כ חרם צרכנים 600 שח אתר לבן - דף 3 - סקס אדיר

חרם צרכנים 600 שח אתר לבן

21
מסכים עם טיטאן, יישר כח, אני כמוך בדיוק. אפילו השמנות והמבוגרות אהובותי לוקחות 500-600, שערוריה.
אתמול התכתבתי עם קריסטינה, שמנה ממושקפת שמפרסמת עצמה לדעת בכתום ובלבן תקופה ארוכה, מבקשת 500+ 150 אנאלי, חצי שעה 350, מה קרה? למה? כנל קטרינה שמאוד רציתי לפגוש, bbw, אמיתית, התאפקתי והחלטתי שזה לא מתאים לי וזהו. יש גבול, אנחנו בעלי משפחות (חלקנו לפחות) ,שכירים, 500 שקל זה סכום משמעותי עבורי, לא אתן לזה יד. בהצלחה לנו.

22
טיטאן צודק אבל מה שהכי כואב לי באופן אישי זה שיש פה קבוצה לא מבוטלת שפשוט לא שמה זין. הם רואים את המחיר מרקיע שחקים ואומרים לעצמם מה איכפת לי...אני אני אני. אני אשלם לה 600 לשעה או 400 לחצי שעה למרות שזה פוגע בכולנו. אולי אני נאיבי אבל חשבתי שאם קבוצה של אנשים שחולקים התמכרות יחלקו מידע הם גם יחשבו אחד על השני ולא יתנו יד להעלאת המחירים האבסורדית הזו. אבל התבדתי לצערי. המזרח אירופאיות הפחות אטרקטיביות ושירותיות, אותן מקצועיות (גם היפות ביותר שמגיעות הנה הן כעין וכאפס ליד מה שיש בארצות המוצא) צוחקות כל הדרך אל הבנק.

23
יש כאלה כבר מבקשות 700₪, לדעתי המחיר צריך להיות 400 לשעה אם היא כוסית על צעיר אז 500₪ גג, במדריד הייתי עם כוסית על 40 דקות 60€ ועוד 10 על חדר. בארץ אין בנות ברמה שלה וגם לוקחות הרבה יותר ממנה.
הלוואי שהחרם יצליח אבל אנחנו עם חרמן שחושב מהזין/ גברים עשירים שלא אכפת להם לזרוק כסף.

24
[QUOTE=חולה חזה עומד]

[QUOTE=massaginator]
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=החפוז המכני]https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=21464
תמשיכו לשלם 600 לזקנות...[/QUOTE]
חפוזי הבאת קישור לעשירי קורח שבנינו לא הבנתי מה הקשר בין הקישור לבין הזקנות?

הוא מתכוון שכאשר משלמים 600 לזקנות, הצעירות מרשות לעצמן לדרוש גם כפול.
הדוגמה אגב אכן לא הכי מוצלחת. דומה לנער מקהלה. לא חושב שיש כאן כמרים בסביבה...
[/QUOTE]
מה גם שהיא לא שווה את זה בכלל, בלי חזה בכלל, תמונה שלא רואים כמעט כלום ולא מגרה אותך להתקשר אליה

[/QUOTE]
וזאת הנקודה. אם אנורקטית נטולת חזה מפרסמת מודעה כזאת... למה שכוסיות ידרשו פחות?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

26
דיברו פה לא פעם על העניין של החרם הצרכני
בפועל לא יצא מזה כלום, ויותר מזה המחירים ימשיכו לעלות,

הפיתרון הוא בכל אחד באופן אישי, אל תזיינו במחירים של500 וצפונה, לא מעניין מי הבחורה, ואיך נראית,

משמעת עצמית, זה הכל,
אם לפני שנתיים טחנתי את האתר הלבן וזיינתי שם המון, (כל מה שזז ב400 , וגם 500 אחת) , כיום אני מסתפק בעצמות יבשות,

27
תבינו דבר אחד בכלכלה . פשוט מאוד הכל עניין של היצע וביקוש. גם אם יהיה חרם לטווח ארוך זה לא יעזור. חרם יכול להיות לשבוע שבועיים וגם אם זה יצליח והמחירים ירדו ל500 400 הרי שבסופו של דבר אתם תחזרו ושוב הביקוש יהיה גדול מההיצע שידחוף את המחירים שוב למעלה.
חרם לא יעזור תבינו את זה

30
היו פה כמה שדיברו על היצע וביקוש... לי יש איזושהי קונספירציה, לדעתי התאגידים למיניהם עשו לנו פה בית ספר לכלכלה.
חודשים ארוכים היו מביאים לפה רמה ירודה של זונות (זקנות, שמנות, פוזלות, שקיות שוקו מרוקנות ושאר מרעין בישין) והיו ממשיכים לתמחר אותן ב-500 ש"ח, כאשר פה ושם היו מבליחים איזו בת שכן סטנדרטית לחלוטין שהיתה בגדר "מציאה"...
כתוצאה מהיובש הזה והחרמנות של זייני ישראל, היו לא מעט שגם הלכו, כי מה לעשות? חייבים לזיין משהו, שחלילה נביא ביד?!
ויראו איגור/סשה/יוליה כי דבעים זייני ישראל וכי אכלו את הפיתיון, ויעברו לשלב הבא - עם הזמן התחילו לטפטף כמה בנות שנראו קצת יותר טוב, רק שאלו התחילו עם מחיר של 600. זייני ישראל, שלא ראו כוס נורמלי מזה חודשים, עטו על הסחורה החדשה וכשזו החלה להיחטף.... בום! המחיר עלה כבר ל-700. מה יעשו עם עודפי הכונפות שנשארו? מה, ישאירו אותן במחיר של 500? הרי ידוע שהפער בין זונה שנראית סבבה לזונה בררה, מהסוג הנחות ביותר לא יכול להיות יותר מ-100 ש"ח... אז השאירו את המחיר של הכונפות 500 ומעתה אימרו - זונה טובה זה מינימום 600 (או כמו שראיתי פה בכמה דיווחים - "המחיר הרגיל -600 זוזים" )
רגיל...
אוי כמה שאנשים יכולים להיות טיפשים.
אני בכל אופן חסכתי לא מעט כסף ואפשר להגיד לי תודה - קניתי רכב חדש.
אז תודה לכם, כל משלמי ה-600 + לזונות סוג ד', אחלה אוטו והכל בזכותכם! מוחא כפייהErmm
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”