כ yellowhorny סיפורים! - דף 3 - סקס אדיר

yellowhorny סיפורים!

21
שחר המלכה שלי!!!

אני פה לוקח סיכונים אבל זה מה יש!

אחרי כמעט חודש וחצי שאני לא הייתי אצלה מסיבות שלי!!! שאני מתלבט עם עצמי האם לספר את זה או לא, אבל בסוף נשברתי שלחתי לה סמס יום קודם לכן משהו דחוף חרמן אש לא מממש הייתי פשוט מכבי עצבנו אותי מהפסד של באר שבע וידעתי שהיא תוכל להרגיע אותי!!

הזמנתי בבית את המלון את החדר הכי טוב רוצה לקבל פינוק טוב אחרי כמעט חודש וחצי פתאום,
דפיקה בדלת, היא נכנסת שונה לגמרי, הורידה איזה 20 קילוגרמים רואים את זה ישר בלי להתבלבל!!! פשוט כאילו כלום לא קרה ישר נתנה לי חיבוק כאילו שרק אתמול איתי אותה.
שאלתי אותה:
דבר ראשון האם היא כשירה אמרה כן.
דבר שני האם הכל בסדר אמרה שכן.
דבר שלישי אפשר להמשיך בפינוק שלי אלייך אמרה כן.

סבבה המשכתי כרגיל! מפנק אותה היא אותי.

עוצר אותה מבקש ממנה מציצה היא אמרה לו תפסתי היא הייתה בהלם אמרתי לה מציצה עכשיו או שאני הולך אמרה בסדר בסדר ירדה למציצה גרועה בכוונה היא הייתי צריך טיפה להזכיר לה איך אני אוהב ישר זכרה המשיכה בכזה תנופה טובה הייתי צריך לפעמים להפסיק אותה לא לב לגמור בפה!!!

אחרי זה עברנו זיון אגרסיבי וטוב פשוט נפלתי עליה וככה גמרתי אחרי זה הרבה שיחות הרבה דיבורים פתרה לי אפילו בעיה קטנה שרק היא יכלה לפתור לי אותה.

אחרי גמרתי ידני פעם שניה רק אצלה מצליח לגמור פעמיים שחר את פשוט מלכה!!!!

תודה רבה שחר אין עליך העולם מלכתי!!!!

תודה רבה אדמין חמוד שלנו

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

yellowhorny סיפורים!

22

שנה קשה, אחרי שנה עברה אחרי הטרבל! דעתי זה ביזיון שלנו שלא לוקחים אליפות, אבל אין מה לעשות אני לוקח את זה קשה! קשה מאוד, כמעט לא ישנתי בלילה שבין שני שלישי! חשבתי על הדברים ואז צצה לי רעיון! אז נועז כמו שצריך!
בשביל להירגע ממכבי! צריך את שחר! כמובן!

איך שהגיע הבוקר התסמסמתי איתה קבענו אמרתי לעצמי זה מה שירגיע אותי!

הגעתי לאיזור מייראד מכוניות כמעט הורגים אותי על הכבישים אבל פגישה איתה נזהר שלא להרג!

איך שאני פותח את הדלת היא כמובן מופיעה בשמלה! שחורה! כל כך רזה! כל כך מאמי! כל כך לטעמי, רוצה כבר לטעום אותה על בשרי, רוצה כבר להכניס את הזין לתוך הקונודום! ופשוט להיכנס לשם ולא לצאת! או פשוט להוציא את הזין משם ולתת לה למצוץ את הזין! כל כך נעים כל כך שחר אחרי הגמירה שלי שבאה לטובה אני מחזיר לה בטובה משחק לה בדגדגן! עד שהיא לא יכולה יותר ופשוט גומרת!

תודה רבה שפגשתי אותך שחר!

מודה אלוהים! שיש לי אחת כזאת!!!

yellowhorny סיפורים!

