כ עיסוי מצעירה שזורמת לפינוק מלא - סקס אדיר

עיסוי מצעירה שזורמת לפינוק מלא

1
לאחרונה מצאתי בחורה שאני משער שהיא בת 28 חטובה, מאיזור בת ים- חולון,
עושה עיסוי במחיר 250
לדעתי יש לה חזה מסיליקון.

אם נחמדים אליה, אפשר להגיע גם לפינוק מלא.

אני באמת לא מעוניין שהיא תוצף ואז הכל יהרס,
אז מי שרוצה את המספר- יואיל נא גם לשתף אותי בפרטיות דומות, בפרטי.

מקווה שתבינו, אני לא רוצה שזה יהרס- לקח לי המון זמן למצוא משהו כזה.

4
בהתחלה שקראתי את הפוסט הזה התעצבנתי. היה נראה לי עזות מצח לבוא ולהגיד בריש גלי שהבחור לא מעוניין לשתף את כלל החברים, או יותר נכון מעוניין לסחור במספרים קוויד פור קוו, וזאת על אף שהוא קורא ונהנה ממידע חופשי שחולקים יתר החברים. במילים פחות עדינות - פאראזיט, למרות ההתנצלות.

ואז חשבתי על זה עוד קצת, ואולי בעצם הוא צודק וזאת הדרך בה אנו צריכים לנקוט על מנת לעודד חברים לדווח. אני רואה המון דגימות שלא מדווחות (הן בפועל בבחורים שמגיעים והן בפרטי בהפניות ושיחות עם חברים). אולי בצורה זו נצליח להציף ערך ולעודד יותר דיווחים כאשר רק אלו שבאמת מדווחים יהנו מפירות הדיווח ההדדיים של הקהילה.
אני הולך לנסות את השיטה.

5
[QUOTE=סליק ריק] בהתחלה שקראתי את הפוסט הזה התעצבנתי. היה נראה לי עזות מצח לבוא ולהגיד בריש גלי שהבחור לא מעוניין לשתף את כלל החברים, או יותר נכון מעוניין לסחור במספרים קוויד פור קוו, וזאת על אף שהוא קורא ונהנה ממידע חופשי שחולקים יתר החברים. במילים פחות עדינות - פאראזיט, למרות ההתנצלות. 
ואז חשבתי על זה עוד קצת, ואולי בעצם הוא צודק וזאת הדרך בה אנו צריכים לנקוט על מנת לעודד חברים לדווח. אני רואה המון דגימות שלא מדווחות (הן בפועל בבחורים שמגיעים והן בפרטי בהפניות ושיחות עם חברים). אולי בצורה זו נצליח להציף ערך ולעודד יותר דיווחים כאשר רק אלו שבאמת מדווחים יהנו מפירות הדיווח ההדדיים של הקהילה. 
אני הולך לנסות את השיטה. 
[/QUOTE]

הבעיה בהודעה של כותב הפוסט היא ההתנייה במסירת טלפון של בחורה אחרת תמורת קבל הטלפון של העלמה הזאת.
אין אצלו כל איזכור לקבלת דיווח...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”