אז אחריי שרשמתי אמש אודות ''המצב בחיפה'' .
ניסיתי את מזלי לגביי המודעה בעלייה השנייה 23 .
מתקשר ולתדהמתי לא תפוס והפקידה עונה , הזכרתי לה שאתמול בערב הגעתי למקום ואף אחד לא ענה .
אמרה לי תשמע אתמול היה יום מטורף זו בחורה חדשה , אומרת אתה רוצה להגיע ? אמרתי לה למה בכדאי להתייבש בחוץ ?
אמרה לי תגיע אני באחריות יכניס אותך היום , שוב ביקשה מספר טלפון . החלטתי לתת צ'אנס שני .
מגיע למקום מתקשר תפוס , הפקידה מתקשרת אחריי דקה ואומרת לי עניין של 5 דקות אני מכניסה אותך .פתאום מתקשרת שוב אחריי 2 דקות . אומרת יש בעיה זה יקח לפחות 20 דקות אמרתי לה שאני הולך. אמרה לי דקה מצלצלת ואכן התקשרה ואמרה לי אתה יכול לבוא .
שולחת לעלייה השנייה 20 , מקום ישן מאוד את הדלת פותחת ''מרינה'' , בת 25 מסיביר , מקועקעת עם שיער שחור גולש , 1.70 בערך .
דוברת אנגלית ומאוד נחמדה . אבל מאידך עצובה מאוד ורואים אלייה .
ששאלתי על שעה אמרה לי אין רק חצי שעה .
מביאה לי מגבת רטובה !! ועוד אומרת לי שהמכונת כביסה לא עובדת . אמרתי לה שאני לא מעוניין להשתמש במגבת , ''שלפה'' מגבת חדשה לחלוטין מאיזה ארון .
מקלחת ישנה ומזעזעת כמו הדירה .
מקלחת ולמיטה ,אין נשיקות , שמה גומי ביקשתי מציצה ללא אמרה לי ''אני לא עושה'' , מציצה גרועה מאוד כיאילו רק הלבישה את הגומי .

שוכבת על המיטה ועוצמת עיניים נותנת לגעת בחזה אבל כל שניה ''מושכת'' את הזין לאברה בכדאי שאזיין אותה .
התחלתי לזיין אותה היא ממש מזייפת וצועקת . בקיצור גמרתי בסוף .
לסיכום הייתי שם כ-20 דקות ואולי פחות . אני לא אחזור אלייה גם ב-100 שקלים .
למען האמת אני האשם כאן בנפילה ! כמעט ונסעתי במיוחד לת''א להיפגש עם פרטית חדשה בסוף החלטתי להישאר בעיר , אני גמרתי עם הדירות הללו סופית אחריי היום !
ראיתם מה שרשמתי אמש , לא יתכן שבחורה כבר ביומה השני בארץ נשחקה לחלוטין .

אני אבהיר משהו הסיבה שאני מעדיף לשלם לפרטיתנערת ליווי, 600-700 לשעה זה כי זו שעה ולפעמים זה יהיה גם יותר .
כאן יוצא 300 ל-פחות מ-20 דקות ושירות גרוע , משמע 900 לשעה .
אני ממליץ לכולכם להימנע מללכת לדירות האלו ולחכות למשהו טוב עדיף !!
התמונות אמיתיות אבל ממש לא עדכניות :
https://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=20306
לא מומלץ