קודם כל אני לא בן אדם יציב בעבודה, יכול להגיד שאני אפילו בפלוס של רק מאות שקלים בלבד בחשבון בנק.
אני מתכנן כרגע את התקציב שלי, והוא יותר מתנדנד בין השאלה האם תיהיה לי שותפה תאילנדית לטיול ובין לבין נעשה סקס או שאצטרך לשלם לתאילנדית על מנת שתיהיה איתי רוב היום 1,000 באט.
אומרים שרוב הבחורות התאילנדיות מחפשות כסף כסף ועוד הפעם כסף.
חברים כאן עם הניסיון שראו או חוו, האם בבנגקוק הנשים שם מחפשות בילוי עם בחור זר , או גבר זר עם כסף ?
אני צעיר, רזה, ונראה נאה לדעתי.
קראתי פה כמה פוסטים וחלקן אומרים שהם זיינו בחינם. וכמובן גם מורנו השועל, שחר סגל דיווח על כמה תאילנדיות שהלכו איתו בחינם.
אין לי בעיה להיות ג'נטלמן ולשלם על ארוחות של הבחורה ואטרקציות עליי כמובן, אבל לא מעוניין לשלם 1000 באט בסוף יום לבחורה, זה יגמור לי תתקציב.
האם לדעתכם הסיכוי למצוא נשים שבאמת מחפשות אהבה אמיתית לחודש הוא באתרי הכרויות כמו תאי פריינדלי וטינדר ?
שתפו בבקשה חבר'ה זה חשוב לי לדעת
חברה תאילנדית
2אפשרי למצוא בכל מקום בנות ללא תשלום. בוא נגיד את זה ככה, אם אתה מזיין פה ישראליות בלי לשלם, תזיין גם תאילנדיות בלי לשלם
... (בהנחה שיש לך זמן להשקיע)
[QUOTE=sex_master]
קודם כל אני לא בן אדם יציב בעבודה, יכול להגיד שאני אפילו בפלוס של רק מאות שקלים בלבד בחשבון בנק.
אני מתכנן כרגע את התקציב שלי, והוא יותר מתנדנד בין השאלה האם תיהיה לי שותפה תאילנדית לטיול ובין לבין נעשה סקס או שאצטרך לשלם לתאילנדית על מנת שתיהיה איתי רוב היום 1,000 באט.
חברים כאן עם הניסיון שראו או חוו, האם בבנגקוק הנשים שם מחפשות בילוי עם בחור זר , או גבר זר עם כסף ?
קראתי פה כמה פוסטים וחלקן אומרים שהם זיינו בחינם. וכמובן גם מורנו השועל, שחר סגל דיווח על כמה תאילנדיות שהלכו איתו בחינם.
אין לי בעיה להיות ג'נטלמן ולשלם על ארוחות של הבחורה ואטרקציות עליי כמובן, אבל לא מעוניין לשלם 1000 באט בסוף יום לבחורה, זה יגמור לי תתקציב.
האם לדעתכם הסיכוי למצוא נשים שבאמת מחפשות אהבה אמיתית לחודש הוא באתרי הכרויות כמו תאי פריינדלי וטינדר ?
[/QUOTE]

[QUOTE=sex_master]
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
חברה תאילנדית
3נראה לי שעדיף עבורך ועל מנת לחסוך ממך מפח נפש שתחסוך קצת יותר לפני שתיסע.
אני מניח שאתה לא נוסע כל יום ואם 1000 באט (110 ש"ח) יגמרו לך את התקציב היומי בטיול אתה נוסע בלי מרווחים וזה לא כיף גדול.
אני לא אומר שאתה צריך להתפרע ולזרוק כסף סתם אבל כשיהיה לך קצת יותר אוויר כלכלי לנשימה הנסיעה שלך תהיה מהנה יותר
דחה בחודש חודשיים חסוך עוד קצת ואז סע
חברה תאילנדית
4יש פה אשליה ואל תיפול בפח
אף תאילנדית
גם לא המכוערת והשמנה ביותר
מצפה להזדיין ולא לקבל כלום מהגבר
יחס.
