כ ניקיטה מבת ים וואוו - דף 2 - סקס אדיר

ניקיטה מבת ים וואוו

11
שלום לכולם החג היה מאוד משפחתי עבורי ולכן נמנעתי לצד זוגתי ומשפחתי להכנס פלורום סקס אדיר ולא הסתרתי את הטלפון. איש העכביש הסכים בהודעה פרטית על אף שלא שלחתי לו לשתף אותי. בין אם יצא שזרקתי אמרה שכל הזמן נרשמת כאן בגין תנו לי את הטלפון מבטיח דיווח ולרוב זה לא קורה בפועל.
אני משתמש חדש כאן וגם לא מזמן התחלתי את העניין עם ביקור אצל זונות כי עד עכשיו הייתי סטודנט תפרן ובזמן האחרון משכורתי מאפשרת לי לחגוג. על כל חגיגה פרסמתי דיווח ושיתפתי את כל מי שרצה בהודעה פרטית או במידע גלוי בנושא ההודעה שפרסמתי. עניתי לכל מי ששלח לי את ההודעה ואחזור כאן. קיבלתי את הטלפון מאיש העכביש לא מצאתי בעצמי. בכוונתי לבקר את העלמה בימים הקרובים ולפרסם דיווח משלי כאן בפוסט שפירסם איש העכביש ולאחר מכן וכפי שהודיע בעצמו איש העכביש אני רשאי למסור את הטלפון כראות עיני... אני גם דוגל בשיטת השיתוף לחלוטין. נראה לי שבגין איך שנמסר אליי המידע על הגברת המעשה הראוי יהיה לפגוש בה בעצמי לפני שאפרסם טלפון שלה שנמסר לי. מתנצל בפני מי שסה לא לרוחו.. רק בכוונה טובה מצדי בכל מקרה. חג שמח

ניקיטה מבת ים וואוו

12
היי חברים יקרים
אני מאוד מצטער אבל אבל אני לא כל היום נמצא בפורום או בכלל על המחשב. קיבלתי כבר איזה 20 הודעות .
אני רוב היום עובד כמו רובנו.
העברתי את המספר לאחד המגיבים כאן הוא הבטיח גם לדווח
פנו אליו תבקשו את המספר ותגלגלו אותו הלאה.
באמת שאין לי צורך לכתוב כאן סיפורים לא משעמם לי בחיים
זה בא מכיוון של לתרום לפורום. לא חשבתי שהפירסום ירד לפני שכתבתי את הפוסט חשבתי לשים קישור וזהו אבל ליפשתי אתמול את המודעה במשך שעתיים ולא מצאתי. שוב מתנצל אבל אין לי זמן לענות לכולם. אם יהיה לי מבטיח שאחזור
אין צורך בהודעות כועסות עמכם הסליחה וחג שמח.
נ.ב
את ההודעה הזאת אני כותב מהעבודה

ניקיטה מבת ים וואוו

13
איש העכביש היקר לידיעתך אבל אפשר בקלות להכנס לפורום דרך הפלאפון ולהגיב לאנשים כאן זה עדיין לא פותר
אותך מאחריות, שלחתי פרטי למי שהעברת לו את המס' והוא אמר שהוא לא רוצה לבגוד בך שהעברת לו, אז תחליטו
מה הולך כאן, כי אני לא ממש מבין, ואם תמשיך בצורה הזאת הפוסט הזה לא יתרומם לשום מקום והוא ידחק הצידה, מפני
שאין דגימות ודיווחים עליה, בינתיים היחיד שדיווח זה אתה, אז אם אתה עדיין רוצה שהאדמין יעריך את מה שאתה תורם
תשתף את החברים כאן, כי יכול להיות שמה שדיווחת בכלל לא נכון, ואין מי שיאשר את הדיווח שלך בכלל, חשוב על זה טוב
ידידי
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

ניקיטה מבת ים וואוו

14
קודם כל אחלה דיווח
אבל חברים זה לא קצת יקר 500 לחצי שעה ו 800 לשעה ניראה לי צריך קצת להכניס את הגברת לפרופוציה שאנחנו לא העשירון העליון והיא לא הזונה של המדינה. אני לא בא להגיד שמי שביכולתו לשלם ולהנות שלא יעשה זאת אבל לפחות לנסות לשחק עם הגברת שתבין שאם היית לוקחת 500 לשעה היו מגיעים יותר והיא היית מרוויחה יותר. דהיינו להתמקח על מחיר ולא בשיחה הראשונה להסכים למחירים כאלה.

ניקיטה מבת ים וואוו

17
ראיתי את האישור של איש העכביש שלחתי לכל מי ששלח לי אני מניח שכרגע כל מי שרוצה יכול להגיע אם אספיק היום גם אדווח אם לא מי שיספיק היום בבקשה שיעלה דיווח נוסף. מתנצל לכולם בנוגע לאי ההבנה הראשונית שלי בנוגע לרצונומשל איש העכביש היקר. אין טעם להציף אותו ניתן להיעזר כבר בכמה חברים כאן בפוסט כולל אותי. אווירה רעה היא אחד הדברים שיהרסו כאן הרבה בואו נפתח דף חדש אבל לא מחוץ לדף הזה חח

ניקיטה מבת ים וואוו

18
טוב כמה דברים אחד היא מסננת אותי ואת החברים שחילקתי להם את המספר שלה כולנו מתאמנים מדברים איתה יפה
ברגע שביקשתי מהשכן שלי אברם בן 85 לשלוח לה הודעה בווטסאפ ענתה אחרי שנייה את המחירון שלה
כנל לגבי מושיקו המטורף מקומה שלוש בן ה45 ענתה לו אחרי שנייה וחצי מסקנה?
או שהתמונות שלה משופצות ומזוייפות והיא מחפשת מישהו שלא זיין שבע שנים כדי שיגיע ולא יפסול אותה כשיראה שהיא שונה מהתמונות, כי היא מסננת אנשים שנראים טוב
או שהיא מחפשת מישהו מפוצץ בכסף מבוגר שיבוא אליה והיא תעשה עליו מילקינג ללא סוף
עד שסוף סוף מצאתי כוסית על אז היא חולה על כל הראש לא סתם כוסמין ואוהב רזות עברו לשוגר דדי פשוט בדיחה מה שהולך פה
ודיברנו איתה יפה פשוט ליקקנו לה תתחת בקומפלימנטים שלא תגידו שאני מדבר איתה מלוכלך
יש פה מישהו שמתאמן ויכול וקיבל ממנה מחירון? התמונות שהיא שולחת נראות יותר טוב מקים קרדישיאן

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”