בחורה חדשה בקרית אליעזר...יש לה כאן כמה מודעות, לדוגמה:
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=20366
זאת לא היא בתמונה כמובן. בחורה קטנה, צעירה, שמנמנה, חזה טבעי,GFE מלא,נוגעת מלקקת משתוללת. אין גמירה בפה. פנים יפות, שיניים שחורות, סופר נחמדה, דוברת אנגלית טובה.
תעריף סטנדרטי של 300. נמצאת פה עוד חודש.
לא נראה לי שאחזור.
תתפנקו ו..
May the force be with us.
חדשה בקרית אליעזר
4[QUOTE=Specialguy] מעצבן שרושמים באותיות ענק ״תמונות אמיתיות״ ובסוף זה בלוף. [/QUOTE]
לגמרי...כל הפרסומים של תמונות 100%,תמונות 1000% אמיתיות ו"מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל" הכל חארטה. הבעיה שזה עושה עוול לבחורות עם התמונות שבאמת אמיתיות..אף אחד כבר לא מאמין לחרא הזה.
כשיתחילו להצטלם עם עיתון ידיעות אחרונות או עם טעמי אז אתחיל להאמין.
לגמרי...כל הפרסומים של תמונות 100%,תמונות 1000% אמיתיות ו"מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל" הכל חארטה. הבעיה שזה עושה עוול לבחורות עם התמונות שבאמת אמיתיות..אף אחד כבר לא מאמין לחרא הזה.
כשיתחילו להצטלם עם עיתון ידיעות אחרונות או עם טעמי אז אתחיל להאמין.
חדשה בקרית אליעזר
6למר אבי יוסף אני לא מכיר אותך והאמת שגם לא רוצה להכיר אותך כל מה שיוצא לי לראות אותך מגיב זה בצורה שלילית ובצורה שמבקרת את חברי הפורום לא הבנתי למה אתה כל כך ממורמר מה הסיבה שאתה מתנהג כמו שאתה מתנהג אין מקום לשפה שלך כאן איתנו אז אני הייתי ממליץ להנהלה להשעות את החבר הנל או לכל הפחות להזהיר אותו שלא ישתמש בשפה שהוא משתמש פה כלפי שאר החברים .
חדשה בקרית אליעזר
7[QUOTE=AVIYOSEF]300 זה לא סטנדרטי.200 זה סטנדרטי. כול מי שמשלם 300 אשם שזה המחיר חבורת עלובים מיוחמים[/QUOTE]
אבי יוסף, אתה עובר גבול טעם הטוב...
אני לא נכנס לך לכיס ולא שואל מדוע קבעת לעצמך רף של 200 ש"ח
זו בחירה שלך וראוי לכבד אותה. באותה מידה ראוי לכבד אנשים על עצם היותם אנשים
אבי יוסף, אתה עובר גבול טעם הטוב...
אני לא נכנס לך לכיס ולא שואל מדוע קבעת לעצמך רף של 200 ש"ח
זו בחירה שלך וראוי לכבד אותה. באותה מידה ראוי לכבד אנשים על עצם היותם אנשים
להעליב אנשים שבוחרים לשלם יותר מכל סיבה שלא תהיה - לא ראוי בהחלט