יאנה חדשה מהלבן 1 על ידי zero מסתיים ב 4272התמונה בהחלט משכה את עיניי התקשרתי ובחור ענה לי ולא ידע מי זו יאנהשימו לב יכול להיות שהוא שכח על שם מי ההודעה או שמישהו עשה מודעת טרולינג ציטוט 23 מרץ 2018, 12:51
יאנה חדשה מהלבן 2 על ידי גשר צר זירו תודה על המידע.אני גם נתקלתי במודעה בלבן.שוחחנו בווטסאפ אני ויאנה.שלחה תמונות. נראה לי שהיא זאת שדיברה איתי ולא בחור.בכל אופן, הצבע כתב שהשתמשת בו לכתוב את הפוסט קצת קשה לקריאה. אנא להבא החלף אותו לטובת אלו שראיית עיניהם איננה חזקה דיה. תודה לך. ציטוט 23 מרץ 2018, 13:25
יאנה חדשה מהלבן 3 על ידי moshecohen נראה שמישהו עושה טרולינג לבחורשקל למצוא אותו בפייסבוק לפי מספר טלפון ציטוט 23 מרץ 2018, 15:14
יאנה חדשה מהלבן 4 על ידי zero מצטער לא שמתי לב לצבעאני לא מבין איך היא ענתה לך בוואטסטפ שהמספר לגמרי של מישהו אחר :) ציטוט 23 מרץ 2018, 17:03
יאנה חדשה מהלבן 6 על ידי גשר צר זירו, הבחורה ענתה לי עם המספר שמסתיים 3577 לפני שבוע. ציטוט 24 מרץ 2018, 08:47
יאנה חדשה מהלבן 7 על ידי חולה חזה עומד חברים אין לכם על מה להתכווח בכלל מי שבודק לעומק בלבן אז לגברת יש שני פירסומים שםעם שני מספרים שונים אני התכתבתי איתה בשני המספרים ולא יודע למה אבל וויתרתי על התענוג מראש אהוב כל אדם באשר הוא לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים ציטוט 24 מרץ 2018, 13:29
יאנה חדשה מהלבן 9 על ידי חולה חזה עומד [QUOTE=yaronron64]בפירוט של המודעה רשום - "לאוהבי הבחורות הצעירות".זה פישינג / טרולינג / וואטאבר, לא להתקרב. [/QUOTE] למה לא להתקרב אחי? נדגמה על ידיך ולא סיפרת לנו? אהוב כל אדם באשר הוא לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים ציטוט 30 מרץ 2018, 19:18