כ תאילנד בחודש מאי? - דף 2 - סקס אדיר

תאילנד בחודש מאי?

11
Embarrassed אם לא הייתי כל כך חרמן, לא הייתי נכנס בכלל לתחום.

אגב יש דיווח שלי מ-2015 על קליגולה בברלין שם זיינתי 8 בחורות בכרטיס אחד ליום אחד, למחרת הייתי עם כאבים בכל הגוף. זה השיא שלי כנראה.

http://www.sexforum.co.il/forum_posts.asp?TID=36944

[QUOTE=החפוז המכני]לב זהב... אתה דובון אכפת לי או השפן של אנרג'ייזר?? [/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

תאילנד בחודש מאי?

12
[QUOTE=המנוסה]בהזדמנות אשטח את תהייתי מדוע בכלל גברים רוצים לישון עם זונה לילה שלם ??? מה זו מן שריטה כזו להתכרבל עם מישהי שאלפי גברים זיינו אותה רק בחודש האחרון ?
אך לכם הפתרונים
[/QUOTE]
קודם כל ישנו הטעם הברור של כמה פעמים. הרי זה תענוג אדיר להתעורר בבוקר עם השטרונגול זקור - ומיד להתחכך בישבן שאתה חופן ולזיין...
דבר נוסף הוא שחלקנו עושים את זה כדי לספק צרכים אינטימיים, אהבה. אז במקום הדבר האמיתי נאלצים להסתפק בחיקוי, והרי זה בדיוק התמצית של תאילנד.
וזה כמו שאני אשאל אותך מה יש לך לחפש אצל זונות אם אתה נשוי או עם חברה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

תאילנד בחודש מאי?

14
[QUOTE=המנוסה]עצור את הטעות בעודה בקנה.
חודש מאי בתאילנד הוא כמו אוגוסט כפול חמש אצלנו
אתה הולך להגיע לכבשן מעורב בסאונה תורכית והעיסוק היחיד שלך יהיה החלפת בגדים כל שעה בשל הזיעה
כל ילד כבר יודע-לתאילנד נוסעים בחודשים דצמבר ינואר וחצי פברואר וזהו
אם אתה יכול תדחה ואם לא אז תהיה מוכן לבלות רק במקומות ממוזגים
וכל השאר מה שנכתב על הבנות לוקה או בחוסר הבנה או בחוסר סתם
התאילנדיות לא פרייריות למדו את העסק כבר מזמן
לא מזדיינות יותר בחינם וגם לא תמורת ארוחה או דרינק
כמובן שאת הפצועות השבורות והמסוממות אפשר לזיין ב מאה שקל אבל האחרות לא יתנו את מחמדיהן בשביל פחות ממאתיים שקל לשורט טיים בשפתן כלומר עד שעתיים וסכום גדול בהרבה לכל הלילה
בהזדמנות אשטח את תהייתי מדוע בכלל גברים רוצים לישון עם זונה לילה שלם ??? מה זו מן שריטה כזו להתכרבל עם מישהי שאלפי גברים זיינו אותה רק בחודש האחרון ?
אך לכם הפתרונים ואם כבר אתה נוסע במאי - אז תהנה לך בכיף
[/QUOTE]
מה אתה מבלבל את המוח אני עכשיו חזרתי מתאילנד דפקתי מלא בחורות . פצצות מין לא רואות שום ישראלית ממטר .אז לחלק שילמתי ואחרי ששלמתי התאהבו בי והפסקתי לשלם . ולחלק לא שילמתי . ולאלה ששלמתי הבאתי 100 שקל לילה אחד אחרכך לא עזבו אותי בטח אתה מדבר על זקנים שעבר אליהם הקלח כן שום תאילנדית לא צריכה זקן היא רוצה תכסף שלו אני בן 25 נראה טוב כל התאילנדיות התחילו איתי ולא בקטע של כסף בפאטייה .
חוץ מזה באנגלס הייתי בפיליפין תפסתי שם פיליפינית פיצוץ לא נורמלי נקנקתי לה תצורה לא שלמתי אליה שקל . רק אוכל בג'וליבי ב6 שקל ארוחה נגמר הסיפור כל מה שאתם אומרים על המזרח בולשית הכל תלוי בך זקן מכוער חתיך צעיר זה מה שקובע .

תאילנד בחודש מאי?

16
לפותח השירשור, יצא לי להיות בתאילנד גם במאי וגם בתחילת / אמצע / סוף נובמבר.

לא שמתי לב לשוני מיוחד בחום, אבל ברור שיותר חם מינואר- מרץ.

