כ יוליה-תענוג תל אביבי - דף 2 - סקס אדיר

יוליה-תענוג תל אביבי

11
[QUOTE=Altazuzu] סליחה מראש אם זה פוגע.
אבל יש כאן מקום מיוחד לפירסום בחורות 40+ .. למה מפרסמים כאן? זאת במת סקס מרכזית שאמורים לעניות דעתי להעלות דיווחים על בחורות צעירות מ40. אני לדוגמא סתם נכנס לפוסט כזה ועל ההתחלה יוצא ומתבעס כי אני רואה שהזונה מעל 40. ייתכן וזה נשמע מתנשא אבל אני לא משלם כסף בשביל לזיין אשה בגיל 40 ומעלה זה מבחינתי בזבוז של כסף. יש אנשים שלא... וישלמו כדי לזיין בחורות מבוגרות. מה שבטוח זה שזה לא לבמת סקס מרכזית אלא למקום שפתחו במיוחד בשבילו. 
[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

יוליה-תענוג תל אביבי

12
[QUOTE=Altazuzu]סליחה מראש אם זה פוגע.
אבל יש כאן מקום מיוחד לפירסום בחורות 40+ .. למה מפרסמים כאן? זאת במת סקס מרכזית שאמורים לעניות דעתי להעלות דיווחים על בחורות צעירות מ40. אני לדוגמא סתם נכנס לפוסט כזה ועל ההתחלה יוצא ומתבעס כי אני רואה שהזונה מעל 40. ייתכן וזה נשמע מתנשא אבל אני לא משלם כסף בשביל לזיין אשה בגיל 40 ומעלה זה מבחינתי בזבוז של כסף. יש אנשים שלא... וישלמו כדי לזיין בחורות מבוגרות. מה שבטוח זה שזה לא לבמת סקס מרכזית אלא למקום שפתחו במיוחד בשבילו.
[/QUOTE]

אתה יודע מה ..... אתה ממש צודק !!!!!
מדוע מודעות על נותנות שירות מעל גיל 40 מאושרות כאן ?
יש לך את המקום המתאים בפורום
כול טיפש מתגעגע לטיפש גדול יותר אותו הוא מעריץ.

יוליה-תענוג תל אביבי

14
מתנצל בפני גיבור אבל...
אתה באמת משלם 500 שקלים על בחורה שנמצאת בגלי חום ועם הפסקות לא שגרתיות במחזור כבר כשאותו הסכום לשעה אתה יכול לשלם לכוסית ב20 עד 30 ?
וייתכן שאני לא מבין כלום באמת אז לא להפגע מהשאלה

יוליה-תענוג תל אביבי

15
Altazuzu, כל אחד והשגעונות שלו. אחד אוהב בדסם , שני אוהב שדיים גדולים, שלישי רק בא לעיסויים. עוד הפעם-היו פה דיווחים מאוד חיוביים על בחורות גם מעל 50 ודווקא בבמה המרכזית(מישהי מבת ים שפרשה מהתחום לא מזמן, לדוגמא. מי שמנין יבין). אך לדעתי מדובר לא על זה. בתחילת הדיווח דווח על גילה המשוער 40. אחר כך קפץ ל40+. אחר כך ל"קרוב ל50, כרגע הנטיה היא 50+. מה עכשיו? 60+?? והכי מצחיק שאנשים שככל הנראה לא היו אצלה והמסתמכים על סמך תמונות שהם ראו ועל סמך האינטויציה שלהם טוענים על גילה. אני לא בא להגן עליה חס וחלילה. אבל הייתי אצלה, וראיתי אותה. וגם כתבתי בכנות שהיא לא פרגית צעירה. אז מה הטענות עליי? על מיקום הדיווח? הרי הסברתי את עצמי די ברור. היא לא בזיל וזול, היא לא מדרום תל אביב, לכן כתבתי עליה כאן. אם האדמין יחליט להעביר את הדיווח למקום אחר- זאת זכותו ואין לי טענות על זה.

יוליה-תענוג תל אביבי

16
גיבור סליחה אני בא ממקום של חוסר הבנה אמיתי. מקבל את דבריך ולאיש אין סיבה לבוא אליך בטענות ואתה צודק... מעבר לזה השקעת מזמנך וכספך ודיווחת אז באמת סליחה אם עשיתי משהו שפגע... בכל מקרה זכותך לפרסם היכ ץן שתבחר דיווחים ואתה צודק ב100% ( האמיתי בשונה מתמונות אמתיות 100%) שתפרידו של האדמין לאשר לפרסם ולמקם תגובות.

יוליה-תענוג תל אביבי

18
[QUOTE=גיבור] יש אפשרות לצריכת  החלבונים.
[/QUOTE]
זה שקר.
ג'וליה מקבלת בארלוזורוב תל אביב. אין חניה.
דירה נאה. ג'וליה פחות:
לא צריך להמתין שתתפשט כדי להבחין שהיא מבוגרת. הסנטר שלה בשלבי כפל.
מתנשקת
לא צורכת חלבונים
400 לשעה מלאה
גזר הדין: אם היא היתה צורכת, הייתי בדילמה כי היא מבוגרת. היא פתרה את הדילמה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”