כ ירידה בהיצע עלייה במחירים - דף 2 - סקס אדיר

ירידה בהיצע עלייה במחירים

14
כפי שרשמתי ירידה גם ביחס .

מתקשר לרוסלנה מתל אביב

עונה פקידה בהתחלה נחמדה , שואל לכתובת , לא הבנתי מה היא אומרת שואל שוב מנתקת את הטלפון .
מתקשר שוב ואומר לה לא שמעתי מה הכתובת ולמה ניתקת אומרת לי "נו לך תזדיין" .
אני משאר שהחבר החפוז המכני יוכל לשפוך אור מי זאת הפקידה המקללת ...

15
אני כבר הרבה זמן קורא בפורוםולפעמים גם מדווח, ואני חייב להודות לפורום הזה שעזר לי לא מעט לא ליפול מפני זונות גרועות.
אבל באמת כמו הכותרת של הפורום בשנים האחרונות, ובמיוחד עכשיו היצע הבחורות שמגיע אלינו הוא מעט
בנוסף לזאת הבחורות שמגיעות גם כן וגם שמפרסמות באתר הלבן הם לרוב מכוערות/ קרות ואני כל הזמן קורא על הבחורות לפני שאני רוצה ללכת, ואני שם לב שאו שמגיעה בחורה מכוערת כמו בבן יהודה 20 (וראיתי ואתה בפנים והיא נראת כאילו כל השפיך שהיא בלע כיער לה את הפרצוף, בקיצור כמו מצורעת)
דוגמה לבחורה קרה, זה פשוט כמעט כל זונה כרגע בשוק

בכנות בזמן האחרון אני חושב, שלנו בתור לקוחות שמחפשים את הסיפוק הטוב הזה שבכיף היה מחזיר אותי להתמכרות לעוד שבוע עם חשק בעיניים ובחיים לזונות איכותית צעירות קוסיות, ואז באמת הייתי מוכן לשלם 500 ש״ח כי זה אכן שווה את זה

שהייתי בחול אם זה קייב, שזיינתי מלא קוסיות ובכלום כסף, או במדריד שמצאתי בחורה ספרדיה (ממדריד עצמה בוודאות) צעירה קוסית שהיה לי ערב פשוט לוהט איתה
חזרתי לעבודה שלי עם מלא מרץ ואנרגיה פתאום

לצערי בגלל שאנחנו מדינה מטומטת, זה משפיע גם על הענף הזה
בזמן האחרון אני הולך לזונה פעם בחודש, משלם עבור גמירה אחת, רק על מנת לספק את צרכי (לצערי אין לי אישה, ואני רווק כבר הרבה זמן)
אני חושב שאנחנו בתור לקוחות צריכים כרגע להירגע יותר מבחינת הבחורות בשוק, ולא ללכת סתם
ואם הולכים, אז לשלם על פעם אחת רק כדי לספק את הצרכים

כי כמו שאמרתי קודם
התגובות בפורום על הזונות, די חוזרים על עצמם, ואם אנחנו בתור לקוחות, לא נירגע אם הצריכה המיותרת (נפילות)
אנחנו רק מעודדים את השוק הנופל הזה

אני לא אומר לשבות, ולהפסיק ללכת לגמרי, כי זה צורך טבעי שלנו כמו לאכול ולשתות, אני רק אומר לצמצם ככל הניתן
ולחשוב כמה כסף בחודש אני מוציא על זונות

אני לדוגמה בחודש מרץ הלכתי להלן (300)+ אניה בת ים (500) ולצערי גם לנפילה אחת באשקלון (300), ואני יצמצם עוד כי פשוט נמאס לי מכל החרא הזה

בהצלחה לכולכם

16
נהיה פשוט גועל נפש. הבחורות זורקות סכומים כאילו כל מספר זוכה. אל תתפתו ואל תחשבו שהבחורות האלה סופרות אתכן, יצא לי ממרום שנותיי לעבוד דבר או שניהם בתחום הנערות העובדות ובצעירותי אף נכנסתי לחובות בגלל הזונות הללו. לא שווה את זה.

