כ זהירות מ- ״בבוקר.זין.בערב.כוס״ - סקס אדיר

זהירות מ- ״בבוקר.זין.בערב.כוס״

1
לפני כשבועיים נרשמתי לקבוצה שנפתחה בטלגרם. האמת, קבוצה נחמדה שכל אחד מביע את דעתו וחוויותיו עם הטרנסיות הישראליות והתיירות שמגיעות לישראל. המה מה, ביום הזיכרון החליט האדמין, האיש שמנהל את הקבוצה או בשמו ״בבוקר.זין.בערב.כוס״ עם שגיאות הכתיב הרבות והעברית העילגת, לשנות את שמו בקבוצה לנסראללה. כן כן חברים, נסראללה הצורר מלבנון שמעונין להשמיד את מדינת ישראל, בנוסף לכך הוא רשם שהוא אוהב לזיין טרנסיות זונות ויהודיות, ושאל אם יש בעיה בכך. מצורף למטה לינק עם תמונת הפרופיל שלו בקבוצת הטלגרם שכאמור הוא גם חבר בפורום הזה. לאחר שהבעתי את דעתי עליו בעקבות שינוי שמו לנסראללה, יצאתי כאמור מהקבוצה. אז לך ״בבוקר.זין.בערב.כוס״ אני רוצה לומר שאני בז לך ומתעב אנשים כמוך. כל אחד שבקבוצה שיעשה חושבים אם הוא מעונין להיות בקשר עם ערבי שונא ישראל שמייחל להשמדת ישראל.

יום טוב וחג עצמאות שמח לכולם!!!

http://www.interload.co.il/upload/9355088.png

3
רמתגני מפגר .הוא יהודי בדיוק כמוני.אין פה אפילו אחד שאוהב קוקסינלים שהוא לא עזר לו.
אני אישית מכיר אותו.ואתה פחדן שנבהלת מתמונה של נסראללה בטלגרם.
אישית אני חושב שהוא חייב לחזור לפורום.
הוא הציל פה מספיק חברים מנפילות .
בכלל מה הקשר בין טלגראם לסקס אדיר.
הוא פשוט קיר מגן מהמון נפילות של חברים פה לידי קוקסינלים
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

4
רמתגני.
אתה לא נורמלי.
הוא יהודי כמוני כמוך ובסך הכל עשה בדיחה.
אין אחד שלא נעזר בו בכל הנושא של קוקסינליות.
לכולם הוא עוזר ברוחב לב נדיר.
רק בזכותו אפשר להזהר למי לא ללכת.למי הוא לא עזר!לי הוא עזר ולעוד מאות חברים בפורום שתשאל אותם.

6
הבחור בעל שגיאות כתיב וניסוח רבות ולכן אני מפקפק ביהדותו, אבל זאת לא הסוגייה פה.
מרתיח מאוד שהוא שינה את תמונת הפרופיל שלו דווקא ביום הזיכרון. יהודי או לא יהודי, עוזר או לא עוזר זה ממש לא משנה. אמור להיות כבוד אלמנטרי בין איש לרעהו בזמנים רגישים וביום הזיכרון בפרט, אני אישית איבדתי חבר קרוב במלחמת לבנון השניה ולכן לא אהיה מוכן שירקדו על דמו ועל דמם של כל הנופלים במלחמות ישראל.
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”