5
על ידי ירא_שדיים
זהו דיווח ראשון שלי בפורום, אני אמנם עוקב כבר זמן מה, בייחוד חסיד אדוק של דבר התורה השבועי מפיו של רוני האדמו"ר שליט"א אבל משום מה רק כעת אישרו לי את החברות בפורום. יש לציין שזהו המסאז' האירוטי הראשון שלי, ככה שהעדפתי לשלם מחיר קצת יקר אבל לא לנסות משהו שלא דווח ולהסתכן בתקתוק או סתם בHIV.
בחרתי דווקא מסאז' כי היו לי כמה התנסויות של סקס בתשלום בגרמניה, בארטמיס, בsharks ובעוד ברודל או שניים, אבל בגלל חוסר ניסיון מיני (אם להיות גלוי, אני מגיע מבית דתי ויש די הרבה חסכים בנושא) גמרתי כל פעם די מהר וגם הרגשתי אשמה, עד שהבנתי שזה פשוט שריפה של כסף במצבי הנוכחי. הדיווחים האלה עדיין מצחיקים, כמו איזו זונה תקתקנית שהתייחסה אליי ממש מגעיל ונתנה לי בלוק לכל דבר שעשיתי כמעט, ובטעות (אל תשאלו אותי איך, הכל קרה נורא מהר) במקום לגמור לה על הציצי השפרצתי לה איכשהו ישר לתוך האף, יש אלוהים כנראה גם בגרמניה. אבל אני לא בטוח כמה הדיווחים האלה יעניינו אנשים כאן. בכל מקרה, נחזור לנושא לשמו התכנסנו.
באדיבות מיסטר גולד שהסכים להעביר לי את המספר למרות שאני חדש כאן ועוד לא תרמתי יותר מדי, הלכתי ודגמתי את הליידי. בחרתי במסלול של השעה תמורת 500 שקל, אמנם מיסטר גולד כתב שהוא קיבל שעה ורבע אבל לא היה לי כח להתמקח יותר מדי.
הגעתי בשעת ערב מאוחרת למקום, קצת הסתבכתי בלמצוא אותו כי היה חשוך, מצאתי את הדירה, חזרתי לרחוב ובדקתי שוב שזה המספר של הנכון של הבניין, ואז חזרתי ודפקתי בדלת של הדירה. יצאתי אידיוט לגמרי ולא שמתי לב שזו הדלת של השכן, כאמור היה חשוך והדלתות היו ממש דומות וסמוכות, ואז קטיה קלטה מה קורה וקראה לי מהר לדלת הנכונה, אחרי שהחלפתי איתו כמה מילים. מאוד לא חכם ודיסקרטי מצידי, אבל טעות אנושית סך הכל.
היא מצד אחד נשפכה מצחוק אבל מצד שני רצתה להרוג אותי, אבל זה לגמרי שבר את הקרח. ומה אני אגיד, כל התיאורים מאוד מדויקים, הבחורה ממש מתוקה וזורמת, נותנת הרגשה טובה, הפנים שלה לא הכי יפות בעולם אבל עוברות מסך, והגוף בהיר וחטוב, ודי חלק, שממש כיף לגעת בו. שדיים בינוניים, כמעט בוודאות סיליקון, גם לפי ההרגשה וגם כי הם לא ממש פרופורציונליים לגוף. שבלול קטן ויפה, בית כנסת פתוח לא רק ביום כיפור, הייתי נותן לו 7 כוח-כוס. בדר"כ פנים חשובות לי מאוד וגם ציצי מסיליקון זה turn off רציני, אבל הייתי חרמן לגמרי אחרי שכבר כמה ימים חסכתי כסף וזרע בשביל המאורע, ואמרתי לה שאני רוצה גם שנתקלח ביחד לפני. הוספתי לה טיפ בשביל זה והיא הסכימה מייד. קשה לסרב לי כשאני חרמן וכשיש לי כסף.
