yellowhorny סיפורים!
22שנה קשה, אחרי שנה עברה אחרי הטרבל! דעתי זה ביזיון שלנו שלא לוקחים אליפות, אבל אין מה לעשות אני לוקח את זה קשה! קשה מאוד, כמעט לא ישנתי בלילה שבין שני שלישי! חשבתי על הדברים ואז צצה לי רעיון! אז נועז כמו שצריך!
yellowhorny סיפורים!
23לפני כשבועיים התקשרתי אלי איב (עכשיו היא התרחקה לי אז אי אפשר ללכת אליה בכל יום!) ????????אז קובעים פעם בחודש ככה פינוק!
איב: ״רוצה אורגיה?״
אני שאלתי: אמרתי עם מי?״
איב: ״נטלי״.
חשבתי כמה שניות אמרתי יאללה מלחמה הדרבי הזה חשוב חשוב חשוב!!!!
קבעתי איתה מתארגן יוצא אבל שוכח להתגלח למטה רק ברכבת נזכר בזה.
מגיע אליה לבית שלה!
נכנס חיבוק של 2 דקות התגעגעתי אליה מאוד! נותן נשיקה לנטלי אומר לה תודה.
היא אומרת בכיף איתך תמיד כיף!
אני אומר לאיב אני חייב פינוק היום שווה!!! היו לי שבועיים רצחניים בעבודה איבושקה חייב פינוק רציני! איב מתסכלת עליכאילו אני נפלתי מהירח, תגיד מתי לא נתתי לך פינוק מסרטים! אני אומר לה כל פגישה זה פינוק מסרטים אבל היום אני מבקש פינוק כפול 2.
הולך להתקלח חם בחוץ.... מזיע איכס איב מביאה לי מגבת וחושפת ״בטעות״ את התחת שלה... אני כמעט נפלתי באמבטיה שלה, אומר לה לא יפה להרוג אותי לפני! אין כסף לפני רק אחרי היא צוחקת אומרת יאללה בוא כבר צא! אני אומר עוד שניה...
גומר להתקלח מתנגב מהר, הולך אליה אומר לה יאללה בואי כבר אני חרמן אש... רוצה אותכם....
מתחיל רגיל כמובן ואז עוצר איב יאללה להתחיל בבקשה היא אומרת סבבה מתחילה לאט, לאט, לאט כניסה את כולו פנימה, את הזין שלי, נטלי, לוקחת פיקוד מעיפה את איב, מתחילה למצוץ את הזין כל כך טוב! כל כך חזק, כל כך שונה מאיב וזה מרגיש טוב!!!
פתאום איב מחליטה זהו יאללה בוא כבר להזדיין אומר לה עוד מעט היא אומרת ודורשת עכשיו!!! מי אני שלא יסכים לזה בתנאי אחד שאת שמה קןנדום! היא אומרת בשמחה, שמה לי אותו בכיף אם הפה שלה מרטיבה אותו והופס הוא בפנים עומד יפה חזקה ואיתן!
מתחילה לאט לאט לנענע את התחת הגדול שלה אני כבר לא יכול אז אני יוצא לא רומה לגמור כל כך מהר! היא אומרת תכניס!!! היא אומרת!!!
אני אומר: ״הוא צריך להתקרר!״
היא אומרת: ״עכשיו תכניס״
אני: ״אוקי!!!״. לא לוקח לי הרבה זמן ואני פשוט גומר אצלה בכוס...
תודה איב אין עלייך!
אה איך זה לקבל 5!!!
הפועל אולי תרדו ליגה כבר!!!!
yellowhorny סיפורים!
24פוסט פרידה ממישל...
את מישל הכרתי אותה דרך הפורום של הבנות הפרטיות.. האמיתי שלא האמנתי למה שאני רואה ילדה גדולה כבת 25 אז לדעתי... יפה בלונדינית... עיניים נדמה לי כחולות כמו הים..
גבוה, גבוה, תמיד היה לי פעם איזה שהוא חלום לזיין מישהי בלונדינית כוסית כמו מישל מודה... לגמור לה בכוס... אבל כנראה שיש לי סיבוכים עם בלונדיניות... לא יכול לזיין אותם הם מזכירות את הקבוצה שלי... צהוב כחול... לא יכול לזיין...
היה זה בוקר אחד שהרגשתי שאני צריך גיוון מהפרטית שלי.. צריך משהו אחר.. צריך מישהו יתר לעומק לדבר על דברים אמיתיים
שמפריעים לי בחיים.
התקשרתי למישל היא הייתה טיפה חשדנית אלי.. בהתחלה וזה סבבה, הורידה ממני את בגדי, לקחה אותי למקלחת, אמרה לי תיזהר יש מים רותחים, אני כמובן לא הקשבתי לה פתאום באמצע הם מקלחת אני צורח אייי זה כואב! היא ישר נבהלה אמרתי לה הכל בסדר פשוט רותחים מידי הסתבנתי הורדתי את הסבון איך שאני יוצא מהקלחת היא הייתה כבר ערומה כאילו מחכה לי שאני אטרוף אותה.
התגנתי כמו ג׳טלמן לא טרפתי אותה וחבל...
שדייה היו מסיליקון כל כך נעימים.. כל כל מתאימים לגוף שלה, היא היתה פשוט מושלמת בעיניה עד. (שפגשתי במישהי אחרת שהיא כבר סיפור ליום אחר...).
התחלנו הייתה לי מיטה ענקית גבוה פינוק של מיטה... כמובן מרוב התרגשות אני לא יכולתי לנעמיד אותה לזיין היא עשתה לי רק ביד כמובן לקח לקח הרבה זמן אבל היא בסבלנות עשתה לי את זה.. אמרה לי אל תדאג אתה לא יוצא מכאן בלי שאתה גומר על היד או על השדיים שלך! בסוף גמרתי ביד... היה טוב!
רציתי להגיד תודה רבה על זה שאת קיבלת אותי כי ו מי שאני ולא זרקת אותי החוצה... נכון לא הייתי בא המון עלייך! אבל שהייתי בא אוף אוף אוף תמיד היה כיף, לשמוע על סיפורים ממך לספר לך על הוא ועל דא... להתיעץ איתך על דברים שבאמת היו חשובים לי ואת עזרת לי. בזכותייך אני יודע על נשים הרבה הרבה הרבה.. את לימדת אותי איך לגשת אליהם מה להגיד להם. אז תודה כפרה!!!.
אז מישל תודה רבה... היא כנראה יצאה לדרך חדשה! בהצלחה מאמי!!! ותודה רבה!!!!
yellowhorny סיפורים!
25yellowhorny סיפורים!
26yellowhorny סיפורים!
27yellowhorny סיפורים!
28