23
אושר כזה אתה רק חווה לעיתים מאוד ,מאוד, מאוד רחוקות!!! אושר כזה בא רק אחרי 46 שנה!!!!

לפני כשבועיים התקשרתי אלי איב (עכשיו היא התרחקה לי אז אי אפשר ללכת אליה בכל יום!) ????????אז קובעים פעם בחודש ככה פינוק!

איב: ״רוצה אורגיה?״
אני שאלתי: אמרתי עם מי?״
איב: ״נטלי״.

חשבתי כמה שניות אמרתי יאללה מלחמה הדרבי הזה חשוב חשוב חשוב!!!!

קבעתי איתה מתארגן יוצא אבל שוכח להתגלח למטה רק ברכבת נזכר בזה.
מגיע אליה לבית שלה!

נכנס חיבוק של 2 דקות התגעגעתי אליה מאוד! נותן נשיקה לנטלי אומר לה תודה.

היא אומרת בכיף איתך תמיד כיף!

אני אומר לאיב אני חייב פינוק היום שווה!!! היו לי שבועיים רצחניים בעבודה איבושקה חייב פינוק רציני! איב מתסכלת עליכאילו אני נפלתי מהירח, תגיד מתי לא נתתי לך פינוק מסרטים! אני אומר לה כל פגישה זה פינוק מסרטים אבל היום אני מבקש פינוק כפול 2.

הולך להתקלח חם בחוץ.... מזיע איכס איב מביאה לי מגבת וחושפת ״בטעות״ את התחת שלה... אני כמעט נפלתי באמבטיה שלה, אומר לה לא יפה להרוג אותי לפני! אין כסף לפני רק אחרי היא צוחקת אומרת יאללה בוא כבר צא! אני אומר עוד שניה...

גומר להתקלח מתנגב מהר, הולך אליה אומר לה יאללה בואי כבר אני חרמן אש... רוצה אותכם....

מתחיל רגיל כמובן ואז עוצר איב יאללה להתחיל בבקשה היא אומרת סבבה מתחילה לאט, לאט, לאט כניסה את כולו פנימה, את הזין שלי, נטלי, לוקחת פיקוד מעיפה את איב, מתחילה למצוץ את הזין כל כך טוב! כל כך חזק, כל כך שונה מאיב וזה מרגיש טוב!!!
פתאום איב מחליטה זהו יאללה בוא כבר להזדיין אומר לה עוד מעט היא אומרת ודורשת עכשיו!!! מי אני שלא יסכים לזה בתנאי אחד שאת שמה קןנדום! היא אומרת בשמחה, שמה לי אותו בכיף אם הפה שלה מרטיבה אותו והופס הוא בפנים עומד יפה חזקה ואיתן!

מתחילה לאט לאט לנענע את התחת הגדול שלה אני כבר לא יכול אז אני יוצא לא רומה לגמור כל כך מהר! היא אומרת תכניס!!! היא אומרת!!!
אני אומר: ״הוא צריך להתקרר!״
היא אומרת: ״עכשיו תכניס״
אני: ״אוקי!!!״. לא לוקח לי הרבה זמן ואני פשוט גומר אצלה בכוס...

תודה איב אין עלייך!

אה איך זה לקבל 5!!!
הפועל אולי תרדו ליגה כבר!!!!

yellowhorny סיפורים!

24

פוסט פרידה ממישל...

את מישל הכרתי אותה דרך הפורום של הבנות הפרטיות.. האמיתי שלא האמנתי למה שאני רואה ילדה גדולה כבת 25 אז לדעתי... יפה בלונדינית... עיניים נדמה לי כחולות כמו הים..

גבוה, גבוה, תמיד היה לי פעם איזה שהוא חלום לזיין מישהי בלונדינית כוסית כמו מישל מודה... לגמור לה בכוס... אבל כנראה שיש לי סיבוכים עם בלונדיניות... לא יכול לזיין אותם הם מזכירות את הקבוצה שלי... צהוב כחול... לא יכול לזיין...

