שלום לכולם,
פעם ראשונה שאני מדווח עד כה קר קראתי את הדיווחים שלכם .
ולהלן הדיווח : היום הגעתי למקום ברחוב ארלוזרוב ללא תאום ( אין לי טלפון שלהם) פתחה לי את הדלת ערביה בשנות ה 20 המוקדמות שלה , ואנשים תקשיבו היא כמעט מושלמת!!! קטנטונת עם חזה עעעננק תוסיק קטן וכוס צצצצרררר בטרוף , היה מושלם בשביל 200 שח ובטוח שאחזור לסיבוב נוסף . כעת לאותיות הקטנות : מציצה -חשופה אבל החלק הכי חלש אצלה.
חזה ענק נופל ורך ומושלם , גוף קטנטן רזה , זיון עם למרות שאמרה שבתוספת אפשר ללא ( אני לא בקטע) סך הכל תמורה טובה לכסף
ארלוזרוב
6אחר צהריים טובים אז ש.ג מסר לי איך ליצור קשר.
מבחינת דיסקרטיות המקום עצמו דיסקרטי מבחינת מה שהולך בפנים לא כל כך.
אני אסביר. הכניסה דיסקרטית בניין מגורים לכל דבר אלא אם כן אנשים יודעחם מה הולך שם זה אומר שהם היו שם.
בדירה היו 2 גברים ומדאם לקוחות נכנסים ויוצאים ללא שום הפרדנ כולם יושבים בסלון אוירה של בית זונות מפעם כזה.
המדאם אומרת שיש 4 בחורות אני ראיתי רק שתיים אחת רוסיה מבוגרת מלאה קצת וגבוהה השניה עקבייה צעירה רזה עם חזה גדול אבל נפול נראה אחרי הנקה יש לה נקודת חן מעל השפה ככה ניתן לזהות. לפי דעתי כוסית וצעירה בשל כך שכל הנושא ואיך שהכל התנהל היה לי מוזר ופעם ראשונה כזאת אז האמת שגמרתי די מהר מה שלא רגיל אצלי כל כך אבל אני בטוח שפעם הבאה שאבקר כבר אהיה יותר משוחרר.
זה לא אומר שלא נהניתי נהניתי מאוד הבחורה עצמה מאוד שקטה במיטה מחוץ לזה בסלון ראיתי שצחקה ושוחחה עם כמה לקוחות שכנראה ביקרו שם כמה פעמים.
הכוס שלה ממש צר כאילו היה לי ממש קשה להכניס אותו גם עם הקרם ויש מצב שגם בגלל זה גמרתי די מהר. לא למי שדואג לדיסקרטיות שלו בכלל. נובף לזה ואני חושב שמיותר לציין אך אולי נדרש כאן לכמה אנשים. במקום מבקרים לרוב מהמגזר הערבי לי זה ממש לא משנה אגב חי זה נותן הרגשה יותר נינוחה אבל ייתכן שלאחרים לא כל כך. העלות היא 200 שקל לפעם אחת. ואני מקווה שיהיו 2 הבנות האחרות כדי שאדוול גם עליהן.