כ אמלי, חוויה בלתי נשכחת - דף 9 - סקס אדיר

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

81
[QUOTE=החפוז המכני]באיזו פקידה מדובר? הדיכאונית? הפקידה "שניה שניה שניה"? אחותה הצעירה? [/QUOTE]

אני לא חושב שיש עוד מישהו חוץ ממך שיודע לזהות את הפקידות ואת היחסים המשפחתיים ביניהן.
אני לא שמתי לב אף פעם לזה שהפקידה שדיברה איתי היתה דכאונית, ואף פעם לא אמרו לי "שניה שניה". היו עצבניות חסרות סבלנות, היו נחמדות, היו זקנות שתינוק ישב לידן ולא הפסיק לבכות, אבל עם כאלה כמו שאתה מתאר לא יצא לי לדבר.

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

82
טובטחברים אתמול דגמתידאת אמילי שוב, ןעדיין נותנת השירות הטובה ביותר שנתקלתי בה, אולי יש ביננו כימיה, אבל איזה נשיקות איזה מציצה, איזה סקס פראי, חלום. והיה לה ריח מצויין מהפה ומהכוס ומהכלו גמירה שלה sqiuirting מטורף שלא ראיתי החיים. אמי לא רואה שום שחיקה להיפך. לגבי הפקידה היאהלא עשתה לי בעיות. מלבדמהםקידה הצבאית אני לא מזהה אותן. רץ

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

83
[QUOTE=Davekravi71]טובטחברים אתמול דגמתידאת אמילי שוב, ןעדיין נותנת השירות הטובה ביותר שנתקלתי בה, אולי יש ביננו כימיה, אבל איזה נשיקות איזה מציצה, איזה סקס פראי, חלום. והיה לה ריח מצויין מהפה ומהכוס ומהכלו גמירה שלה sqiuirting מטורף שלא ראיתי החיים. אמי לא רואה שום שחיקה להיפך. לגבי הפקידה היאהלא עשתה לי בעיות. מלבדמהםקידה הצבאית אני לא מזהה אותן. רץ[/QUOTE]
אחי אתה מדווח כל כך טוב רק תשתדל לשים רווח בין המילים כי חצי דיווח מילים מחוברות וזה הורס את הכיף לקרוא
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

90
צלצלתי ענתה הפקידה שאני מכנה אותה פרעה , ייבשה אותי 37 דקות בדיוק , ועד שנכנסתי לעלמה פשוט גודל הציפיות גודל האכזבות .
מאד מנסה לרצות אבל לא התחברתי למראה שלה , התלהבה מהשרירים שיש לי אני לא התלהבתי מהגוף ומהזיופים של הגניחות שלה אבל פנים חמודות מאד , לא בדקתי אנאלי.
לא חוזר בגלל הגוף .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”