היה זה בוקר אחד שהרגשתי שאני צריך גיוון מהפרטית שלי.. צריך משהו אחר.. צריך מישהו יתר לעומק לדבר על דברים אמיתיים

שמפריעים לי בחיים.

התקשרתי למישל היא הייתה טיפה חשדנית אלי.. בהתחלה וזה סבבה, הורידה ממני את בגדי, לקחה אותי למקלחת, אמרה לי תיזהר יש מים רותחים, אני כמובן לא הקשבתי לה פתאום באמצע הם מקלחת אני צורח אייי זה כואב! היא ישר נבהלה אמרתי לה הכל בסדר פשוט רותחים מידי הסתבנתי הורדתי את הסבון איך שאני יוצא מהקלחת היא הייתה כבר ערומה כאילו מחכה לי שאני אטרוף אותה.

התגנתי כמו ג׳טלמן לא טרפתי אותה וחבל...

שדייה היו מסיליקון כל כך נעימים.. כל כל מתאימים לגוף שלה, היא היתה פשוט מושלמת בעיניה עד. (שפגשתי במישהי אחרת שהיא כבר סיפור ליום אחר...).

התחלנו הייתה לי מיטה ענקית גבוה פינוק של מיטה... כמובן מרוב התרגשות אני לא יכולתי לנעמיד אותה לזיין היא עשתה לי רק ביד כמובן לקח לקח הרבה זמן אבל היא בסבלנות עשתה לי את זה.. אמרה לי אל תדאג אתה לא יוצא מכאן בלי שאתה גומר על היד או על השדיים שלך! בסוף גמרתי ביד... היה טוב!

רציתי להגיד תודה רבה על זה שאת קיבלת אותי כי ו מי שאני ולא זרקת אותי החוצה... נכון לא הייתי בא המון עלייך! אבל שהייתי בא אוף אוף אוף תמיד היה כיף, לשמוע על סיפורים ממך לספר לך על הוא ועל דא... להתיעץ איתך על דברים שבאמת היו חשובים לי ואת עזרת לי. בזכותייך אני יודע על נשים הרבה הרבה הרבה.. את לימדת אותי איך לגשת אליהם מה להגיד להם. אז תודה כפרה!!!.

אז מישל תודה רבה... היא כנראה יצאה לדרך חדשה! בהצלחה מאמי!!! ותודה רבה!!!!

yellowhorny סיפורים!

25
שחר ואיב הפינוק של חיי...

לכל אחד יש לעצמו פנטזיה בראש, שהוא אומר לעצמו, שהוא בתוך העולם הנפלא של עולם הזנות.... יש כאלה לזיין בתחת פעם אחת... יש כאלה לזיין שלישיה שני גברים שהגבר הראשון מזיין את הכוס והגבר השני מזיין את התחת...

שלי הייתה מאוד ספיצפית מאוד קלה להשגה בראש.
אחרי שעברתי דירה לבד בלי ההורים שלי אמרתי לעצמי זהו עכשיו אני דואג לזה! לעשות שלישיה איב ושחר אצלי בבית שעתיים פינוק יום שישי! אלכוהול חופשי ואז נעשה את סקס... וזהו נשחרר אותם...
אבל לעשות אותה הייתה לשבת על שחר ולהסביר לאט, לאט את הרעיון הזה (להיפגש יחד אם איב לערב שלישיה) (אם זה ילך טוב יכול להיות שהן גם יעשו את זה אם אנשים אחרים...) בהתחלה גם אני התנגדתי מסיבות כאלה ואחרות אבל אז הבנתי אם אני רוצה משהו אני משיג אותו לא משנה כמה אני משלם עליו.....