יצא לי גם להכיר את הבנות מהצד השני שלהן, לא כזונות אלה כבחורות "רגילות" שמספרות על העבודה שלהן... ותדעו שהן ממש אבל ממש לא סופרות אתכן. יש להן כמה חוקים, כמו גבר שהולך לזונה הוא לא גבר, הוא גבר מסוג אחר לא משהו טוב. בשבילן זה עבודה וזהו. באות עושות משמרת והולכות הביתה. כאילו עובדות במקדולנדס. בחורה עובדת לא תלך עם גבר שהכירה בעבודה. גם אם כן אז לזמן קצר, כי תמיד ישב לה בראש שזה גבר מקולקל שהולך לזונות. הסקס שהן עושות בעבודה זה לא הסקס שהן עושות בבית. הרבה מהן מספרות שהן פשוט בעולם אחר או פשוט עוצמות עיניים וכבר לא אכפת להן מי בא.
כל הכסף שהן עושות רק בודדות מאלפים מצליחות לשמור משהו בכיס. לכו לכיכר המדינה, אלה שקונות שם זה זונות. כבר ראיתי נעליים ב 8000 שח ושמלה ב 15000 שח שהן קנו שם. הן שורפות את הכסף כדי לשכוח מאיפה הוא בא.
בתכלס רובן מסכנות, שעברו חיי גהינום בצעירותן ולא ממש מאמינות או אכפת להן ממישהו באמת, חוץ מעצמן, כי זה בעצם מה שהוביל אותן מלכתחילה למקצוע הזה, חוסר האונים וזה שאין להם בעצם אף אחד באמת. לעולם אל תסמכו על זונה, כבר אמרו חכמים...

אחרי כל זה, אל תהיו כאלה רחמנים ומתחשבים, לא צריך לנהוג באלימות חס וחלילה, אבל לא להיענות לכל הגחמות שלהן, כי בתכלס הן באות לנצל אותנו ורואות בנו אנשים ירודים (לך תבין ראש של זונה), אז אין להן בעיה גם לדפוק אתכם בלי רחמים. תאמינו לי הן יחזרו על 4 ואם לא הן אז אחרות.

17
ממי לא מדוייק. זונה שאתה חוזר אלייה ויש כימיה. ורואה שיש לך יכולת כלכלית ללכת לכל בחורה שאתה רוצה וחוזר אלייה היא מעריצה אותך
מה שנכון כולן שורפות הכסף ולא נשאר להן כלום.
אניי כעיקרון לא עובר את ה 500 שח לשעה ואכן לאחרונה הרוב רוצות
הרבה מעבר .

19
אחי אתה חי בסרט. הכל משחק, לא מעריצה ולא נעליים. היא שמחה, כי היא רואה מקור פרנסה קל ובטוח. השמחה היא כלכלית נטו. גם אתה היית שמח אם היו זורקים לך 500 שח פעם בשבוע. לא? גם אם יש ניצוץ של רגש תהיה בטוח שידאגו לכבות אותו.

20

[QUOTE=חרמן123]ממי צודק בהרבה ממה שרשם...אבל לא כולן ככה[/QUOTE]

אחי הכרתי כל כך הרבה בנות מהתחום, לאו דווקא בתשלום. תמיד יש איזה סרט איתן, עובדות לא עובדות, רוצות לצאת חוזרות. מנסות להתנהג כמו בחורה רגילה, אבל לא ממש יודעות איך עושים את זה, אבל תמיד תמיד, האופי של הזונה לא ישתנה. שמע זה צריבה לכל החיים התחום הזה.

אל תחשוב שאתה חכם ותשנה את כללי המשחק ו"לא כולן ככה". אם אתה יודע שזה משחק, תשחק אבל בזהירות. אם אתה לא מצליח להסביר לעצמך שזה משחק, קח צעד אחורה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”