כ לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב - דף 12 - סקס אדיר

לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב

111
הייתי אצל הבחורה היא ממש לא משהו
אומנם מנסה להראות שהיא ממש בקטע של הסקס
אבל מאוד מזוייף וגם מתמקחת איתך באמצע הזיון
על המחיר כן אנאלי לא אנאלי תוסיף לי כך
והכי גרוע כמה שהיא מדברת ותלונות על לקוחות
מפה עד שנגמר לך הזמן
בקיצור לא מומלצת!
חיים רק פעם אחת וגם זה בקושי...

113
נפגשתי לפני כמה ימים אכן קשה להשגה אז תאמתי מראש לשמונה בבוקר הראשון לאותו יום בתקווה שהתבררה כנכונה שהיא ישנה טוב בלילה קודם.
היא אשה נאה בעיני , גבוהה ומעל הכל משקיענית כפי שנרשם אצל כמה מבקרים. יש יפות ממנה אך כנראה אין רבות שמשקיעות כמוה. בעיני מומלצת. תיאורי ביצועים ראו נא אצל האחרים אין לי במה להרחיב.

115
חברים אני חושב שהמחיר הזה קצת מוגזם וכדאי לנסות ולשנות דברים... 600 שקלים בעבור שעה זה לפעמים עשירית משכורת של בנאדם.. גם 500 זה הרבה אבל בקצב הזה זה רק יטפס אם לא נעשה לזה סטופ.. שבוע אחד מייבשים בחורה ומבהירים לה שהמחיר מוגזם והיא תוריד.. וככה לכל אחת שלא שווה את המחיר... אני כבר הקבה זמן רוצה להכיר מקרוב את הגברת אבל לא מוכן לשלם כזה מחיר למרות השירות המצויין כנראה... מלני למשל הייתה מעולה והרבה יותר יםה ממנה לפי התמונות וכולם גם מודים בזה ולקחה 500 דרך התאגיד.. ז"א אפילו לא נטו שלה הכסף... פה זה מחיר נטו בשבילה לאחר קיזוז שכירות והוצאות שאותם יש גם לתאגיד... מצד שני מת לדגום אחרי כל כך הרבה ביקורות טובות... מילכוד...
יש לי דודא לתותה.

116
[QUOTE=תואר בלשון]חברים אני חושב שהמחיר הזה קצת מוגזם וכדאי לנסות ולשנות דברים... 600 שקלים בעבור שעה זה לפעמים עשירית משכורת של בנאדם.. גם 500 זה הרבה אבל בקצב הזה זה רק יטפס אם לא נעשה לזה סטופ.. שבוע אחד מייבשים בחורה ומבהירים לה שהמחיר מוגזם והיא תוריד.. וככה לכל אחת שלא שווה את המחיר... אני כבר הקבה זמן רוצה להכיר מקרוב את הגברת אבל לא מוכן לשלם כזה מחיר למרות השירות המצויין כנראה... מלני למשל הייתה מעולה והרבה יותר יםה ממנה לפי התמונות וכולם גם מודים בזה ולקחה 500 דרך התאגיד.. ז"א אפילו לא נטו שלה הכסף... פה זה מחיר נטו בשבילה לאחר קיזוז שכירות והוצאות שאותם יש גם לתאגיד... מצד שני מת לדגום אחרי כל כך הרבה ביקורות טובות... מילכוד... [/QUOTE]
לך תדגום גבר היא שווה את המחיר אמנם לא הכי יפה בנשים אבל שירותית ברמה הכי גבוהה שתמצא
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

120
[QUOTE=תואר בלשון]חולה חזה 600 זה כולל אנאלי? קבעתי איתה היום בתשע ב קווה שלא יהיה ברז.. אם ייצא לפועל בלי נדר אדווח עוד הלילה. [/QUOTE]
עד כמה שידוע לי זה כולל אנאלי שלחתי לך פרטי
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”