לקח זמן אבל בסוף אתמול הזה היה משו מיוחד, איב הגיע כמובן ראשונה ...אחרי זה שחר כמה דקות אחרי… ישבנו על הספה הן דיברו כמובן אני שתקתי עישנו שתו ואז התחילו למה שבאמת פינקו אותי בצורה מיוחדת כל אחת והפינוק שלה איב כמובן גרון עמוק!!! זה פשוט חוויה, חוויה, חוויה!!! ושחר פשוט אי אפשר שלא לסרב לה היא החזיקה אותי בכח על הספה ולא נתנה לי לזוז בזמן שאיב מוצצת לי חזק, חלש ומעיפה אותי והזין שלי לשמיים.
אחר כך שחר מצצה לי עם הידיים שלה שיגעה לי את המח, באיזה שהוא שלב כבר לא יכלתי יותר שחר ראתה שלא עומד לי?? ואמרה כמובן בצחוק שהיא מתאכזבת ממני שהוא לא עומד, אז אני לקחתי את עצמי בידיים אמרתי לה לעמוד ליד הקיר את רוצה להרגיש את התחת שלך על הביצים שלי כמו פעם במקלחת היא הסכימה כמובן! איב כמובן אם קונדום כבר מוכן בפה לידינו!!! איב יודעת מתי לשים אני הפניתי את הזין שלי ואז היא שמה עם הפה… חחחחח אני חולה על זה (מחכה כל פעם מחדש… שאני בא אליה רק לזה…).
כשעוד שחר נמצאת עומדת על הקיר ואני בא להיכנס אליה מאחור היא מציעה את הספה, אני כמובן לוקח כל הזדמנות שיש לי ופשוט מעיף אותה על הספה ופשוט מתחיל לזיין אותה כאילו שאנחנו לבד איב שם מסתכלת עלינו… ואני ברקיע השמיני מזיין, מזיין, מזיין, מזיין, את שחר כל כך רטובה בכוס זה כל כך טוב… עובר כמה תנוחות בלה בלה בלה וגומר לה בכוס… כל כך טוב כל כך מדהים שחר מכירה אותי נשאר עוד איזה דקה שם בכוס הלוהט שלה נרגע, לאט, לאט, לאט יוצא מהכוס.
נותן לשחר נשיקה ולוחש לה תודה רבה…
אחר כך מסתובב אומר לאיב בוקר טוב ותודה רבה… אומר לאיב פעם הבאה את זוכה לגמירה בכוס עם הקונדום אל תדאגי יהיה בפעם הבאה… אחרי זה שתינו דיברנו וצחקנו… היה זה ערב מקסים…
שהוכיח לי משהו אחד… אם יש לכם כסף ורצון אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים… לא משנה מה אף אחד לא ישפוט אותכם הכל בסדר…

נ.ב
תודה רבה לך שחר על מפגש פשוט מדהים מדהים מדהים מדהים!!!
איבושקה אני מבטיח לך שאני אבוא אליך לפנק אותך מפגש הבא…
תוגה לשניהן
עכשיו תסלחו לי נעבור עכשיו לבחורה הבאה….

מי שרוצה למצוא את יכול לעדות בגוגל שחר השפחה או בהודעה פרטית....

yellowhorny סיפורים!

26
שחר אמרה לי פעם בפגישה שקבעתי איתה... אמרה לי שיש לה מישהי מאוד חמודה... ומישהי מלאה... ויש תחת...

אמרה לי את זה שיש תחת כל החושים אמרו לי שחר לא תעבוד עלי היא מכירה אותי כל כך טוב:).

אמרתי לי תני כמה חודשים לארגן כסף ואז נראה אם יבוא לי...

כמה חודשים לאחר מכן. זכרתי במה שהיא אמרה לי, התקשרתי אליה, אמרתי לה האם ההצעה על הבחורה עדיין על כנה. היא אמרה לי כן כן כן בטח שכן... אמרתי לה יאללה תקבעי פגישה בוא נראה במה מדובר...

קבענו להיפגש בתאריך שקבענו שעה ויצאתי לדרך מאושר באדם.

שבוע ויומיים החזקתי מעמד עד הפגישה שלנו עם הבחורה לא לאונן...

