כ ירידה בהיצע עלייה במחירים - דף 3 - סקס אדיר

ירידה בהיצע עלייה במחירים

21
ממי, אתה מדקלם פה את המנטרות שהן עצמן מדקלמות. בכל מקצוע, העובדים יספרו לך שטויות שמתאים להם. תדבר למשל עם נהג מונית מצוי והוא יספר לך איך שדופקים אותם משטרת התנועה ושמחפשים אותם סתם. אחר כך תראה באיזה תוקפנות הם נוהגים בכביש ואתה מבין שהם לא מספרים את כל הסיפור.
גם זונות מספרות סיפורים בסגנון דומה.
"זה רק עבודה"- נכון. אבל יש להן אורגזנות בעבודה.
"לא סופרות את הלקוחות/גבר מקולקל"- נכון. אבל גם יש המון מקרים שהן מתחתנות עם הלקוח או נכנסות למערכת יחסים איתו. אני אישית התידדתי עם לא מעט זונות שאני עדיין שומר איתן על קשר בחיים האמיתיים.
"מסכנות שהתעללו בהן"- תעמולה פמיניסטית.

יש פה הרבה חברים עם נסיון מכובד מאוד בתחום. לא פחות ממך. חלק מאיתנו מכירים היטב את הענף. אנחנו לא תמימים ולא צריך לנסות להציג אותנו ככאלה.
תמים הוא זה שמאמין לכל סיפור שזונה מספרת לו.

22
צודק הזיין הלבן.
אני הכרתי כמה שהגיעו לכמה חודשים, עבדו בליווי, וחזרו לבית עם הרבה כסף ששימש אותן ללימודים או קניית בית. חלקן שמרו איתי על קשר. זה מאפיין את הבנות שבאות כתיירות, לתקופה של שבועיים עד שלושה חודשים.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

24
[QUOTE=Jerassi]עודדתם את זה מה לעשות,
זה למה פרשתי.
מ250 שהיה בנורמל עברנו ל400 ועכשיו הנורמל זה 500 שקל על זונה רוסיה מסריחה.

[/QUOTE] תגיד תודה לחברים שלך "ידידי הזונות" שאוכלים את הסיפורים על בתים ולימודים. חלאס איזה לימודים ואיזה נעליים, הן כל כמה חודשים נוסעות למדינה אחרת להרוויח כסף. אף זונה לא מספרת את הדברים האלה, כנראה שאתה ידיד ממש טוב שלהן, זין לבן,... לא גאווה גדולה דרך אגב.

התמימות שלך,כן זין לבן, היא לא בדיוק תמימות ומזכירה לי את "התמימות" של המשפחות שלהן, הבת/אשה/אמא נוסעת לשלושה חודשים וחוזרת עם כסף שגבר שם לא מרוויח ב 5 שנים, אבל הן מספרות שהן עובדות באיזה שקר כלשהוא...
צא צא מהבועה. אתה משקר רק לעצמך.

26
לא כועס על אף אחד. ממש לא. פשוט אנשים מפטמים את הזונות שכל מה שמעניין אותם זה כסף. הלו תתעוררו זה ביזנס. בביזנס הכל כשר, אני חשבתי שיש פה אחוות אחים להטיב עם האנשים פה ולהוריד מחירים, אבל אני רואה שיש פה אנשים שהם בצד של הזונות ומטרילים כדי להעשיר את הזונות. הלו תתעוררו. זונות. אלה זונות ולא יעזור גם אלוהים.

28
[QUOTE=ממי]מר זין לבן. יש זונות שמתחתנות עם לקוחות, אתה אומר?!. בוא יש פה דיווח בהערכה צנועה על 1,000 זונות. תן לי אחת שהתחתנה עם לקוח. [/QUOTE]

אחת יש צחוק
כל הותיקים מכירים, הלא היא טלי האגדית מחיפה, שהתחתנה עם חבר יקר מהאתר לפני כמה שנים טובות.
אבל זו רק אחת שאנחנו מכירים.
אני מניח שאחרים מכירים יותר.

30
[QUOTE=ממי]
ויש גם את שולה שהתחתנה עם דוד מעפולה...
איפה הדיווח עליה? לזרוק איזה שם כל אחד יכול... ואני לא מדבר על זה שאתה מזכיר פה אחת מלפני כמה שנים טובות, שכל יום מדווחים פה בערך על 10 זונות שונות...
[/QUOTE]

לא הבנתי מה אתה רוצה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”