ויחס זה מסעדה ובגד, ותטעין לה טלפון וטיפ לנסיעה
ובסוף מה שזול לא זול
הכי טוב לקבוע סכום ולבצע ושגר ושכח
אם תאמץ מישהי זה הכי יקר. ארוחות כפולות. תחבורה כפולה
היא תכין לך אוכל וצריך קניות
והעיקר זיוני שכל
אז הבנת
חברה תאילנדית
5[QUOTE=boun]נראה לי שעדיף עבורך ועל מנת לחסוך ממך מפח נפש שתחסוך קצת יותר לפני שתיסע. [/QUOTE]
אני מניח שאתה לא נוסע כל יום ואם 1000 באט (110 ש"ח) יגמרו לך את התקציב היומי בטיול אתה נוסע בלי מרווחים וזה לא כיף גדול.
אני לא אומר שאתה צריך להתפרע ולזרוק כסף סתם אבל כשיהיה לך קצת יותר אוויר כלכלי לנשימה הנסיעה שלך תהיה מהנה יותר
אני חושב שהוא צודק, אל תטוס לתאילנד כשיש לך בחשבון רק כמה מאות ש"ח - זה ממש לא רצוי ואפילו קצת מסוכן.
וזה לא משנה אם אתה תהיה עם בחורה בלי כסף או עם כסף, עדיין אתה צריך לחיות שם והיא תצפה שהמינימום תזמין אותה לשתיה במועדונים וזה עולה כסף.
אם אתה נוסע לתאילנד לחיות כמו תאילנדי - זה די מבאס.
תחכה עם הנסיעה קצת, תאסוף קצת כסף ואז אם זה משהו שממש חשוב לך - תיסע.
לגבי השאלה ששאלת - כבר כתבתי בעבר, זה עניין של מנטאליות של הבחורות בתאילנד.
לדעתי כמעט כל בחורה שתכיר שם, מוכנה לשתי אופציות: א. האופציה ה"רגילה" - תשלם לה כסף פר לילה (שורט או לונג טיים), או פר יום ואז היא לא מצפה ממך לגדולות ונצורות...כלומר נגמר, אתה נעלם ובזה זה נגמר.
ב. האופציה "הרצינית" - אם תיתן לה הרגשה שאתה מעוניין בקשר רציני - אבל ממש רציני כזה שמאפשר לה אופציה אולי לחזור איתך לארץ ולגרום לה לעוף משם, ולאחר מכן לשלוח כסף למשפחה שלה - היא תשמח להיות איתך "בחינם" (בחינם זה אומר שרק הארוחות והשתיה במועדונים עליך) - אבל היא תצפה ממש שיהיה לזה המשכיות - ופה הבעיה, אני לא בטוח שאתה במצבך מחפש כלה תאילנדית...
תתפלא אבל גם האופציה ה"חינמית" תעלה לך לא מעט, כי בקבוק היינקן או סאן מיגל במועדון נורמלי יעלה לך משהו כמו 25 ש"ח עד 30 ש"ח (אלא אם תתקמצן עוד יותר ותזמין אותה לשתיה ב סבן אילבן ואז זה יעלה לך גרושים - עכשיו בערב אתם תשתו הרבה... וזה עולה כסף - אז כמה מאות ש"ח בחשבון הבנק לא יספיקו לנסיעה נורמלית - מה גם שיש עוד הוצאות כמו מלון, או לכל הפחות חדר נורמלי עם מזגן, אוכל וכיו"ב.
חברה תאילנדית
6[QUOTE=erezzz000]
[QUOTE=boun]נראה לי שעדיף עבורך ועל מנת לחסוך ממך מפח נפש שתחסוך קצת יותר לפני שתיסע. [/QUOTE]
[/QUOTE]
אני לא יציב בעבודה אבל זה לא אומר שלא אוכל להביא כסף לתאילנד, אני אסביר על התקציב שלי (הנסיעה בסוף אוקטובר או תחילת נובמבר)
התקציב הוא 40,000 אלף באט, ל20 יום ברוטו (גם זמן טיסות) מתכנן להיות בעיקר בנגקוק ופטאייה
ה40 אלף הם נטו לביזבוזים. מלון וטיסות אשלם בויזה.