הגעתי לשם יפו מזעע כולי מת להתרחץ... עליתי לדירה, דירה קטנה מחולקת הזכירה לי את הדירה של מישהי אחרת ברמת גן שהייתי נוהג לפעמים לבוא. דירה קטנה חדר אחד מחולק לסלון חדר שינה ומטבחון קטן... נכנס אומר שלום נעים מאוד פתאום אני נעצר נשמתי נעתקת... לא מרצים למה שאני רואה קודם כל שחר המדהימה בחלוק ורוד עם ביקיני קטן וחמוד! (כבר נענד לי הזין בחלק הזה).
ליאן הבחורה השנייה בבגדים רגילים אבל סקסיים קיבלו אותי נותן נשיקה לשחר אומר לה תודה. היא אומרת בכיף... אחר כך ניגש את ליאן מריח אותה איזה ריח חזק של בושם נעים... שואל בנימוס איפה המקלחת ליאם מראה לי אני אומר דקה כמה שניות אני מוכן רק שוטף את עצמי. נכנס אל החדר שינה שהוא בעצם מבואה של הסלון...

אומר לשחר בקריצה החזקתי הכי הרבה זמן בלי לאונן אני מזהיר אותך מראש. היא אומרת אוקי אנחנו נזהר... שחר מתחילה כי היא מכירה אותי טוב טוב מה אני אוהב מה אני לא אוהב... לאט לאט מתחילה למצוץ את הזין לוקחת בהתחלה את הכל לאט לאט הגבעול שלי הולך וטופח למצב שהוא כבר עומד קשה קשה היא כבר לא מצליחה להכניס את כולו אני מראה אני מה אני חושב... אומר לה נעבוד על זה לבד שאנחנו נמצאים... פתאום אני רואה את ליאן עסוקה בעצמה מתחילה להוריד בגדים איזה שדיים ענקיות יש לה... איזה תחת ענקי ומפנק!!! איזה יופי כמה עגול ושמן התחת שלה!!! יאווווו איזה כיף לי אני אומר לשחר!!!