התקלחנו ביחד, כשהזין שלי כל הזמן עומד זקור (היה בצום של כמה ימים המסכן) והיא לא מפסיקה למשש אותו ולעשות לי כמו lap dance כאלה קטנים, כשאני בינתיים ממזמז לה את הצורה. יש לציין שהיא נתנה לי לעשות כמעט הכל, אבל לא צרפתית, אפילו אח"כ בבודי, כשדחפתי לה אצבעות לתוך הכוס וניסיתי ממש לחרמן אותה והיא נהייתה רטובה. אחרי כמה דקות של מקלחת כיפית, הלכנו למיטה, היא שמה מוזיקה שלא כל כך התאימה למאורע לדעתי אלא יותר למעליות, אבל מי אני שאשפוט, לא יודע מה הולך ברוסיה. הצלחנו לתקשר באנגלית ממש לא רע, והיתה כימיה טובה והמון צחוקים, למרות שבאיזשהו שלב היא קלטה שהמילים היחידות שאני יודע ברוסית זה "פוטין, ק.ג.ב וסיביר". בהמשך לשמחתי אוצר המילים שלי התרחב גם ל"שתוק כבר" כשגנחתי יותר מדי, הקיר עם השכנים די דק.
נשכבתי על המיטה והיא התחילה לעשות לי מסאז' רגיל עם שמן, לא אלוהי אבל בהחלט סביר פלוס פלוס, יש תמורה לאגרה. הייתי חסר סבלנות ורציתי כבר להתהפך, אבל היא אמרה לי להירגע ולסמוך עליה. אחרי כמה דקות היא סימנה לי להתהפך, והתחילה להמרח עלי עם הגוף הסקסי שלה, כשאני כל הזמן מתאפק לא לגמור ומוריד לה מדי פעם את היד מהזין כשאני כבר כמעט לא יכול עוד. מהבודי זה איכשהו עבר לשלב שסתם התמזמזנו, הגוף שלה כרוך סביבי ואני מוצץ לה את הפטמות ומשחק לה בכוס. היא חזרה אח"כ לבודי, ואחרי חצי שעה של כיף כבר הרגשתי שמיציתי וביקשתי אור ירוק לגמור עליה את ההלל. ניתן אישור מהפיקוד, ושייק חלבונים עסיסי זרם לו על הירכיים שלה, משהו כמו 10 שניות עד שנרגעתי באנחת רווחה. היה מדהים.
הבעיה היתה שאחרי שזה קרה, פתאום כל הקסם פג, הדם חזר למוח ולא ממש הבנתי מה אני עושה שם, הפנים שלה פתאום יותר הפריעו לי וגם הסיליקון. אני בעיקרון יכול לטעון די מהר את חבריקו, אבל רק כשהבחורה באמת מחרמנת אותי. נותרו עוד 20 דקות, הצעתי שנתקלח שוב ביחד והיא הסכימה, זה היה די כיף. נותרו עוד 5 דקות והיא שאלה מה בא לי לעשות, עניתי שאפשר לעשות ילד או שניים, אבל משום מה היא לא זרמה. כנראה לא מעריכה מספיק את האזרחות הישראלית. היא המשיכה לעשות לי קצת מסאז' עד תום הזמן, התלבשתי ונפרדנו כיזיזים. היא ביקשה את הוואטספ שלי, אבל אני אולי נראה חמוד ותמים אבל לא עד כדי כך אידיוט. לא ברור לי מה היא ניסתה להשיג בזה בדיוק, כאילו הגעתי אליה דרך מרטין..
יצאתי החוצה, הרוח מנשבת על פניי והשכן חולף לידי וקורץ לי. אני חושב שזו חוויה ראשונה של מסאז' די מוצלחת, אם כי בוודאות לא אחזור. הבחורה מתוקה ושירותית, ונתנה לי הרגשה טובה בכל שלב, ממליץ בחום. בדיעבד יש מצב טוב שהיתה זורמת גם למציצה או לעוד דברים, לא ניסיתי כי זה בכל זאת מסאז'. לגביי, אני חושב שאחכה לקיץ ואז אטוס לגרמניה לחוות מסאז' בצורה חוקית ונורמלית, עם בחורות שאתה יכול לראות קודם, שנראות יותר טוב, במקומות מסודרים והמחירים לא בשמיים. כמובן שאעדכן בכל הזדמנות. מקווה שנהנתם לקרוא, כאמור דיווח ראשון ואני חדש בנושא ומן הסתם עשיתי טעויות של מתחילים, משוב וטיפים יתקבלו בברכה :)