תיאום טלפוני פשוט. הגעה פשוטה יחסית קרוב לקניון ראשונים.
בתפריט: חצי שעה 200₪ 40דק' 250₪. קיים גם טיפול מקוצר ב150₪.
חדר חשוך מלבד מנורה צבעונית עמומה כך שאי אפשר כמעט לראות את הבחורה כשנכנסים. החדר כמעט ריק לגמרי.
לאחר שהתרגלתי לאור זיהיתי את שנל:
גיל 40+. מוצא נראה גרוזיני. שחורדינית. מלאה. ישבן גדול. חזה יחסית קטן ביחס לגוף המלא אך שואף לC. פנים סבירות 5/10.
ביקשה להתפשט. החזירה אותי לבגדים כדי לשלם לה מראש. התחילה עיסוי די נעים ולא סתמי שארך כ20 דקות ובו השקיעה זמן בגב ידיים ישבן רגליים.
בחלק האירוטי נגעה בכל האזור התחתון ואף הציעה להגיע לפרוסטטה ללא תוספת תשלום אם היה לי רקע בתחום. בודי עם החזה בלבד בעמידה או בשכיבה עד האיבר. הרבה שמן. לקראת הגמירה המיוחלת התחילה לדבר מלוכלך. עם כוונה טובה כנראה לעודד את הגמירה.
בסיום, מגבת יבשה ונקייה, מקלחת סבירה 5/10. מים חמים. לא אסטתית.
הגברת בינתיים כבר עברה לטלפון ללקוחות הבאים שנראה כי צלצלו אליה ללא הפסקה תוך כדי הטיפול..אם כי יתכן ומדובר באחד שממש מציק...
לילה, שוכב לי לתומי בביתי, ומרגיש תנועות באזור החלצייםובית השחי.
מבדיקה מהירה שעשיתי נוכחתי לחרדתי כי מדובר בשותפות חדשות הלא הן המנדבושקס. לא יודע להגיד האם בודאות הגיעו מהטיפול מכיון שהסדין הוחלף טרם הטיפול והמגבת הייתה נקייה. אולם אין לדעת ועל כן כל מי שהדיווח עשה לו חשק לדגום שיכניס את האזהרה הזו למכלול שיקוליו ויחליט לבד. מאמין שבפורום יש ילדים גדולים ואחראים בסה"כ