בערבות יער בן יהודה בודד הייתי ללא מלני.... 91 על ידי צמצם קבעתי להיום בשעה הידועה הפקידה הודיעה לי שלא תהיה זמינה עקב עבודות במיקלחת שלה (wtf?)בהמלצתה הלכתי לנטלי ולא נהניתי (דיווח שם) ציטוט 20 מרץ 2018, 17:21
בערבות יער בן יהודה בודד הייתי ללא מלני.... 92 על ידי צמצם האם היא מקבלת בירקון פינת אלנביהפקידה שלחה אותי שםהאם זו היא? ציטוט 24 מרץ 2018, 20:46
בערבות יער בן יהודה בודד הייתי ללא מלני.... 93 על ידי החפוז המכני מישהו הצליח לתפוס לאחרונה את סליזי ליזי? היא שוב לא עונה. הייתי רוצה להיפרד ממלני כמו שצריך. ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי? ציטוט 29 מרץ 2018, 12:44
בערבות יער בן יהודה בודד הייתי ללא מלני.... 94 על ידי החפוז המכני מישהו יודע מה קורה איתה? אני לא מתכוון למלני המופלאה שכבר עזבה, אלא לפקידה עם הקול הסקסי, הלא היא סליזי ליזי. ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי? ציטוט 16 אפריל 2018, 23:55
בערבות יער בן יהודה בודד הייתי ללא מלני.... 95 על ידי חולה חזה עומד [QUOTE=החפוז המכני]מישהו יודע מה קורה איתה? אני לא מתכוון למלני המופלאה שכבר עזבה, אלא לפקידה עם הקול הסקסי, הלא היא סליזי ליזי.[/QUOTE] חפוזי אז מה? סיפור הרומן עם הפקידה כבר לא יגיע אלינו הקוראים השוקקים? אוי כמה חכינו לרגע הזה ואופס, הנה הוא בורח מאיתנו אהוב כל אדם באשר הוא לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים ציטוט 17 אפריל 2018, 02:34