שחר כנראה לא מבינה, שזה חלום חיי, לזיין מישהי, אבל לאט, לאט לוקח את הזמן לקחתי שעתיים איתם יודע שזה יבוא ואני אגמור לה בכוס בתוך הקונדום של ליאן... מתחיל לזיין את שחר.. לא עומד שחר מתבאסת רצתה לרכב עלי אבל לא מורידה את הקונדום מתחילה למצוץ באגרסיביות אני לא רגיל לזה עוצר אותה כדי לא לגמור לה בפה... אומר לה לאט לאט היא לא מתיחסת אלי היא מעיפה את הידיים שלי היא אומרת לי תקשיב אל תפריע לי עכשיו אני איתו מדברת! אתה רק תהנה חמוד... מהמפקדת מדברת ואני עושה את שהיא מבקשת. פה קצת חרגתי ממנהגי אומר לליאן לעלות עלי היא אומר שהיא לא מוכנה שחר אומרת לה תעלי עליו זה בסדר על תדאגי הוא מספיק חזק כדי שלא יחנק... בינתיים אני יורד לליאן ושחר מתחילה לאונן לי ואני בעניים תוך כדי זה אני נזכר בהופ ואז גומר... אחד האורגזמות הכי חזקות שהיו לי איתה עם שחר זה פשוט לא יאמן...והיא הייתה בשוק כמה גמרתי זה הגיע אפילו לתחת של ליאן... ואני צוחק צוחק, צוחק, צוחק.... ושחר לא מבינה למה אני גם אני לא פשוט צוחק כמה שניות.
ליאן אומרת לי כמה שניות אחר שאני גומר מאמי אולי תלך להתרחץ... אני אומר לה בכיף.. הולך חוזר רואה את שחר שרועה על המיטה. אני הולך לסלון להירגע שיר באה אלי לאט לאט מתחילה להגיד לי בבקשה תגמור פעם שנייה אני רוצה שתגמור פעם שנייה... אני אומר לעצמי האם אני מסוגל... יש לי אחר כך פגישה חשובה צריך להישאר ער... חושב כמה דקות. מתלבט עם עצמי.. חושב חושב חושב. בחניית ים שחר וליאן מדברות בעניינים הזין שלי חושב, אני לבין עצמי חושב האם פעם שניה זה טוב אומר כן. בזמן ששחר מדברת עם ליאן אני פשוט לוקח אותה חצי כח למיטה של ליאן היא אומרת מישהו פה התעורר... מתחיל לרדת אל שחר... מוציא אתה את המסג׳ר מהתיק שלי מכוון לעבר הכוס של שחר, פתאום רואה את ליאן על המיטה. על הבטן התחת שלה היא די באוויר כנראה לגרות אותי אוף זה הצליח אמרתי לשחר להביא קונדום היא אמרה אי אפשר לשים הוא ישנון… אמרתי שימי נכון… היא שמה את הקונדום על הזין החצי רפוי אמרתי ליאן לא לזוז בבקשה...היא כמובן לא זזה אני כמובן עומד מאוחריה מנסה לכוון בידיוק שהיא תזוז אחורה שהזין שלי יכנס באופן אוטומטי!!! זה כבר הדליק אותי, אני אומר לה לאט לאט לזוז אחורה שחר כבר הבינה מה אני מנסה לעשות… לקחה פיקוד אמרה ליאן איך להתרומם ופשוט באופן מושלם!!!! היא הצליחה לעשות זה להכניס את הזין פעם הראשונה!!!! מרגיש את החום של הכוס שלה אני מתנצל… שהוא דורש גמירה שחר אני מצטער… לאט לאט מתחיל לזיין אותה חזק והיא רק עושה יותר ויותר קולות מגרים… אני כבר בעננים… איזה כיף שיש לי כסף… אומר ליאן לשכב על הבטן מקש ממנה להתחיל לזוז לאט לאט והגביר את זה הקצב… היא כבר בקצב שלי אני עוד שניה גומר ופשוט גומר גמירה עוד יותר אלוהית………

לאט לאט נרגע כמובן יוצא בעדינות נותן לה נשיקה על השפתיים אומר תודה… עוד כמה דקות שיחה ויאללה הלכתי…

yellowhorny סיפורים!

27
שחר האישה בשבילי...
הלוואי שאני אמצע אישה כמו שחר.

אישה כמו שחר לא מוצאים. אישה כמו שחר רודפים!!!!

הפינוק של שחר:).

לפני כשבוע אמרתי לעצמי בוא נשאיר לה הודעה היא תראה את זה תאשר בכיף ותבוא אלי למקום שלי:).

היא תבוא תמיד עם חיוך על הפנים, היא תבוא חרמנית לדברים שאני עושה לה... שחר היא הפינוק של חיי מודה על זה!

התחלנו היא הייתה צריכה להתקלח אמרתי לעצמי האם להפריע או לתת לה לצאת לבד... היא יצאה לבד אחרי 5 דקות במסדרון הקטן פגשתי אותה. אמרתי לה בואי נשב על סיגריה ספרי לי מה קורה התחילה לספר לי ואני מקשיב בקשב רב לדברים שלה לפעמים קצת נוגע שם למטה שהיא גומרת לנשק את הסיגריה מכבה אותה מעביר אותה לחדר השינה מוריד את האור מדליק אור קטן, רוצה לראות אותה מוצצת לי, לא יודע מה קרה לה אבל, כנראה ההריון היא יותר נזהרת... מציצה חלשה אך טובה די עמוקה... יודעת שאני אוהב את זה.

