כ חרמנית מקרית ים - סקס אדיר

חרמנית מקרית ים

1

שלום לכולם

בחורה נחמדה מקרית ים מפרסמת את עצמה בצ'ט "טוטאל צ'אט" תחת הכינוי חרמנית מהקריות.
מחיר 150 או 250 בהתאם למה שמבקשים. היא מפנה לרחוב גלעד בקרית ים ומבקשת להתקשר לפני ההגעה.
הגעתי למקום ועליתי לקומה האחרונה. פתחה את הדלת בחורה צעירה בת 20-25 לערך כשהיא עטופה במגבת לבנה
ויחד איתה נמצאת פקידה שיושבת על המחשב ו"מנהלת" את העניינים.
כוס מים קרים ושיחה קצרה עם שניהם ונכנסנו אני והבחורה לחדר. הורדנו בגדים (היא נשארה עם תחתון) וראיתי בחורה נאה:

פנים - עדינות קצת גדולות.
שחומה.
חזה גדול - נעים למגע וטבעי.
מבנה גוף מלא - אפילו מעט שמן.
טוסיק רחב.

התחילה במציצה נהדרת וטובה מאוד ללא גומי ובהמשך ביקשתי לרדת לה אך נתקלתי בסירוב של "אני במחזור".
זו הסיבה שהיא נשארה עם תחתון... בכל מקרה מרשה ללטף אותה ולגעת. לא הייתה נשיקה או מגע כלשהו ביני לבינה מלבד המציצה.
בשלב כלשהו הזיזה מעט את התחתון ונחשף החוט של הטמפון ונגלה בפניי כוס חלק מגולח וטעים (באסה המחזור הזה).
ממשיכה במציצה וליקוקי ביצים מחייכת מידי פעם ויודעת לעשות את זה בצורה הטובה ביותר.
בסיום קמה מהר הביאה לי מגבונים ואף ניקתה אותי וזהו...

מחיר - 200 ש"ח.
תמורה למחיר - סביר מינוס Ermm.
זמן - 45 דקות פלוס מינוס ללא לחץ.
ניקיון - נקיה והגיינית דירה קצת מבולגנת. היא מעשנת ושותה אלכוהול.
פרטיות ודיסקרטיות - אין. נכנסים לבניין יש שכנים בחוץ יושבים והפקידה שלה נמצאת בסלון ועושה "בדיקה" שאני בסדר.

לסיכום, תמורה סבירה למחיר, מציצה נהדרת ובחורה טובה. אהבתי מאוד ואני כן אחזור שוב כי לא השלמתי את הליקוק שאני כל כך אוהב וסקס שלא היה בגלל המחזור שלה.

אבי 69 Avi

להעניק אוראלי לאשה - זה אצלי בנשמה

חרמנית מקרית ים

4
לקרנף שהתעצל להיכנס ללינק של החבר הקודם:
מכוערת ברמות פחד , עם בטן עגולה גדולה , ושיא החוצפה שלידה יושבת מישהי על המחשב ומקלידה שם בשיא ההתלהבות , אמרתי לה "תודה אבל לא תודה" הסתובבתי וברחתי משם כל עוד נפשי בי
אני לא אמסור טלפון שלה , רק תזכרו שזו רמאות
וגועל נפש

עדיין רוצה למצוא אותה?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”