כ מיכל משדות מיכה - סקס אדיר

מיכל משדות מיכה

1
שלום לכולם,
בואו נגיד שאני לא ממש אקטיבי בפורום, אבל מדי פעם נכנס וקורא את הפוסטים והתגובות שלכם.
רציתי לדווח על בחורה ביד 2, מפרסמת באיזור נס ציונה - רחובות, בשם "מאי".
"מאי", או יותר נכון מיכל, מתל אביב אבל עובדת במקום פרטי, בעצם צימר מאוד מושקע במושב (או מה שזה לא יהיה) שדות מיכה, ליד בית שמש.
להערכתי מיכל בסוף שנות השלושים שלה, עם ילדה אחת לפי מה שאמרה (יש מעט סימנים בבטן אחרי הלידה, אבל לא משהו רציני).
מבקשת 400 ש"ח עד 45 דקות, שזה לא זול לכל הדעות. בסופו של דבר סגרנו על 300 ש"ח לחצי שעה. כן אני יודע שבחישוב לשעה כביכול יצאתי פראייר אבל הייתי באיזור ומאסתי בכל הבררה שיש בתל אביב רבתי, לכן אמרתי שננסה, מה כבר יקרה.
מיכל נראית טוב, בחורה נאה, מעט מאוד בטן, אבל די רזה סה"כ, חזה קטן-בינוני, לדעתי היא מעשנת למרות שלא הרחתי משהו ממנה או במקום עצמו, וגם לא נשאר עליי ריח כשיצאתי.
מיכל עושה מסאז' על מיטת עיסוי די רגילה, מה שכן, זה היה אחד העיסויים היותר טובים שקיבלתי. השקיעה מאוד באיזור הרגליים, כולל כפות הרגליים. דבר שאני מאוד אוהב.
אחרי משהו כמו 20 דק' ביקשה להתהפך. התחילה בעיסוי לחבר ולילדים, כשכל הזמן היא סוג של מדליקה אותי עם קולות ומיני גניחות כאלו.
מעסה את החבר ותוך כדי מלקקת את הביצים קצת, קצת ליקוקים בכיפה, טיט פאק נחמד מאוד והופה גמרנו.
ניגוב, מקלחת, כוס מים או קפה, והביתה.
סה"כ 30 דק' נטו.
מניח שבמסלול הארוך אפשר להגיע לדברים יותר רציניים מאשר עיסוי והרפייה איכותיים. אבל את זה אתם תצטרכו לגלות לבד.
חשוב לציין שהיא מעסה עם קרם ולא עם שמן, ככה שאחרי העיסוי הרבה יותר נוח להתנגב/להתקלח ולהתלבש. בלי צורך לנגב את עצמך שעות או לשים כמויות של סבון.
כשמגיעים למקום היא פותחת שער חוצץ ששם אפשר להחנות את הרכב.
טלפון נגמר ב-6682.

תהנו.

מיכל משדות מיכה

6
כבר לפני 3 חודשים דיווחתי עליה כאן ...ראו הפוסט -
https://www.sexforum.co.il/forum_posts.asp?TID=61595&KW=&PID=448561#448561

אני לקחתי מסלול רגיל שכנראה הוא הארוך וקיבלתי אותו טיפול שתואר כאן רק יותר זמן .
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”