אומר שימי קונדום הזין לא זקפה מלאה אני אוהב את זה שהוא בתוך הכוס רק גודל זה מגניב, התותה שלה רטוב ולח לזין שלי קצת קשה להיכנס... נכנס... פולט אנחה קטנה של כיף... הזיון עצמו היה כיף דוגי התחת הענקי שלה גדל עוד הפעם כמו אז...
כמה דקות מפמפם ובום גומר גמירה טובה... עדיין מנסה להתאושש.... יוצא ראיתי עליה חיוך... חייכתי חזרה... ופשוט נשכבתי על המיטה באפיסת כוחות... בקצה המיטה ראיתי את המסג׳ר, שאלתי אם היא בסדר ויש לה כח להמשיך אמרה שכן... הזהרתי אותה את גומרת עכשיו כמה פעמים שאני רוצה... אני מחליט כמה את תגמרי.
היא שלחה לי חיוך: ״יעני תתחיל כבר״.

התחלתי בקטנה אני אוהב לגרות אותה בהתחלה. לאט לאט הגברתי את המהירות ואת המגע של המסגר עם הכוס הרטוב שלה לאט לאט היא מתחילה לצרוח בבית שלי... כבר חושב שהכנים יזמינו משטרה... עוצר אותה אומר לה להתיישר והיא עושה כבדאי במדויק אומר לה לפתוח פה היא פותחת מכניס את הזין ומהר מאוד היא מקבלת זין חצי זקוף יפה חזק אימתני בפה שלה… קצת יותר לעומק מכניס לה רואה אותה כבר עודה לי בעיות הבנתי שהגעתי לסוף מתחיל.
לזיין לה את הפה. עוצר אותה רוצה קונדום היא לא מוכנה רוצה עוד למצוץ לי אומר לה עוד כמה מציצצות אני גומר מבלי לשלם (צריך לשלם אם אתה גומר בפה ) על זה בסוף אומרת סבבה קונדום מלביש אומרת איך אתה רוצה אומר דוגי, נכנס לאט, לאט, לאט מרגיש את הכוס הרותח שלה ,מרגיש איך הוא מכסה את הזין כל הזין שלי מרגיש סוף סוף שיש לי כח, שיש לי עוצמה, מתחיל לזיין אותה חזק כמעט בלי הפסקה… כמעט מבלי לפסיק כזה כיף תופס לה את התחת ופשוט גומר גמירה אחת הטובות שלי………… איזה כיף… לצערי הרב אי אפשר ליפול עליה בגלל ההיריון… יוצא ממנה בעדינות כמובן רואה כמות מספקת בקונדום מחייך לי בלב;). מדבר איתה אחר כך מתפעל ממנה, רוצה שהיא תישאר איתי לנצח אבל יודע שזה בלתי אפשרי. שולח אותה הביתה עם נשיקה ענקית בלחי אומר תודה…
אחר כך לא מצליח לישון חצי לילה רק חושב עליה ומפנטז שהיא מתקשרת אלי צהובי אני חרמנית אני. בא אליך חינם... ונרדם.....

yellowhorny סיפורים!