אני לא חובב אלכוהול ככה שחסכתי פה, ואחרי חישוב שלי, להזמין בחורה לארוחה פעמיים ביום ולשלם על מוניות בשבילה יחסוך לי קצת כסף.
הלוואי ויכולתי לעבוד בלי סוף וללכת לתאילנד עם תקציב גדול יותר אבל לצערי אני צריך לחשב כל הוצאה שאני מוציא.
כמובן שאני לא מצפה מבחורה בבר לצאת איתי בחינם, יותר בעיניין של בחורות בתאיי פריינדלי וטינדר.
יהיה לי יותר סיכוי לקחת בחורה בחינם אם אזמין אותה לישון איתי במלון מכובד ?
[QUOTE=boun]נראה לי שעדיף עבורך ועל מנת לחסוך ממך מפח נפש שתחסוך קצת יותר לפני שתיסע.
אני חושב שהוא צודק, אל תטוס לתאילנד כשיש לך בחשבון רק כמה מאות ש"ח - זה ממש לא רצוי ואפילו קצת מסוכן.
וזה לא משנה אם אתה תהיה עם בחורה בלי כסף או עם כסף, עדיין אתה צריך לחיות שם והיא תצפה שהמינימום תזמין אותה לשתיה במועדונים וזה עולה כסף.
אם אתה נוסע לתאילנד לחיות כמו תאילנדי - זה די מבאס.
תחכה עם הנסיעה קצת, תאסוף קצת כסף ואז אם זה משהו שממש חשוב לך - תיסע.
לגבי השאלה ששאלת - כבר כתבתי בעבר, זה עניין של מנטאליות של הבחורות בתאילנד.
לדעתי כמעט כל בחורה שתכיר שם, מוכנה לשתי אופציות: א. האופציה ה"רגילה" - תשלם לה כסף פר לילה (שורט או לונג טיים), או פר יום ואז היא לא מצפה ממך לגדולות ונצורות...כלומר נגמר, אתה נעלם ובזה זה נגמר.
ב. האופציה "הרצינית" - אם תיתן לה הרגשה שאתה מעוניין בקשר רציני - אבל ממש רציני כזה שמאפשר לה אופציה אולי לחזור איתך לארץ ולגרום לה לעוף משם, ולאחר מכן לשלוח כסף למשפחה שלה - היא תשמח להיות איתך "בחינם" (בחינם זה אומר שרק הארוחות והשתיה במועדונים עליך) - אבל היא תצפה ממש שיהיה לזה המשכיות - ופה הבעיה, אני לא בטוח שאתה במצבך מחפש כלה תאילנדית...
תתפלא אבל גם האופציה ה"חינמית" תעלה לך לא מעט, כי בקבוק היינקן או סאן מיגל במועדון נורמלי יעלה לך משהו כמו 25 ש"ח עד 30 ש"ח (אלא אם תתקמצן עוד יותר ותזמין אותה לשתיה ב סבן אילבן ואז זה יעלה לך גרושים - עכשיו בערב אתם תשתו הרבה... וזה עולה כסף - אז כמה מאות ש"ח בחשבון הבנק לא יספיקו לנסיעה נורמלית - מה גם שיש עוד הוצאות כמו מלון, או לכל הפחות חדר נורמלי עם מזגן, אוכל וכיו"ב.
אני לא יציב בעבודה אבל זה לא אומר שלא אוכל להביא כסף לתאילנד, אני אסביר על התקציב שלי (הנסיעה בסוף אוקטובר או תחילת נובמבר)
התקציב הוא 40,000 אלף באט, ל20 יום ברוטו (גם זמן טיסות) מתכנן להיות בעיקר בנגקוק ופטאייה
ה40 אלף הם נטו לביזבוזים. מלון וטיסות אשלם בויזה.
אני לא חובב אלכוהול ככה שחסכתי פה, ואחרי חישוב שלי, להזמין בחורה לארוחה פעמיים ביום ולשלם על מוניות בשבילה יחסוך לי קצת כסף.
הלוואי ויכולתי לעבוד בלי סוף וללכת לתאילנד עם תקציב גדול יותר אבל לצערי אני צריך לחשב כל הוצאה שאני מוציא.
