ובן יהודה, יש לציין שלצערי אני מתחיל עם הנחאס ובהמשך נעבור לטוב.
קבעתי איתה שעה מדוייקת, מגיע בול בזמן, שולח הודעה אני כאן למטה, אין קול ואין עונה, אמרתי נחכה כמה דקות,
מחכה 5-6 דקות אין קול ואין עונה, וזה לאחר ש45 דקות לפני, כתבתי לה בוואצפ שאני בדרך ואמרה הכל בסדר תגיע,
לאחר כ10 דקות מתקשר, היא מרימה ומנתקת, כותבת לי בוואצפ עוד 20 דקות אני אהיה מוכנה, אמרתי יאלה אני כבר
הגעתי מרחוק נחכה, לאחר כ20 דקות נשמתי לרווחה, אמרה בוא תכנס, נכנס לדירה, דירה מאוד יפה יש לציין, חדר
מבצעים מריח טוב, משלם את האתנן, ואז הגברת עוד לפני המקלחת, מתנפלת עלי בנשיקות צרפתיות עמוקות, ככה 5
דקות אנחנו מתנשקים עוד לפני הכניסה למקלחת, וזה כמובן לאחר תיאום בוואצפ, שהתנאי היחיד שלי היה, נשיקות,
והיא אומרת שהיא מאוד אוהבת להתנשק, אז אמרתי לעצמי הגעתי למקום הנכון, והיה שווה כל הייבוש הזה בחוץ.
ואולי זה היה לפצות על זה שייבשה אותי חצי שעה בחוץ, לא יודע זאת גם אפשרות.
ואנחנו לצערי עדיין באכזבה, נכנס למקלחת, מה אני יגיד ואומר, מקלחת משנות ה60, לא דוש ממש בריכה, אמרתי מילא
רק שהיו מים טובים, פותח את המים ואין מים חמים, יוצא מהמקלחת מקבל מגבת חצי רטובה, התנגבתי עם מה שיש, עד
כאן החלק המאכזב.
ועכשיו הגענו לחלק היותר שמח, אני מגיע לחדר המבצעים הרישמי של הגברת, היא יושבת מחכה על המיטה, ולפני נגלה גוף
אלוהי, גוף שסוף סוף קולע בול לטעמי, חזה בינוני טיבעי עומד עם פטמות וורודות, עומד זקור ויפה, תחת לא גדול מידי,
אבל עסיסי ביותר, כוס מריח טוב עם דגדגן קטן שצריך לחפש טוב כדי למצוא אותו, אבל בסוף מוצאים, פנים הייתי אומרת
נאות, בחורה בת 22 לערך 1.70, שחורדנית, כפות רגליים למי שמעניין אותו, אז הן מושלמות ומטופחות להפליא, עם לק בשלושה
צבעים, גוף בלי טיפת שומן עודפת, מדברת טוב רוסית ואנגלית, ואפשר לתקשר איתה ברמה מאוד גבוהה.
נכנסים למיטה וישר מתחילים נשיקות עמוקות כמו חברה ממש, משחק בחזה שלה שהוא ממש רך וממש כיף למעוך אותו,
והיא ללא שום התנגדות מצידה ועוד נהנת מזה, אפשר לרדת לכוס חופשי, ברגע שמוצאים את הדגדגן שקשה למצוא אותו,
הבחורה גומרת תוך שתי דקות, איתי היא גמרה 4 פעמים לפי השריטות שיש לי בגב, תנוחת 6*9 המפורסמת שאת זה היא הכי
אוהבת.
מציצה ללא חציצה עם קצת עבודת ידיים, אבל לאחר הכוונה ממני הידיים ירדו, כיבוס ביצים בין הטובים שקיבלתי, אבל לצערי לא
הדרימה לעבר החור מאחור, אולי לפעם הבאה היא תכיר אותו יותר טוב. פעם ראשונה גמרתי רק מהמציצה שלה מרוב שהייתה
טובה.
סיבוב שני זיון בשלל תנוחות, יש לה כוס צר ומרגישים טוב את החיכוך, וזה גרם לי להנאה מיוחדת, והופה עוד גמירה בתוך
הקונדום, אני לא נוהג לגמור פעמיים בשעה, אבל אצלה מרוב שהיה לי טוב גמרתי פעמיים, פשוט לא האמנתי לעצמי.
לא מיועדת לקבלני הריסות, היא מאוד עדינה, ברגע שתפסתי קצת חזק היא אמרה לי תרפה קצת, ואז הבנתי שצריך להתנהג איתה
קצת יותר בעדינות, ואין לי בעיה עם זה.
גמירה בפה אני לא אוהב לכן לא שאלתי.
אנאלי שאני מאוד אוהב לא בתפריט בכלל = כואב לה.
חוץ מקטע של המים החמים והמגבת היה הכל מושלם, והיא אמרה שהיא חדשה כאן, והיא תדאג לזה להבא.
יש לציין שהבחורה פרטית לחלוטין, לא איגור ולא סאשה, היא בעצמה עונה להודעות בואאצפ, ומסננת מה שטוב לה.
היא מפרסת בלבן מס' שמסתיים 3776
המחיר 600 ש"ח לשעה.
לשאלה האם אחזור אז בוודאי שכן לאחר אתנחתא קלה שאני הולך לעשות.
מי שלא יודע איך לחפש בלבן יכול לפנות אלי לפרטי ואני אתן לו את המס' בכיף גדול.
וכן מי שרוצה פעם אחת ולתמיד את הלינק לאתר הלבן יוכל לפנות אלי בפרטי ואתן לו בשמחה