היו פה כמה שדיברו על היצע וביקוש... לי יש איזושהי קונספירציה, לדעתי התאגידים למיניהם עשו לנו פה בית ספר לכלכלה.
חודשים ארוכים היו מביאים לפה רמה ירודה של זונות (זקנות, שמנות, פוזלות, שקיות שוקו מרוקנות ושאר מרעין בישין) והיו ממשיכים לתמחר אותן ב-500 ש"ח, כאשר פה ושם היו מבליחים איזו בת שכן סטנדרטית לחלוטין שהיתה בגדר "מציאה"...
כתוצאה מהיובש הזה והחרמנות של זייני ישראל, היו לא מעט שגם הלכו, כי מה לעשות? חייבים לזיין משהו, שחלילה נביא ביד?!
ויראו איגור/סשה/יוליה כי דבעים זייני ישראל וכי אכלו את הפיתיון, ויעברו לשלב הבא - עם הזמן התחילו לטפטף כמה בנות שנראו קצת יותר טוב, רק שאלו התחילו עם מחיר של 600. זייני ישראל, שלא ראו כוס נורמלי מזה חודשים, עטו על הסחורה החדשה וכשזו החלה להיחטף.... בום! המחיר עלה כבר ל-700. מה יעשו עם עודפי הכונפות שנשארו? מה, ישאירו אותן במחיר של 500? הרי ידוע שהפער בין זונה שנראית סבבה לזונה בררה, מהסוג הנחות ביותר לא יכול להיות יותר מ-100 ש"ח... אז השאירו את המחיר של הכונפות 500 ומעתה אימרו - זונה טובה זה מינימום 600 (או כמו שראיתי פה בכמה דיווחים - "המחיר הרגיל -600 זוזים" )
רגיל...
אוי כמה שאנשים יכולים להיות טיפשים.
אני בכל אופן חסכתי לא מעט כסף ואפשר להגיד לי תודה - קניתי רכב חדש.
אז תודה לכם, כל משלמי ה-600 + לזונות סוג ד', אחלה אוטו והכל בזכותכם!