כ לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב - דף 10 - סקס אדיר

לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב

91
[QUOTE=Black]הבחורה אמרה והציגה בפניי שמקבלת לפחות 100 !!! הודעות ביום . ברוסיה אמרה שלא קיבלה יותר מ - 3-4 הודעות וכאן הכל טירוף .[/QUOTE]

אז מי יוצא לוזר, המוסקבאים או התל-אביבים? ייתכן שבמוסקבה יש הרבה יותר היצע וייתכן שבמוסקבה לקוחות לא יכולים לשלם את מה שהיא דורשת.

בנוסף, כמות הבחורות בארץ שההתקשרות אליהן היא דרך ווטסאפ קטן בהרבה מאלו
שההתקשרות אליהן היא דרך טלפון (שזה כולל גם מכונים מרובי בחורות). ייתכן
שבמוסקבה התקשרות בווטסאפ יותר נפוצה.

[QUOTE]הביקוש כל כך גדול בארצנו שבחורות מרשות לעצמן יותר מדי ( מחירים , התנהגות לא נאותה ) .[/QUOTE]שליחת הודעות בווטסאפ וגם התקשרות בטלפון אינן בדיוק "ביקוש", כי יש הרבה יותר שמבררים פרטים מאשר כאלו שבאמת מגיעים, נכנסים ומשלמים. כלומר זה ביקוש, אבל ביקוש לפרטים, לא ביקוש לשירות.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

92
הבנות פה עמוסות בטירוף,גילוי נאות מרוב העומס שלהן הייתי צריך לקבוע עם הפקידה של מלני שבוע וחצי מראש...וגם אז לא נפגשנו חח אבל זה בגלל אילוצים שלי ברגע האחרון...אבל תבינו רק עד כמה היא הייתה עמוסה בתקופה שאני רציתי לבקר לפחות

93
מלני זו "בת" לא "בנות". באותו זמן שאתה ממתין עם עוד אלף לקוחות בתור למלני אינך יודע כמה בנות ממתינות שיבוא אפילו לקוח אחד באותו יום כי גם אתה לא ניסית אותן.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

95
[QUOTE=יון]לכל החברים שהורידו אותה ובנות אחרות ל500 ואף 400, מה אתם רושמים/אומרים להן שהן מסכימות?[/QUOTE]עברתי על הדיווחים. היחיד שדיווח ששילם בפועל 500 היה הבנקאי. היה אחד שבלבל בינה לבין מישהי אחרת שדרשה 500 וכבר איננה. היו כמה ששילמו עבור תוספות שאיתן המחיר כבר היה 600 ומעלה בלי שהם יודעים אם היתה אפשרות ל-500 ללא התוספות. והיה אחד שלא היה אצלה והמציא בדיה כאילו אפשר ב- 400 לשעה.

מה שכן, אפשר ב-400 חצי שעה פעם אחת וזה בדוק - לא בדיה.

96
חברים מאוד קשה לתפוס אותה בגלל הרמת שירות המאוד גבוהה שלה, אתה לא מרגיש שום תחושה של תקתוק גם לאחר שהיית אצלה כבר 3 פעמים ואני הייתי תמיד יצאתי מסופק וכל פעם זה היה יותר טוב מפעם קודמת, פשוט שווה כל שקל, בחורה שאתה יכול לזיין אותה בכל חור שרק תבחר ומקבלת אותו באהבה רבה אולי זאת הסיבה לכל ה100 הודעות שהיא מקבלת
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

97
[QUOTE=יון] לכל החברים שהורידו אותה ובנות אחרות ל500 ואף 400, מה אתם רושמים/אומרים להן שהן מסכימות?[/QUOTE]
משלמים לה 500. לא 600, 500. ואצלה זה כולל הכל מלבד אנאלי. לא משלמים אצלה על תוספות.
מה אומרים? 500 לשעה מלאה. זה מה שאומרים.
ואחת כזאת אכן שווה 400 לשעה (היא מכוערת עם גוף גדול ולא יפה), אבל הכפנו פראיירים עד כדי כך שאף אחד לא מעלה על דעתו לשלם כך.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

98
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=יון] לכל החברים שהורידו אותה ובנות אחרות ל500 ואף 400, מה אתם רושמים/אומרים להן שהן מסכימות?[/QUOTE]

משלמים לה 500. לא 600, 500. ואצלה זה כולל הכל מלבד אנאלי. לא משלמים אצלה על תוספות.

מה אומרים? 500 לשעה מלאה. זה מה שאומרים.

ואחת כזאת אכן שווה 400 לשעה (היא מכוערת עם גוף גדול ולא יפה), אבל הכפנו פראיירים עד כדי כך שאף אחד לא מעלה על דעתו לשלם כך. [/QUOTE]
חפוזי אם היית אצלה אז אתה כבר צריך לדעת שהאנאלי הוא לא בתוספת תשלום אלא כלול במחיר, ולפעמים עדיף גוף גדול
ולא יפה ועם רמת שירות גבוהה מאוד והנאה צרופה על פני כוסית יפה עם שירות ב500 ש"ח שאתה משלם ושירות חרא
ועוד דבר שאני כיום עדיין לא מצאתי בחורה שלוקחת 500 ש"ח ונותנת שירות כמו שלה, אז אני מעדיף לשלם עוד 100 ש"ח
אבל אני לפחות יודע מה אני מקבל, אם יש לך הצעה בשבילי אני ממש אשמח שתעביר לי בפרטי
אהוב כל אדם באשר הוא

99
חפש ותמצא. ולא הייתי אצלה. עניתי לה שאני מוכן 400 לשעה, היא אמרה ש-500 מחיר אחרון כולל הכל.
כמו שאמרתי, הפכנו פראיירים: ב-500 לא אמורה להיות הדילמה שירות/מראה, אלא גם וגם. עד לפני שבוע וחצי למשל היתה את מלני, כוסית עם שירות לא פחות טוב. אבל כבר אז היה מי שבכל זאת הלך לזאת מהשרשור הזה. גם עכשיו אתה יכול לחסוך לעצמך את הדילמה הזאת אם רק תחפש מספיק טוב.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

100
[QUOTE=החפוז המכני]חפש ותמצא. ולא הייתי אצלה. עניתי לה שאני מוכן 400 לשעה, היא אמרה ש-500 מחיר אחרון כולל הכל.

כמו שאמרתי, הפכנו פראיירים: ב-500 לא אמורה להיות הדילמה שירות/מראה, אלא גם וגם. עד לפני שבוע וחצי למשל היתה את מלני, כוסית עם שירות לא פחות טוב. אבל כבר אז היה מי שבכל זאת הלך לזאת מהשרשור הזה. גם עכשיו אתה יכול לחסוך לעצמך את הדילמה הזאת אם רק תחפש מספיק טוב.[/QUOTE]
או קי חפוזי אלמד ואחכים מהטובים ביותר
אהוב כל אדם באשר הוא

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”