כ יסמין בת ים - התרשמות בלבד - סקס אדיר

יסמין בת ים - התרשמות בלבד

4
טוב, אז ככה.
מסתבר, שהמודעה הזו:
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=20375
מובילה לאותה בחורה. אך תחת הכינוי ״סוניה״
אבל לפחות התמונות במודעה הזו הן באמת של הבחורה.
אין לי מושג אם כשהלכתי ליסמין באמת הגעתי ל״יסמין״ (שזו מי שדיווחתי עליה ושמה האמיתי הוא קסיושה) או שזה פשוט בחורה אחרת.

אבל בכל אופן.
הייתי קצת חרמן אחרי שהייתי קצת שיכור.
וכפי שאומר פתגם רוסי ידוע, ״אין כזה דבר בחורה לא יפה, יש רק כמות לא מספיקה של אלכהול״
אחרי שבדקתי כמה מודעות, שבאמת בשכה 12 בלילה ביום שישי הסיכוי לקבל מענה הוא מופחת,
הגעתי למודעה של סוניה, והבחורה באמת הייתה ניראית לי מוכרת, אבל לא ממש היה אכפת לי.
קיבלתי מענה מפקידה מאוד נחמדה (שהייתה נחמדה לאורך כל התהליך גם אחר כך) וקבענו לעוד חצי שעה בעיר הזונות.
הכתובת הייתה נשמעת לי מוכרת, וכשהגעתי למקום הייתה לי הרגשה חזקה של דה-ז׳ה-וו.
אבל כפי שכבר אמרתי, לא היה ממש אכפת לי במצבי שהייתי וגם לא שהיה יותר מדי אופציות.
עליתי לדירה המוכרת, ופגשתי בחורה שכבר פגשתי בעבר בהיותי צלול יותר.

זיהינו אחד את השני (התירוץ שהבאתי פעם שעברה היה מספיק טוב שלא ייווצר מצב לא נעים) ונכנסתי.
שוב, במצבי שהייתי כבר הייתי פחות בררן, וגם התאורה הייתה חשוכה.
לקחתי את המסלול הקצר (400) כי ברור לי שלא ביכולתי ללכת על הארוך אחרי כמות לא מבוטלת של אלכוהול.

הבחורה נחמדה.
נהיה לנו חיבור מהדקה הראשונה.
אינטליגנתית, ויודעת איך להתייחס לגבר.

מציצה טובה (אך לא מעמיקה מדי) וארוכה.
רימינג. לא רע בכלל.
חזה לא ממש קיים.
תחת סבבה דווקא להפתעתי.

מנסה לרצות ולספק.
סקס סבבה בשלל תנוחות.
היה לי קשה לגמור עם קונדום ולא היה לי כוח להתעלל בה יותר מדי אז עברנו לעבודה ידנית שלה מ-צ-ו-י-נ-ת עם רימינג.
גמרתי היטב.

דיברנו קצת על פוטין. הסברתי לבחורה את המצב הגאופוליטי בכמה משפטים (היא בעצמה מסנקט פטרבורג)

סהכ הייתה חוויה מספקת, קיבלתי את מה שרציתי באותו רגע.
שוב, תחת השפעת אלכוהול ומחוסר בחירה אתה נותן הזדמנות לדברים שלא היית נותן בנסיבות אחרת, ולפעמים זה יוצא בסדר.

בקיצור, אפשר ללכת אליה אם לא מוצאים משהו יותר טוב. נפילה היא לא אם לא להתמקד יותר מדי בכך שלא ניראית בת 20 בפנים.
הגוף שלה בסדר לזיון.

תהנו.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”