28

שחר: ״היי מאמי אני באיזור שלך אם אתה רוצה אפשרי להיפגש… ״
אני הייתי בהלם באוטובוס, האם לתת לה תשובה כן או לא.
אני אחרי זיון נהדר, גמירה עוד יותר טובה מזו לא אהיה לי, בטח אני סתם יעמיד אותו ולא בטוח שאני אגמור ואז אני ירגיש מטומטם. אבל משהו בפנים אמר לי תחזיר לה תשובה. מקסימום תגיד שאין לך כסף תמשיך הלאה.
אני: מתי את יכולה להגיע?
שחר: ״אני עכשיו ליד השכונה שלך.. 5 דקות אני אצלך...״
אני: אני בפקק באוטובוס מעריך שאני מגיע בעוד כ25 דקות... אם את רוצה לחכות סבבה אם לא אז אני אבין...
שחר: רגע בודקת משהו וחוזרת אליך... חוזרת אלי איזה דקה שניים תקשיב אני יכול לחכות הכל בסדר.
טוב אני באוטובוס... כבר מחכה רק לרדת לעוף הבייתה לפתוח את הדוד ואז להירגע...
יורד בכביש הראשי... עוברת מכוניות מנסה לא להידרס עובר לצד שני שולח לה את יכולה לבוא. הלב שלי פועם חזק הפעם... מסדר כמה דברים בבית... לא מספיק אבל מנסה היא שולחת לי למטה אפשרי לעלות אמרתי לה כן כן כן... עולה המדרגות אני כבר פותח את הדלת.. נכנסת נשיקה אומר לה מה קרה זה לא מתאים לך... הביקור הזה... כמובן צוחק היא כמובן עברה בשכונה... נזכרה בי אני ככה: קריצהקריצהקריצהקריצהחיוך גדולצחוקצחוקצחוק איזה כיף!!! מפחד לספר לה איפה הייתי שעתיים כמעט קודם... אבל היא שואלת... תראי, לא שואלים גבר איפה הוא היה אבל אם את שואלת אספר לך... סיפרתי לה אמרה לי כל בסדר יודעת שאתה תוקע גם אחרות... הכל בסדר.. עוד כמה דקות עברו והיא הולכת להתקלח כמובן דוד הדלקתי לפני שהוא באה שאלה אותי אם יש כבר מים חמים אמרתי שכן... קפצה על המקלחת... לשאול מה הם עושות שכאילו הם מתקלחות כל כך הרבה כאילו שאין להם מקלחת בבית ככה זה תמיד נראה לי....

הפעם זה היה מהיר המלקחת, יצאה תוך 4 דקות... אני כזה עוד מנסה לסדר את הכיסוי למיטה אבל כבר היא מאחורי מפתיעה אותי, פתאום מסתובב שואלת תגיד יש לך משהו רוטט, אומר לה, שלא חושב פתאום נזכרתי שיש לי דילדו שחור שקניתי פעם, מוריד אותו מלעלה היא כבר בזון שלה, מתחילה לאונן אני רואה את זה ולא רוצה להפריע אבל, אחרי כמה שניות לוקח יוזמה, לוקח הרבה ג׳יל מורח לך בטוטה שלה ומתחיל לאט לאט לשחק על דגדגן שלה בעדינות נפש היא כמובן זזה ימינה שמאלה למטה למלעלה אני לא מרוצה מזה, אז מתחיל להחדיר לה את הויברטור הענקי… מוציא מכניס מנסה לשגע אותה רואה שזה הולך אבל היא לא מקבלת טוב אני כמובן עובר לרעיון הבא עולה עליה על השדיים שלה והיא פשוט מוצצת לי את הזין בכיף ובסבבה.
אחרי זה מוציא את הקונדום היא שמה כמובן קונדום, מתמקם אצלה בכוס, החם, הלח, הרטוב... מתחיל כמובן בעדינות להכניס אותו מוציא אני. שכאילו לא זיינתי כמה שנים.. שהיא חושבת עלי זה רק מגביר לי את החרמנות לאט, לאט מגביר את הקצב היא כבר בקטע של הגמירה השנייה אני מנסה להחליש אבל לא יכול רוצה עכשיו לגמור... מנסה לא לגמור לחשוב על על גברים אחרים ורק חושב עליה זה קשה... פתאום מתחיל להרגיש טוב מתחיל להגביר את הקצב היא כבר עוד שניה מתעלפת שואל אותה אם היא בסדר עושה לי אצבע למעלהעם היד אני ממשיך לטחון אותה בקצב מסחרר פתאום מרגיש כמה ילדים משתחררים לעולם ואני ממשיך עוד טיפה לזיין ועוצר איזה גמירה חזקה… אוי שחר מה נעשה איתך… צריך לקשור אותך אצלי בדירה לתת לך לצאת רק באישורי לכמה ימים ואז תחזרי אלי לקבל עוד……… אוהב אותך, מעריץ אותך,מעריך אותך, הלוואי ויכולתי לעשות דברים אחרים איתך…

תודה רבה
yellow horny

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”