כמובן שאני לא מצפה מבחורה בבר לצאת איתי בחינם, יותר בעיניין של בחורות בתאיי פריינדלי וטינדר.
יהיה לי יותר סיכוי לקחת בחורה בחינם אם אזמין אותה לישון איתי במלון מכובד ?
חברה תאילנדית
7בכזה סכום תשקינ קצת באתרי ההכרויות האירופאיים, תתחיל שם עם מישני וסע לבקר אותה. יש סיכוי שיעלה לך. הרבה פחות.
חברה תאילנדית
8תאילנדיות רובן מכוערות וקומץ נדיר של בחורות יפות לאחר שטיפחו את עצמן אבל זו דעתי
על טעם וריח.....
עדיף לנסוע ליעד באירופה שם הבחורות רובן יפות ולא בהכרח במצב שינצלו אותך בניגוד לבחורות בתאילנד
עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.
חברה תאילנדית
9בתור מי שיכול להמליץ על זיונים בזול מאוד או בחינם-זה קיים בהחלט.דורש עבודת הכנה מכאן כבר חודשיים לפני .להוריד את אפליקצית באדו ..לשנות לוקשיין עם פייק גיפיאס ומשם להכיר .להוריד אפליקצית ליין-הכי פופלרית במזרח ולהתחיל להתכתב ולהכיר בחורות.חשוב לחמם מערכת יחסים עם מי שיש לה עבודה..."ולא מחפשת בחור ללילה"כל מי שתאילנדית מסורתית.ואז להיות מוכן ביום ההגעה להתחיל לעבוד בזה ממש-לפגוש אותה לצאת איתה להזמין אותה לאכול-ולא ללחוץ על לזיין בטח לא במפגש הראשון.אחרי את מי שתתאים לך תוכל להיות איתה אבל כך בחבשון שיש לה עבודה-כלומר אתה בחופשה והיא לא...כלומר לוחות הזמנים לא ממש יתחברו לכם-זה טוב עם את מנס כמה במקביל-אבל שוב זה מורכב כי תוציא כסף מסביב לא מעט .אף תאילנדית לא רוצה בחור קמצן איתה.מצד שני אתה יכול לחפש בחורות שורה שניה ושלישית,כלומר לא מלכות היופי אבל חמודות מאוד שמוכנות להיות עם תייר גם תמורת 600-800 באט ..אחרי כמה פעמים איתם זה נוח להחליף ומצד שני תמיד תוכל להתחבב על הבחורה והיא תחליטל להיות איתך כי אתה מפנק וכו...כדברי קודמיי...התקציב לא ממש שופע-לכן תנסה לאתר אתה לינה בזול(יש כאלה ממש טובים רק צריך לטרוח לחפש-50 ש"ח לילה.לאכול אוכל תאיילנדי במסעדות רחוב שלהם גם יוזיל מאוד עלויות ואפילו יגרום להרבה תאילנדיות להתחבב עליך-ועוזר להתחבר.תחפש בחורות שלא שותות אלכוהול-יש כאלה בתאילנד זה יחסוך לשניכם.השכרת אופנוע חוסכת בתחבורה או פשוט לא לפחד ללכת ברגל או בתחבורה ציבורית ומוניות שירות.אל תעשה אטרקציות בטח לא בהתחלה-לפחות עד שתראה שאתה ממוקם טוב עם בחורה לינה ואוכל-רק אחרי תבזבז לכיוון שלא אטרקציות.עם תוכל להתארגן על כסף זה רק יועיל לך-כל 100 ש"ח שאתה מבזבז פה בארץ יחסרו לך שתאילנד-תחשוב על זה ותעבור למוד של קמצן בן זונה לפחות עד הטיסה:)תהנה!
חברה תאילנדית
10מניסיון חלק מהבנות שתבלה איתן בתאילנד בכלל לא יבקשו ממך או ידברו על תשלום, זה מעין חוזה מוסכם שלא צריך לדבר עליו שברור מאליו שתייר זר צריך לשלם
ואני רוצה לראות את הפרצוף של הבחורה בבוקר כשתגיד לה שחשבת שזה היה מאהבה
ואני רוצה לראות את הפרצוף של הבחורה בבוקר כשתגיד לה שחשבת שזה היה מאהבה