כ בדיקת hiv אחרי 3 שבועות - סקס אדיר

בדיקת hiv אחרי 3 שבועות

1
נבדקתי במרפאת הפרסים שלושה שבועות אחרי אירוע מחשיד שקרה לי ונאמר לי שהבדיקה אמינה ב95% אחרי 3 שבועות נשמע לי מוזר אבל כך נאמר לי מישהו שמע על זה משהו? אגב ברור לי ש95 זה לא 100% אבל אם מכפילים את הסיכויי להדבקות ב95 זה כבר ממש טוב

בדיקת hiv אחרי 3 שבועות

2
אתה יכול להירגע. הסיכוי שלך לחלות בסרטן גדול הרבה יותר!
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

בדיקת hiv אחרי 3 שבועות

4
חברים יש לי ראיון אדיר לכולנו... תקפידו לתרום דם כל 3 חודשים. אחרי שתרמתם עושים בדיקות יסודיות לדם שלכם כאמצעי בטיחות....
ככה אין מצב שלא תדאו שהכל טוב ואפילו בחינם תוך כדי עשיית מצווה

בדיקת hiv אחרי 3 שבועות

5
[QUOTE=mush]חברים יש לי ראיון אדיר לכולנו... תקפידו לתרום דם כל 3 חודשים. אחרי שתרמתם עושים בדיקות יסודיות לדם שלכם כאמצעי בטיחות....
ככה אין מצב שלא תדאו שהכל טוב ואפילו בחינם תוך כדי עשיית מצווה
[/QUOTE]
חוסר אחריות מוחלט ואף פשע פלילי אם יש חשד שנדבקת.

בדיקת hiv אחרי 3 שבועות

6
3 שבועות זו כבר תשובה די ודאית, 3 חודשים זה עוד יותר ודאי.

קראתי בכל מיני מקמות על הסיכויים של גבר, נשים הסיכוי יותר גבוה... איפשהו גם 1 ל3000 ובמקום 1 ל1000... זה פחות מאחוז אחד...

אבל אתה יודע.. אמרו לי פעם לפני ניתוח שיש סיכוי של אחוז שיהיה נזק לעצבים, אבל אם הם יפגעו זה 100% נזק.

בדיקת hiv אחרי 3 שבועות

7
יש שתי סוגי בדיקות.
הבדיקה המהירה : בדיקת אנטיגן p24.
הבדיקה שאחרי 3 חודשים: בדיקת הנוגדנים.
מאתר קופת חולים כללית -
https://www.clalit.co.il/he/medical/medical_diagnosis/Pages/HIV.aspx

בדיקת האנטיגן p24. האנטיגן הזה הוא חלבון של ה־HIV, ורמתו בדם עולה מאוד זמן קצר לאחר ההדבקה. לאחר שהגוף מתחיל לייצר נוגדנים ל־HIV, יורדת רמת החלבון הזה בדם, וקשה לגלותו. מהסיבה הזאת נוהגים לעשות בדיקה משולבת של נוגדנים ושל p24, שכן כך מגדילים מאוד את הסיכוי לאבחן את הימצאות הנגיף: בדיקת ה־p24 מזהה את הנגיף זמן קצר לאחר ההדבקה ועד שלושה חודשים לאחריה, ובדיקת הנוגדנים מזהה את הימצאות הנגיפים החל משלושה חודשים לאחר ההדבקה.

כאשר תוצאותיה של אחת משתי הבדיקות האלה הן חיוביות (דהיינו הן מצביעות על נוכחות של נגיפי HIV), נוהגים לעשות בדיקות נוספות כדי לוודא את נכונות הממצאים - לרוב בדיקה בשם תספיג חלבון (שנקראת גם וסטרן בלוט או אימונו־בלוט). הבדיקה מיועדת לזהות באופן ודאי שאכן מדובר בנוגדנים לנגיף הHIV.

יש לציין שהתסמינים דמויי השפעת מופיעים ב"תקופת החלון", דהיינו זמן קצר לאחר ההדבקה. ברגע שהגוף מתחיל לייצר נוגדנים, הם מדכאים את נגיפי הHIV, ותסמיני השפעת נעלמים. אז נכנסת המחלה לשלב הא־תסמיני שלה - השלב נטול התסמינים.

בקיצור, בשביל ה100% אתה צריך לחכות בסבלנות את ה-3 חודשים ורק אז להיבדק. אבל כבר עכשיו אתה יודע שלא היה לך p24 בדם.