ה"סכנה" היא שיהיו לך יותר ימים עם שמיים מעוננים ואולי אפילו גשם. לי בכל אופן בכל הטיולים בזמנים שהזכרתי היו מעט ימי גשם.

לגבי הבחורות- כאחד שהיה שם 6-7 פעמים, אין באמת בחורה שלא צריכה כסף לשלוח הביתה לכפר, ככה שבמוקדם או במאוחר הנושא יעלה, ואני מציע מראש לסגור את זה. לא היתה בחורה אחת שלקחתי שלא סוכם מולה מראש מה היא תקבל ולכמה זמן היא באה.

תאילנד בחודש מאי?

17
[QUOTE=NADAVX2X]
אתה הולך להגיע לכבשן מעורב בסאונה תורכית והעיסוק היחיד שלך יהיה החלפת בגדים כל שעה בשל הזיעה
כמובן שאת הפצועות השבורות והמסוממות אפשר לזיין ב מאה שקל אבל האחרות לא יתנו את מחמדיהן בשביל פחות ממאתיים שקל לשורט טיים בשפתן כלומר עד שעתיים וסכום גדול בהרבה לכל הלילה
בהזדמנות אשטח את תהייתי מדוע בכלל גברים רוצים לישון עם זונה לילה שלם ??? מה זו מן שריטה כזו להתכרבל עם מישהי שאלפי גברים זיינו אותה רק בחודש האחרון ?
[/QUOTE]
מה אתה מבלבל את המוח אני עכשיו חזרתי מתאילנד דפקתי מלא בחורות . פצצות מין לא רואות שום ישראלית ממטר .אז לחלק שילמתי ואחרי ששלמתי התאהבו בי והפסקתי לשלם . ולחלק לא שילמתי . ולאלה ששלמתי הבאתי 100 שקל לילה אחד אחרכך לא עזבו אותי בטח אתה מדבר על זקנים שעבר אליהם הקלח כן שום תאילנדית לא צריכה זקן היא רוצה תכסף שלו אני בן 25 נראה טוב כל התאילנדיות התחילו איתי ולא בקטע של כסף בפאטייה .
חוץ מזה באנגלס הייתי בפיליפין תפסתי שם פיליפינית פיצוץ לא נורמלי נקנקתי לה תצורה לא שלמתי אליה שקל . רק אוכל בג'וליבי ב6 שקל ארוחה נגמר הסיפור כל מה שאתם אומרים על המזרח בולשית הכל תלוי בך זקן מכוער חתיך צעיר זה מה שקובע .
[/QUOTE]

תקשיב נחנקתי מרוב צחוק צחוק
המשפט הוא "אבד עליהם הכלח".

שאלה לי אלייך נדב,
אתה צעיר ויפה, למה אתה טס לצד השני של העולם בשביל להרטיב את הנקניקייה עם בנות שמחליפות גברים כמו חלקים באוטו ואחר כך מתפלאות שהלך להן המנוע?
למה לא לא לצאת עם יהודיות ציוניות וחסודות ממיטב בנותינו? שאלה רצינית.

תאילנד בחודש מאי?

19
[/QUOTE]

אתה "קצת" מגזים... בוא לא נתפרע.
אני הייתי מספר פעמים בתאילנד בחודשים יולי ואוגוסט - ואף פעם לא הרגשתי שהחום שם הוא "פי 5 מאוגוסט אצלנו" - וגם הייתי מספר פעמים בחודשים דצמבר-ינואר - וגם אז לא הרגשתי שמזג האוויר פתאום הפך להיות מדהים...
אתה לא נוסע לתאילנד בשביל מזג האוויר - את יודע מראש שיהיה שם חם ולח, אתה רק מקווה שלא יירד עליך גשם זלעפות כמו שיש שם בתקופת הגשומות.
אז לא צריך להבהיל אף אחד, בכל מלון נורמלי שם יש מזגן, ובלילה לא מתים מחום בשום מקום.
ולגבי הבחורות - כל מקרה לגופו ומצבו - אם אתה גר שם אתה הרי כבר יודע את זה.

תאילנד בחודש מאי?

20
שום מזג אוויר לא אמור להפריע לזיינים בתאילנד
כל חודש וכל יום הוא טוב לזיונים
יש חודשים שהם יותר יקרים ויותר עמוסים בתאילנד ויש פחות
נובמבר עד חודש פברואר קצת יקר ועמוס
יש חגים ויש את ראש השנה של הסינים בפברואר חצי מעשירי סין בתאילנד בפברואר
יש גם את החגים שלנו שרק הטיסה מהארץ יקרה וגם יולי אוגוסט
שאר השנה יותר זול פחות תיירות ופחות בחורות
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”