה שאלה שהיא לא אהבה והיא פתחה פה, וניתקה לי את הטלפון בפרצוף.

אמרתי שאם ככה היא בטלפון אין מצב שאני אפילו מנסה לקבוע...
פשוט לא ייאומן שאלה נותנות השירות

דיווח ראשון-הבטחה שאכזבה

5
לקחה את הקטע של ה"עבד" רחוק מדי....

האמת לא מצליח להבין התנהגות כזאת ללקוח,
למה להתנהג חרא?
הרי אם בחרת בזה בתור מקצוע או השלמת הכנסה והלקוח
שילם לך את מה שביקשת אז למה ככה להשפיל ולזלזל?!

טוב שיש את הפורום כאן, לפרסם נפילות כאלה...

אבל אני בספק גדול אם זה יעצור התנהגות כזאת בעתיד
זיונים כמו חול ואין מה לאכול

דיווח ראשון-הבטחה שאכזבה

8
בחרתי להגיב ולהסביר במקום להתעלם ולבקש למחוק תתגובות שזו זכותי המלאה
להבדיל מכל הבנות שלא מתיחסות לתגובות פה אז חשוב לי להבהיר כמה דברים ולתת הסברים גם א. אדון יקר על מה שרשמת אני זוכרת טוב מאוד מי אתה חצוף לרשום כאלו דברים הרי שנהנת
והתקלחת וקבלת שרות ואולי תבדוק את עצמך קצת ומה הבעיה אצלך מתנצלת מאוד אבל חייבת להגיד לכולכם אנחנו לא מכונות ולא משנה טרנסית בחורה כל אחת
שעובדת בתחום יש מתוך 20את האחד שכן לא מסתדרים ומענין מאוד למה שבן אדם מגיע אלייי משלם נכנס לחדר ואז אני צריכה כמעט להקיא מריח מכל האברים שלו כפות רגליים איבר מין ריח של חרא מהישבן ריח מהפה ריח מבית שחי ועוד לקבל ממנו דרישות
לכל מיני דברים שהוא רוצה אז באמת מתנצלת תודה ואל תחזור אליי יותר גם אני בן אדם לא מכונה אז את האחד מתוך 20 שלא מסתדר איתי באמת
מענין למה אז שגם לא יבוא יש לי המון אבל המון קבועים וחדשים וכמעט כלל אחד שדורך אצלי גם חוזר אני נותנת
שרות
מעולה וטוב ותמיד הכל נקי ותמיד משתדלת לענות
לכל פנטזיה של כל אחד ועברתי משהו שתיים בחיים ולמדתי להעריך תעבודה תכסף שעובדת עליו לא מזלזלת באף אחד ולא משנה מה הגיל או המראה אבל לפעמים זה עובר גבולות
שכן גם בחור. עובדת חא מסוגלת וזה אתם צרכים להביין בכל מקרה עכשיו שבחרתי להשתתף פהה בפורום אני יותר מאשמח שמח שמתעניין בי פשוט להתקשר ולבוא לגבי פרטים אתם כבר יודעים שאיאםשר לדבר בפון אז פשוט להתקשר מתאם ולבוא נדתה קפה יחד או כוסית נדבר נתאם ציפיות אני מסתדרת עם כולםםםםם יכולה להבטיח דבר אחד אם יהיה שקר במשהו תקבל כספך חזרה!!׳ אני לא עושה צחוק מאף אחד וממש שונה ממש שטתם מכירים קצת גדלתי והתבגרתי והשכלתי ולמדתי לאהוב להנות להעריך את
עבודתי אגב לאותו אחד שאיים עלי פה שצריך לעשות
עלי אמבוש תתבייש ולא יודעת איך מרשים לך ולרשום דבר כזה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”