כ תאגיד הזקנה אשדוד. שוב הפקעת מחירים - סקס אדיר

תאגיד הזקנה אשדוד. שוב הפקעת מחירים

1
כבר המון זמן שלא פקדתי את תאגיד הזקנה מאשדוד.
פעם הייתה שם תמורה טובה מול עלות אבל כבר הרבה זמן שיש שם רק זונות זקנות במחיר גבוה.
עדיין, מדי פעם יש שם מציאות שמחזיקות בין שבוע לשבןעיים ולכן אני עדיין מתקשר מעת לעת.
התקשרתי היום. ענתה הזקנה (שששלום ממותק..).
אמרה שיש אמריקאית חדשה בת 20 ב300 שח.
בצר לי הסכמתי להגיע ולבדוק.
הגעתי. פתחה את הדלת בחורה צעירה (24-25),בהירה , דיי יפה, רזה, בלונדינית מחמצנת, מקועקעת בטירוף, אמריקאית כמו דוסטויבסקי וטולסטוי וחיים נחמן ביאליק (רוסיה למי שלא הבין).
למרות החרמנות סיכמתי עם עצמי לא ליפול הפעם !
התחלתי ראיון:
לא עושה אנאלי (ציטוט - סקס קלאסי)
אומרת שמתנשקת - אין לי מושג אם מתנשקת צרפתית
הזמן שאתם קונים פה ב 300 שח הוא 20 דקות - פה התפוצצתי !!!
ניסתי להתמקח ובקשתי 30 דקות כמקובל ונענתי בסירוב.
הצעתי שתי גמירות ב 20 דקות ונענתי בסירוב (אין לי מושג אם הייתי בכלל מצליח, שאלתי מסקרנות).
אמרתי לא תודה בנימוס ועפתי לי משם.
מהרכב התקשרתי לזקנה ואמרתי לה שזה ממש לא בסדר. היא התנצלה וקשקשה שהכוונה היתה ל"עד 30 דקות". אין לי מושג למה הכוונה אבל אני כן יודע שחצי שעה תמורת 300 שח לא הצלחתי לקבל מהזונה והאנגלית שלה הייתה טובה.
אנינממליץ בחום ליבש אותה עד שתגיע למימדים האמיתיים שלה שהם 200 (גג 250) לחצי שעה.

2
יש לך קישור או משהו לשים כיוון לאנשים שלא יודעים איך להגיע לתאגיד המדובר, כי הרבה אנשים וכולל אני
פשוט אין לי מושג על מה אתה מדבר, אז יותר כיוון פה לא יזיק
תודה רבה ושבת שלום
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

6
קפצתי היום לעשות סיבוב ואמרתי שאני נכנס לכל דירה פנויה שיש באשדוד רק כדי להבין עד כמה המצב של העיר הזאת חמור, עם או בלי הראש עיר מגוחך .
תאגיד הזקנה הציעה את התפריט הרגיל של 250 שקל עד חצי שעה, מספר אחד ושתי בנות בדירות נפרדות כ3 דקות נסיעה בין דירה לדירה .
בדירה הראשונה הייתה רוסיה בלונדינית צבועה עם שני קעקועים צבעוניים על הידיים היחס הראשוני שלה לא מצא חן בעיניי והיה לה משהו לא ברור בכלל באף, נחיר אחד היה ממש נפוח אין לי מושג מה היה הדבר הזה אולי עקיצה אולי אינפקציה אולי נולדה ככה.
התנצלתי והסברתי לה בנחמדות שזה לא יקרה.
עוברות כמה דקות בודדות והפקידה מתקשרת שוב, שואלת מה קרה , הסברתי לה את המצב והיא הציעה לי ללכת לבחורה אחרת ג'ינג'ית עם שירות מדהים וטיפה מלאה.
הלכתי ...
נכנסתי ...
ראיתי ...
הלכתי .
אני לא יודע איפה התאגיד הזה מוצא את הבחורות שהוא מביא לפה אבל הוא צריך לעשות חושבים מחדש.
כאן נגמרו האופציות לתאגיד האשדודי החלטתי להקשר למספרים נוספים באזור, היום ה 30 באפריל זהו היום ה120 בשנה וזהו היום שגאוס נולד בו, אני מתאר לעצמי שאף אחד לא חגג את היום הזה אבל בפועל אף אחד מהמספרים באשדוד לא היה זמין או שהיה זמין ולא ענו למעט מספר אחד של העיסוי באזור תעשיה עם הבחורות שמציעות בודי ב 250 שקל שזה בעיני סוג של בדיחה.
כנראה שמהיום כל שאעשה בעיר הזאת הוא לקפוץ שניה לדירה להגיד לא לזונה ופשוט להמשיך בסדר יום ואני מקווה שזה אולי יצליח לשנות משהו.

7
יש לי בעיה עם מה שכתבת על יום ההולדת של גאוס. העניין הוא שאף אחד לא באמת יודע מתי הבחור נולד.
עם שאר מה שכתבת אני מסכים.
גם אני פקדתי את שתי העלמות היום.
הגי'נגית בת ה23 התבררה כדובה בת כ40. ברחתי כמו שבורחים כשרואים דוב רוסי לבד ביער
השניה עם בעיות הסימטריה בנחיריים נראתה פחות רע (לא יותר טוב- פחות רע). הגוף נראה סביר ולכן נשארתי.
תיאור המקרה:
פרצוף חמוץ
גישה חמוצה
גוף רזה ונאה
ציצים בינונים על גבול היפים, אולי אפילו שם.
טוסיק קטן ומוצק יחסית.
שיער מחומצן שרוף קש
איפור מוגזם
שירות בסיסי ביותר ומעפן
הכנסתי (גם אצבעות), גמרתי, ניגבתי , הלכתי. דיי איכס למען האמת...

אני חושב שהיא הייתה פה בעבר ושהאיפור מסתיר את החטטים על הפנים. לדעתי כבר כתבו עליה פה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”