בדיקת hiv אחרי 3 שבועות

8
הסיפור שלי שאחרי 2 "תאונות" עם אותה אחת..

כמה ימים לאחר המפגש הרגשתי צריבות בשתן ורק אז ירד לי האסימון שיכול להיות שיש יותר מכך,
ישר התחלתי לבדוק איך נבדקים והבנתי שלא דרך קופת החולים זה הון תועפות.. אבל דרך קופת חולים זה כנראה ירשם איפשהו.. עשיתי בדיקות שתן לצריבות, לא נמצא כלום ולא היו הפרשות אחרי כמה ימים, אבל חששתי יותר מאפשרות של הידבקות בHIV והבחורה אף איימה לשרוף אותי אם היא תדבק, נשבעה לי שהיא נקייה.

עשיתי שורה של בדיקות דם, גם HIV, אבל בערך שבוע אחרי המקרה..ידעתי שזה לא יגיד כלום על המפגש הנוכחי כי לא עברו שבועיים או שלושה שבועות.. אבל לפחות ידעתי שהכל היה תקין חוץ מרמת הסוכר בדם שהייתה מאוד גבוהה, כמעט ברף של הסכרת (וזה ממתח נפשי).. היו לי.. איך להגיד.. כמה חודשים נוראיים.. החלטתי להיבדק אחרי כשלושה חודשים בערך.. שלושה חודשים שפחדתי לגעת בבת הזוג החוקית שלי שגם מאוד נפגעה.. היא כמובן לא ידעה כלום, וחשתי שאני חי בשני עולמות מקבילים.. רק אחרי שלושה חודשים עזרתי לא מעט אומץ והלכתי לבית חולים מאיר, עברתי שם בדיקה אחת, וכעבור מספר ימים חזרתי בשביל לקבל תוצאה סופית שלשמחתי הייתה שלילית.. אולי פעם ראשונה בחיים שלי ששמחתי באמת לקבל תוצאה שלילית.

זה לא היה שווה את זה, קיללתי את עצמי כל הדרך חזרה הביתה.. אמרתי לעצמי שכאן זה נגמר, אבל זה לא נגמר.. אחרי זה הלכתי שוב ושוב ושוב לזונות..תמיד מהאתר הכתום או משוגרדדי, לא זונות רחוב או תקתוקיות, ולפני כמה שבועות עשיתי שוב בדיקות HIV וגם זו יצאה שלילית.. הבדיקה הזו הייתה קשורה לרצון שלי ושל בת הזוג שלי להכנס להריון. אני כבר חודשיים פלוס לא הולך לנערות עובדות ומקווה שזה גם ישאר כך. התחילו להופיע לי חלומות שאני מוצא יבלות על איבר המין שלי ולי זה נראה כמו ה-סימן להפסיק.. בפעמים אחרות בחיים שלי כשלא התייחסתי ברצינות למה שהופעיו לי בחלומות, אכלתי אותה די חזק.

בדיקת hiv אחרי 3 שבועות

9
דודו מהר מאוד שוכחים לצערי וחוזרים למצב הקודם
אגב במרפאת לוינסקי/הפרסים עושים בדיקות וממש נחמדים
עד היום שועל ותיק כמוני עבר כמה תאונות בחייו תמיד הסתיימו
עם תוצאה שלילית למזלי
היום כבר אחרי שלושה שבועות זה די וודאי לכן לא צריך להכנס לפניקה אגב חזרתי גם אחרי 3 חודשים על הבדיקה כדי להיות בטוח במאה אחוז ויצאתי שלילי

בדיקת hiv אחרי 3 שבועות

10
[QUOTE=משתמש מחיפה] דודו מהר מאוד שוכחים לצערי וחוזרים למצב הקודם
אגב במרפאת לוינסקי/הפרסים עושים בדיקות וממש נחמדים
עד היום שועל ותיק כמוני עבר כמה תאונות בחייו תמיד הסתיימו
עם תוצאה שלילית למזלי
היום כבר אחרי שלושה שבועות זה די וודאי לכן לא צריך להכנס לפניקה אגב חזרתי גם אחרי 3 חודשים על הבדיקה כדי להיות בטוח במאה אחוז ויצאתי שלילי [/QUOTE]

תודה,
בנתיים 90 יום בגמילה..
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”