כ ירידה בהיצע עלייה במחירים - דף 4 - סקס אדיר

ירידה בהיצע עלייה במחירים

31
[QUOTE=verble]
[QUOTE=ממי]
ויש גם את שולה שהתחתנה עם דוד מעפולה...
איפה הדיווח עליה? לזרוק איזה שם כל אחד יכול... ואני לא מדבר על זה שאתה מזכיר פה אחת מלפני כמה שנים טובות, שכל יום מדווחים פה בערך על 10 זונות שונות...
[/QUOTE]

לא הבנתי מה אתה רוצה...
[/QUOTE]
מה זאת אומרת מה הוא רוצה?
[QUOTE=ממי]
יצא לי ממרום שנותיי לעבוד דבר או שניהם בתחום הנערות העובדות ובצעירותי אף נכנסתי לחובות בגלל הזונות הללו. לא שווה את זה.
[/QUOTE]
סוף סוף יש כאן בפורום סקס הזה מישהו עם נסיון כמו של ממי שהיה עם זונה או שתיים...
ורוצה להעניק לנו מנסיונו הרב ואתה שואל אותו מה הוא רוצה? מבולבל
יש רק אמת אבסולוטית אחת והיא של ממי,
ממי יודע הכל,
ממי מבין הכל,
על ממי אי אפשר לעבוד,
ממי חד כתער,
הקשיבו לממי - יש לו נסיון מוחא כפייה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

32
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=verble]
[QUOTE=ממי]
איפה הדיווח עליה? לזרוק איזה שם כל אחד יכול... ואני לא מדבר על זה שאתה מזכיר פה אחת מלפני כמה שנים טובות, שכל יום מדווחים פה בערך על 10 זונות שונות...
[/QUOTE]

לא הבנתי מה אתה רוצה...
[/QUOTE]
[QUOTE=ממי]
יצא לי ממרום שנותיי לעבוד דבר או שניהם בתחום הנערות העובדות ובצעירותי אף נכנסתי לחובות בגלל הזונות הללו. לא שווה את זה.
[/QUOTE]
סוף סוף יש כאן בפורום סקס הזה מישהו עם נסיון כמו של ממי שהיה עם זונה או שניים...
ממי יודע הכל,
ממי מבין הכל,
על ממי אי אפשר לעבוד,
ממי חד כתער,
[/QUOTE]

עכשיו הבנתי! מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

33
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=verble]
[QUOTE=ממי]
[/QUOTE]

לא הבנתי מה אתה רוצה...
[/QUOTE]
[QUOTE=ממי]
[/QUOTE]
סוף סוף יש כאן בפורום סקס הזה מישהו עם נסיון כמו של ממי שהיה עם זונה או שניים...
ממי יודע הכל,
ממי מבין הכל,
על ממי אי אפשר לעבוד,
ממי חד כתער,
[/QUOTE]

36
[QUOTE=Manich_man] כפי שרשמתי ירידה גם ביחס .
מתקשר לרוסלנה מתל אביב 
עונה פקידה בהתחלה נחמדה , שואל לכתובת , לא הבנתי מה היא אומרת שואל שוב מנתקת את הטלפון .
מתקשר שוב ואומר לה לא שמעתי מה הכתובת ולמה ניתקת אומרת לי "נו לך תזדיין" .
אני משאר שהחבר החפוז המכני יוכל לשפוך אור מי זאת הפקידה המקללת ...
[/QUOTE]
לא זמינה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

38
גומר ונוחר,

המטרה אף פעם לא היתה חתונה.

אבל בניגוד לטענת הפמיניסטיות הגברים הם בני אדם ולא טורפים חסרי לב. הרבה פעמים הם הולכים לזונה מתוך חוסר במין, במגע, באינטימיות ובאהבה. לפעמים הם פוגשים מישהי שעושה להם טוב על הלב גם אם היא עוסקת בזנות. לפעמים הם אפילו מתאהבים בה.

ובניגוד לטענת הפמיניסטיות גם הזונות הן בני אדם ולא יצורים מדוכאים וחסרי חיים. יש להן רגשות והן לפעמים פוגשות גבר שנעים להן להיות איתו גם אם הוא סובל מחוסר ביחסי מין ונאלץ למלא את החוסר עם זונה. לפעמים הן אפילו מתאהבות בו.

אז אפשר להבין שיכולים להיות מקרים שבהם מפגשים כאלה יהפכו למערכות יחסים ולפעמים אפילו יגיעו לחתונה.

39
מר "ממי", אין חשק או זמן פנוי להתעסק עם ענייני האגו שלך.
אני אישית מכיר כמה וכמה זונות שהתחתנו עם לקוח שלהן או שנכנסו למערכת יחסים עם לקוח. זה כמובן לא ברירת המחדל, אבל זה גם לא יוצא דופן. ממש לא. חלקן גם חולמות "ללכוד" את הנסיך על הסוס הלבן שיפנק אותה בחיי מותרות ושלא תצטרך יותר לעבוד. חלקן רואות גם בבעל כסוג של משאב וחלקן מתאהבות.
אני למשל פגשתי זונה תיירת שהתאהבה בלקוח שלה באוקראינה וניהלה איתו מערכת יחסים וגם עשתה ילד איתו.
רק לפני כמה חודשים פגשתי תיירת שהתאהבה בלקוח והפסיקה לעבוד בגלל הקושי האמוציונלי של התאהבות במקביל לזיונים עם גברים אחרים.

מרחב האפשרויות הוא רחב מאוד. זונה היא לא מכונה שאפשר לקבוע לגביהן כללים נוקשים. מדובר בבני אדם ואתה מכליל באופן גורף איפה שצריך להבין שיש אין סוף אפשרויות.
אבל אתה מוזמן להמשיך להתרברב פה כאילו שרק אתה הכרת זונות באופן אישי וכאילו שרק אתה מבין בנושא.

40
[QUOTE=Zayan Lavan2]
רק לפני כמה חודשים פגשתי תיירת שהתאהבה בלקוח והפסיקה לעבוד בגלל הקושי האמוציונלי של התאהבות במקביל לזיונים עם גברים אחרים.

[/QUOTE]

אמת , לדוגמא : למי שהכיר את "יוליה מנתניה המקועקעת מאבו שדיד" . יצא לי להיפגש איתה מספר פעמים , וסיפרה לי שהיא לא מסוגלת לעבוד וכאלו דברים מפאת העבודה שהיא התאהבה באיזה לקוח שגם הוא התאהב בה .
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”