כ אדון ושפחה להערב, טוטאל צאט - דף 2 - סקס אדיר

אדון ושפחה להערב, טוטאל צאט

11
תשים לב שבדרך כלל, גם לא מוכרים קונדמים בסופרמארקטים בישראל, בניגוד לאירופה.

מכל מקום עדיין, בנות ישראל גם החילוניות מקום אחרון בעולם המערבי במחלות מין, לא בגלל מודעות גדולה או שהן עמידות יותר. הן פשוט מאוד שמרניות ועושות סקס עם מעט בני זוג.

[QUOTE=חמש תלתן]דביר,
כל הכבוד על זה שאתה מקפיד על סקס בטוח ועל הבטחון העצמי שלך להגיד שאף פעם בחיים לא עשית סקס לא מוגן.
חבל שבטלויזיה של המדינה הדתית שלנו לא מרשים להראות פרסומות לקונדומים (כאילו שאם לא ידברו על זה אז אף אחד לא יעשה סקס אף פעם) אחרת היית יכול לעשות אחלה קמפיין כמו שעשית לבנק מזרחי.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

14
חברים יקרים לכל מי שבקש את הטלפון של הזוג, אני מוחק את הטלפונים, אנסה להשיג שוב את המספר במידה ואראה אותם בצאט. בכל מקרה תנסו גם הם בטוטאל צאט, בחדרים לובי ובפנטזיה, הכינוי שלהם הוא שפחה ואדון להערב. ומתי שהיא מארחת לבד הכינוי שלה זה, אושר נתמכת. נפגשים בחדרי אירוח במושב ישרש שליד רמלה.

15
היי לכולם. אני אושר מהזוג המדובר.
אז רציתי להבהיר כמה דברים בנוגע לאזהרה החמורה שהבחור המקסים פירסם.
דבר ראשון בת 30 לפי תז , נראית יותר? עד כה לא שמעתי תלונות.
דבר שני, אני בן אדם הגיוני... אם הגעת למקום ולא הייתי לטעמך מדוע לשלם ולהמשיך???
הבחור שהיה עסוק בטלפון בדרך כלל משתתף או צופה אבל מכיוון שהרגשת לא בנוח ביקשתי ממנו שלא להוריד עיניים מהמסך.
לא כפיתי עליך דבר! ובנוסף ניסיתי להזרים אותך בכל דרך אפשרית. אני לא עובדת על אף אחד! שולחת תמונות אמיתיתיות ולא נפגשת אם לא ראית אותן.
ולסיכום- אני לא איזה זקנה רודפת בצע שמובילה גברים תמימים בפח... להיפך אני מקבלת הרבה מחמאות על היותי אנושית, מתחשבת וסבלנית. לגבי המראה? עניין של טעם יקירי. ואם לדייק היום אני בלונדינית 61 קילו, נשית וסקסית!
אומנם פחות במפגשי שליטה, אבל במפגשים רגילים אחד על אחד ברוך השם תלונות לא היו.
ואתה דביר עצה שלי, להבא לך על מה שאוהב, והגעת ילא אהבת . פשוט תלך. שחלילה לא תסבול מאיזה מטורפת כמוני שתמצוץ לך ותגיד לך שאתה יכול לעשות בי כרצונך(:
שיהיה אחלה שבוע לכולם... לכו איפה שטוב לכם עם מי שטוב לכם??
זו אני! ומתה על זה

16
אזהרה חמורה? אמרתי שלא יודע האם זאת נפילה, ושהחברים כאן יחליטו מה שהם רוצים. אמרתי שהתמונות לא היו אמתיות? לא טענתי זאת. טענתי שלא היית נחמדה? לא אמרתי זאת. גם כתבתי שאני לא יודע האם זאת נפילה. כתבתי בפירוש שאת נותנת כל מה שמבטיחה. אמרתי שאת זקנה? 40 זה לא זקן, אמרתי שאת רודפת בצע? אמרתי שאת מטורפת? האם כתבתי שהתנהגת לא בסדר? את מאוד מתחשבת, את מאוד אנושית, את מאוד סבלנית, ואני מודה, את נותנת יחס של חברה. האם טענתי אחרת? אבל משום מה את ניראית לי יותר קרוב ל 40 מאשר 28. רשמתי שאת בחורה בעלת מראה רגיל, העלבתי חלילה? אז אני מתנצל. יותר מכך, לא ציינתי זאת ואציין כעת, אושר התעקשה שאקבל את מלוא השעה, אני התעקשתי ללכת לפני. אמרת בפירוש שלמת על שעה תישאר, מגיע לך את כל השעה. אני יצאתי ביוזמתי לפני הזמן. אושר את באמת באמת מקסימה, חמודה, אחלה בנאדם. מודה שלמראה פחות התחברתי, לא חלילה מכוערת, לפי דעתי האישית עברת את ה 35, וגם זה לא פשע חלילה.

17
[QUOTE=אושר290]היי לכולם. אני אושר מהזוג המדובר.
אז רציתי להבהיר כמה דברים בנוגע לאזהרה החמורה שהבחור המקסים פירסם.
דבר ראשון בת 30 לפי תז , נראית יותר? עד כה לא שמעתי תלונות.
דבר שני, אני בן אדם הגיוני... אם הגעת למקום ולא הייתי לטעמך מדוע לשלם ולהמשיך???
הבחור שהיה עסוק בטלפון בדרך כלל משתתף או צופה אבל מכיוון שהרגשת לא בנוח ביקשתי ממנו שלא להוריד עיניים מהמסך.
לא כפיתי עליך דבר! ובנוסף ניסיתי להזרים אותך בכל דרך אפשרית. אני לא עובדת על אף אחד! שולחת תמונות אמיתיתיות ולא נפגשת אם לא ראית אותן.
ולסיכום- אני לא איזה זקנה רודפת בצע שמובילה גברים תמימים בפח... להיפך אני מקבלת הרבה מחמאות על היותי אנושית, מתחשבת וסבלנית. לגבי המראה? עניין של טעם יקירי. ואם לדייק היום אני בלונדינית 61 קילו, נשית וסקסית!
אומנם פחות במפגשי שליטה, אבל במפגשים רגילים אחד על אחד ברוך השם תלונות לא היו.
ואתה דביר עצה שלי, להבא לך על מה שאוהב, והגעת ילא אהבת . פשוט תלך. שחלילה לא תסבול מאיזה מטורפת כמוני שתמצוץ לך ותגיד לך שאתה יכול לעשות בי כרצונך(:
שיהיה אחלה שבוע לכולם... לכו איפה שטוב לכם עם מי שטוב לכם??
[/QUOTE]
אושר תעני בפרטי בבקשה
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

20
ראשית.לפי הסקר האחרון שהזין שלי עשה 98% מכל הבחורות שביקרתי טענו לפני בואי שהן סקסיות נשיות שזה אומר שלאחר שהגעתי הן היו מלאות בעלות פנים סבירות. לכן לאחר שאמרת שאת סקסית נשית ידעתי שדביר אמר את האמת ואת סביר מאוד עברת את גיל ה35 אולי את בת 29 אבל מסתכלים על המראה ולא על הגיל.
שנית גם לי יש שפחות ואני לא מסתכל על המראה רק על הביצועים כי אני לא נוהג לזיין אותן, לכן לפי דביר שאמר שאת עושה הכל זה אומר שאת אכן מציאה אחרי הכל.
אז מסקנה אם אתם רוצים להתעלל במישהי היא באמת הכתובת אם אתם מחפשים גם סקס אז לכו לכלוב...
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”