אתמול בפעם הראשונה הגעתי לדירה והחלטתי להיכנס עם מישהי, עד היום הייתי מגיע, בוחן והולך לקבועה( מאשה מחזקיהו) מפחד לנפילה.
הפעם הלכתי למאשה הייתה עמוסה, 3 אנשים בתור לפניי אמרתי נדלג ונראה מה יש לגר"א 12 להציע.
ובכן, החלטה מעולה שעשיתי, נכנסתי קיבלה את פניי איזה בחורה עם שיער קצר, לא לטעמי אמרתי הלאה, באה עוד אחת שיער שחור כזה, כמעט אמרתי כן אבל שאלתי אם יש עוד מישהי, ואז הגיעה אווה.
לגבי התיאור תיארו אותה מדוייק כבר למעלה, אך בכל זאת, בלונדינית עם עיניים כחולות, נמוכה, גוף סבבה לגמרי, לא רזה אבל בטח לא שמנה, עם צלקת לרוחב הבטן חזה חמוד לא גדול במיוחד ולא קרש גיהוץ, תחת שווה לטעמי.
אמרה לי להתפשט והלכה להפקיד את המזומנים, 150 שקל.
חזרה אחרי מקלחת עטופה במגבת, אני ישבתי, העמידה אותי מול המראה ועם התחת שלה התחילה לרקוד לי על הזין, אחר כך הלבישה קונדום והתחילה למצוץ מפציצה ממש טובה, כולל גרון עמוק, הכניסה את כולו. תפסתי לה בראש והתחלתי לזיין לה את הפה ללא התנגדות מצידה. לאחר מכן עברנו למיטה, דוגי, שתוך כדי אני משחק לה עם האצבעות בחור האחורי ללא כל התנגדות, משם התהפכה למסיונרית, האמת רציתי לרדת לה אבל בגלל שאני לא מכיר אותה ואני יודע שבדכ בחורות במקומות האלה מתנגדות כמעט לכל אז לא ניסיתי, בדיעבד ולאחר קריאה פה הבנתי שכנראה הייתה זורמת גם עם זה, תוך כדי המיסיונרית היו נשיקות חופשי, שאלתי אותה אם אפשר לגמור בפה או על הפנים, אמרה לי שלא אבל בצורה הכי נעימה וחייכנית שאני זוכר, ממש בלי כעס או משהו כזה בניגוד להמון סיטואציות עם בחורות עובדות אחרות שמראות כעס או מה, אצלה הכל באווירה טובה ובחיוך, הציעה לי במקום שתעשה לי ביד ואגמור לה על החזה אחרי כמה פמפומים נוספים הוצאתי אותו, הורידה את הקונדום והתחילה לשפשף כשאני על הברכיים והיא שכובה ונשענת על המרפק והזין שלי לכיוון החזה שלה, בינתיים אני דוחק לה אצבעות לכוס כאוות נפשי ללא כל תלונה מצידה, שוב, דבר שבדרך כלל לא מקובל במקומות האלו לפי מה שאני מכיר. גמרתי לה על החזה והצוואר, המשיכה לשחק בזין, למרוח את הפיך על הפטמה שלה ושאלה אם אני רוצה להתקלח, מקלחת זריזה, חזרה שאלה אם בא לי כוס מים, אמרתי שלא וליוותה אותי לדלת.
לסיכום החוויה, אני מאוד מאוד נהניתי, יצאתי מרוצה מעל למצופה במחיר שכזה, זה הכי מתקרב לחוויה שהייתה לי עם נערה של 500 שקל, ברור שזה לא אותו דבר ולא אותו גיל של בחורה ושם היו 2 גמירות ופה אחת, אבל מבחינת החופשיות של אצבעות, נגיעות, נשיקות וחוויה כללית זה הכי מתקרב, נטו לחוויה, ברור שלא למקום וכו'.
מקווה שהדיווח מעניין לקריאה, בכל מקרה כנראה שמאשה לא תראה אותי בזמן הקרוב... כנראה שהגר"א יהפוך למקום הקבוע כשיזדמן.