כ קטרינה - קטיה חזרה - דף 7 - סקס אדיר

קטרינה - קטיה חזרה

61
[QUOTE=Manich_man]לחבר חולה חזה עומד .
אני לא מבין מה העניין לנסות ולהוציא אותי כאחד שרושם עם שגיאות כתיב כה רבות , דבר שאינו נכון .
עובדה שלא באמת ציטטת את ההודעה שלי , אלא "רשמתה אותה"
.לאומת החבר "זנגיזן" שכן ציטטת את הודעתו כראוי .
לא יודע למה , אך זה נותן לי תחושה כיאילו אתה מחפש אותי .

ולשאלתך , לגביי הצוואר והפנים אני נמנע מסיבות כאלו ואחרות (לא חסרים כאלו שמראים לבנות את הפורום )לרשום דיווח מפורט לגביי הבחורה וכן זה קצת הפריע .
[/QUOTE]
לא אחי פשוט טעיתי במקום ציטוט לחצתי על תגובה זה הכל לכן זה יצא ככה אני מתנצל אם לא הבנת אותי כראוי
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

קטרינה - קטיה חזרה

63
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=Manich_man]לחבר חולה חזה עומד .
אני לא מבין מה העניין לנסות ולהוציא אותי כאחד שרושם עם שגיאות כתיב כה רבות , דבר שאינו נכון .
עובדה שלא באמת ציטטת את ההודעה שלי , אלא "רשמתה אותה"
.לאומת החבר "זנגיזן" שכן ציטטת את הודעתו כראוי .
לא יודע למה , אך זה נותן לי תחושה כיאילו אתה מחפש אותי .

ולשאלתך , לגביי הצוואר והפנים אני נמנע מסיבות כאלו ואחרות (לא חסרים כאלו שמראים לבנות את הפורום )לרשום דיווח מפורט לגביי הבחורה וכן זה קצת הפריע .
[/QUOTE]
לא אחי פשוט טעיתי במקום ציטוט לחצתי על תגובה זה הכל לכן זה יצא ככה אני מתנצל אם לא הבנת אותי כראוי
[/QUOTE]

הכל בסדר חבר , סך הכל אי הבנה ))

קטרינה - קטיה חזרה

65
גם אני ביקרתי אתמול את העלמה. תודה ל Manich_man על שיתוף המספר.
אכן מסכים שהיא באיזור ה-45, גוף שמור, חזה מאוד יפה, עסיסי ונעים למגע.
היא מתנשקת המון ועם לשון. אמנם באיכות של אלפקה, אבל עדיין יש לה הרבה רצון והיא מנסה.
מציצה חשופה סבירה, ליקוק ביצים מצויין ומושקע. חדירה עם קונדום, ולא ניסתה אפילו שיהיה בלי.
זיון נחמד , לא רע.

בסך הכל חוויה נחמדה וטובה, בטח ובטח במחיר הזה. לא עפתי באוויר, אבל פורקן טוב ובכיף.

קטרינה - קטיה חזרה

67
ביקרתי את קטרינה שלשום. תודה לyooz על מס׳ הטלפון. תיאום בלילה לפני, שולחת סמס על הבוקר כדי לוודא שאני מגיע (לנשואים שביניכם, תיזהרו) והופ אני אצלה בדירה הקטנה שלה בבת ים. קחו בחשבון שיש בעיית חניה.

נכנס, מקבלת אותי בנשיקה ומתחילה להתפשט. גוף שמור לבחורה בת 45 (גיל משוער) חזה טיפה נפול אבל נעים למגע. מתחילה במציצה עוברים ל 69 מריחה טוב, מלבישה גונדון ולעבודה. גמרתי בדוגי.
חסרונות: אסור להרעיש, כשהמיטה מרעישה עוצרת אותך ומבקשת להחליף צד מה שהוציא אותי מריכוז. מומלצת לפורקן מהיר לא יותר מזה.

בארץ עד ה 16 לחודש, מתכננת לחזור בעוד חודשיים.
250 לחצי שעה, 350 לשעה שלמה..
תיהנו.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”