כ עזרה בנוגע לאפריקה. - סקס אדיר

עזרה בנוגע לאפריקה.

1
שלום באוקטובר אני מתחנן חופשה הרוכה שוב ל4 חודשים אני הפעם רוצה לטוס לאפריקה ולהמשיך לתאילנד לא יודע כמה זה אפשרי מבחינת טיסות נראה . בכל מקרה מישהו פה יודע בוודאות עם מסוכן להסתובב בקניה ובאוגנדה? איפה אני יכול למצוא קושיות עסיסיות ובלי להסתכן בחטיפה או בשוד . אני חושק באפריקה אבל מפחד מהמקום הזה . עם יש פה שותפים שרוצים לנסוע אני אשמח חוץ מזה המלצות התקבלו בברכה על מקומות אזהרות וכול'

עזרה בנוגע לאפריקה.

2
אמנם אלו שתי מדינות יחסית לא מסוכנות באפריקה , אבל בהחלט יש לך סיבה טובה לחשוש .

בעקרון תפתח עיניים ואל תיפול במלכודות - אינסטינקטים בריאים יעזרו לך מאד .
כושיות יש לך כמה שתרצה , רק תקפיד לנהוג בהגינות זה נושא רגיש בפרט אם אתה לבן - וכמו תמיד אם יש לך ספק תחתוך וכמה שחותר מהר .

בהצלחה

עזרה בנוגע לאפריקה.

4
לא בקניה ולא באוגנדה מומלץ לצאת ממכונית באזורים החלשים של הערים ובטח לא בכפרים!
במקרה של תקר במכונית אתה נוסע לתחנת דלק קרובה ומבקש מהמתדלק שיחליף לך גלגל (תמורת תשלום פעוט במושגים שלנו).

אם תכנס לבארים לבד, יעוטו עליך בחורות עם הצעות שונות ומשונות, אבל אל תלך איתן לחדרים שלהם גם אם זה קרוב!

תנסה רק להביא אליך למלון, במלונות 3 - 4 כוכבים לא עושים בעיות!

ותמיד תדאג שיהיה לך כובעונים!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

עזרה בנוגע לאפריקה.

6

[QUOTE=Zayan Lavan2]למה הכוונה בדיוק "לנהוג בהגינות בפרט אם אתה לבן"???[/QUOTE]

למשל , אם סיכמת מחיר - תשלם עם חיוך גם אם נדמה לך שתקתקו אותך . במקומות האלו עדיף להיות חכם מאשר צודק.
תהיה לארג' ותציע מונית בבוקר כשהיא עוזבת :) ככה גם תהיה בטוח שהיא הלכה ולא לתחנת המשטרה הסמוכה.
תתנהג יפה , תכבד במשהו לתדלק וכד' .....
רצוי לתת טיפ קטן

תמיד כדאי להחזיק בכיס כמה שטרות קטנים של 5/10 דולר לכיבוי שריפות בשטח ....קריצה בדרך כלל זה פותר בעיות בעודן קטנות ומקומיות .

בסה"כ במושגים שלנו זה גרושים ואנחנו כלבנים וזרים אמורים לא לתת לצד השני הרגשה של חוסר הגינות . כמובן שזה לא אומר שאפשר לדפוק אותך לגמרי אבל כפי שאמור קונפוציוס : תהיה לארג' בקטנים ותחסוך את הגדולים חיוך

עזרה בנוגע לאפריקה.

7
קראתי את ההמלצות של האנשים, נשמע כאילו יוצאים לאיזור קרבות, קצת מפחיד לומר את האמת.
אישית אני לא כל כך מתלהב מכהות עור אפריקאיות, כך שלמזלי התענוג הזה יימנע ממני :)

מי שמחפש אופציה יותר בטוחה שייסע לאיזה מועדון FKK בגרמניה, תמיד יש שם גם כמה שחורות חינניות.

עזרה בנוגע לאפריקה.

8
טיול מהנה.
בגדול, קניה ואוגנדה הן מדינות יחסית דיי רגועות ובטוחות.
בקניה הבנות דיי ממוסחרות, באוגנדה פחות, אני מוסיף לך גם
את טנזניה - כל המדינות קרובות וניתן לעבור בניהן בטיסות יחסית זולות.
עלות המחיה שם מאוד זולה, ורצוי למצוא נהג מונית שיהיה צמוד אליך
וידריך אותך בהתנהלות המקומית, מקומות בילוי ועוד.
בנוסף, אני ממליץ להיעזר באתר Badoo שם תוכל לחפש
ולמצוא בנות רבות ולתקשר איתן עוד לפני ההגעה שלך.
כמובן שצריך להתנהג בחכמה כמו שאמרו לפני, להיות עדין ונחמד
ולא אגרסיבי ובוודאי לשמור על הבריאות בכל הקשור לסקס.
מדינות אפריקה ידועות במחלות כולל HIV, אך יחד עם זאת אם
הכרת מישהי ניתן לגשת איתה למרפאה מקומית ולבצע בדיקת HIV
יחסית באופן מהיר - תוך 3 שעות אתה מקבל תשובה.

תהנה...

עזרה בנוגע לאפריקה.

9
מה מומלץ יותר איפה יש יותר חיי לילה זנזיבר אוגנדה קנייה . מה לגביי חטיפות וכאלה שודים יש ממה להזהר? לפי איך שהגבתם זה נראה כמו איזור קרבות ופחות חופשה של סקס והנאות . אפריקה מפחידה אותי מאוד אני מנסה למצוא פרטנר מה גם שהטיסות לאפריקה יקרות . לפי מה שראיתי בתאילנד השחורות מעניין אותם רק כסף מקווה שבאפריקה זה פחות
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”